Reclamă

Tot ce trebuie să știi despre zodia Berbec: trăsături și personalitate

Berbecii sunt considerați supereroii zodiacului. Sunt îndrăzneți, rapizi și independenți, confruntă problemele și nu le lasă până nu le dau de cap. Ca prim semn al zodiacului, Berbecul coincide primăverii. Este anotimpul vieții după moarte. Află tot ce trebuie să știi despre zodia Berbec, de la trăsături și până la personalitate.

Publicat: 27 octombrie 2021, 8:36

Berbecul este zodia care spune nu piedicilor și obstacolelor și se avântă în luptă indiferent de consecințe. Nativii Berbec pot compensa la fel de repede pe cum luptă, nu ai ce face, trebuie să-i iubești așa cum sunt ei.

Tot ce trebuie să știi despre zodia Berbec

Nativii din zodia Berbecului sunt foarte ambițioși și prietenoși. Sunt întotdeauna gata să-și surprindă plăcut oamenii care chiar contează pentru ei și le sunt mereu alături în momentele dificile, scrie Purewow.com.

Află tot ce trebuie să știi despre zodia Berbec, de la trăsături și până la personalitate.

Elementul zodiei Berbec: Focul

Semnele de foc sunt Berbec, Leu și Săgetător. Acești nativi ai zodiacului sunt creativitatea și energia întruchipate. Focul este principiul voinței în luptă, forța care inspiră să te ridici și să continui în ciuda oricărei rezistențe. Cei care s-au născut sub acest element tind să fie orientați spre acțiune, sunt hotărâți, determinați și optimiști.

Reclamă
Reclamă

Calitate: Cardinal

Forțele de neoprit ale universului, semnele Cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Toate acestea sunt active din punct de vedere fizic și trec prin provocări ca peștele prin apă. Sunt lideri înăscuți și fac lucrurile să se întâmple natural.

Planeta conducătoare: Marte

Marte este Planeta războiului, a dorinței, a agresiunii și a competiției. Deși poate suna dur, Marte este planeta care împinge nativii Berbec să ia frâiele în mâini și să lupte cu toate forțele pentru dorințele lor. Marte îi îndeamnă de asemenea să plece dacă nu se simt confortabil într-o situație.

Simbol: berbecul

Coarnele berbecului simbolizează virilitatea, agresivitatea și abordarea directă. Aceasta este o caracteristică a nativilor Berbec. Mereu aleg calea cea mai grea și favorabilă lor pentru rezolvarea problemelor.

Trăsături specifice pentru zodia Berbec

Pentru zodia Berbec este foarte importantă personalitatea oamenilor de lângă ei. Nu uită niciodată dacă cineva le-a greșit, cu ce și în ce moment. Le trece repede supărarea, dar se așteaptă să nu mai aibă parte de situații neplăcute pe viitor.

Cele mai bune trăsături:

Berbecii sunt antreprenori, independenți și creativi. Au curajul să înceapă proiecte noi și să fie lideri. Energia lor este contagioasă. Au mereu un suflet de copil și vibrează la forța vieții. Energia Berbecului îi scoate și pe cei din jur din paralizia indeciziei.

Cele mai rele trăsături:

Părțile negative ale Berbecului se pot traduce prin egoism, nerăbdare și temperament rapid. Deși sunt talentați la luarea deciziilor, aceștia se pot frustra rapid și se plictisesc la fel de rapid, dar în același timp se simt determinați să ia deciziile care săi scoată din impas. Au nevoie de multă independență și se irită ușor dacă cei din jur încearcă să-i controleze. Le place să fie propriul lor șef, dar acest lucru nu înseamnă că sunt mereu responsabili.

Berbecii excelează în afaceri și sunt antreprenorii zodiacului. De asemenea, se pricep foarte bine la inovare, divertisment și medicină. Un avertisment din partea astrelor: se pricep mai bine să înceapă proiecte noi decât să le susțină pe cele existente, așa că au nevoie de multă libertate la locul de muncă pentru a-și pune în aplicare creativitatea în domenii noi.

Ca prieteni:

Nativii zodiei Berbec sunt cei mai buni prieteni. Ei susțin efeorturile celor din jur, dar în același timp pot fi foarte competitivi cu cei din jur. Cu toate acestea, mereu așteaptă ceva la schimb. În conflicte sunt mereu direcți, ceea ce poate fi greu de acceptat, dar le trece repede dacă se supără.

Ca părinți:

Berbecii au inimă de copil, așa că ei sunt cei mai în măsură să înțeleagă cel mai bine sufletul copiilor. Nativii din zodia Berbec atunci când devin părinți au o energie nemărginită și se pot juca o zi întreagă fără să fie epuizați. Se implică foarte mult în activitățile celor mici, fie că sunt școlare sau de recreere. Deși răbdarea lor este ușor de testat, mintea și inima lor este la joacă.

Ca parteneri de cuplu:

Berbecii tind spre colaborare atunci când sunt în cuplu. E necesar ca acești nativi să aibă măcar o pasiune comună cu persoana iubită, iar relația trebuie să fie una frumoasă pentru ca ei să rămână implicați și motivați. Relațiile lor sunt de obicei caracterizate de o chimie sexuală.

Trăsături secrete:

Berbecii au o personalitate încăpățânată și sunt firi independente. Se numără printre cele mai romantice semne zodiacale. Berbecii se îndrăgostesc rapid și nu au nimic împotrivă să le arate tuturor cât de mult reprezintă partenerul în viața lor. Berbecii sunt pasionați de călătorii și aventură.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Jennifer Lopez și Ben Affleck pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel de la festivalul de film de la Veneția 2021
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck au organizat o acțiune umanitară. Cum au fost surprinși alături de copiii lor
Jennifer Lopez și Ben Affleck au organizat o acțiune umanitară. Cei doi au fost surprinși alături de copiii lor în timp ce descărcau un camion cu alimente. Aceștia s-au implicat activ pentru a sprijini organizația...
2
Jennifer Lopez, în noul ei film, imagini de pe platoul de filmare
Divertisment
Ben Affleck și Jennifer Lopez se țin de mână în timp ce merg la un studio de înregistrări. Cum au fost fotografiați cei doi
Ben Affleck și Jennifer Lopez se țin de mână în timp ce merg la un studio muzical. Aceasta este cea mai mare dovadă a faptului că actorul îi este mereu alături iubitei sale. Chiar...
3
Casey și Ben Affleck, îmbrățișați, pe covorul roșu, în 2016
Divertisment
Casey Affleck se sărută cu actrița Caylee Cowan. Diferența de vârstă dintre ei e de 23 de ani
Se pare că fratele lui Ben Affleck și-a găsit o nouă iubită după ce s-a despărțit de actrița Floriana Lima, cu care forma un cuplu de ceva timp. Casey Affleck se sărută cu actrița...
4
Portret cu actrița Julia Roberts pe covorul roșu
Divertisment
Julia Roberts a postat o imagine emoționantă. Cum a celebrat actrița aniversarea gemenilor săi, Hazel și Phinnaeus Moder
Julia Roberts a postat o imagine emoționantă. Actrița în vârstă de 54 de ani a celebrat aniversarea gemenilor săi Hazel și Phinnaeus Moder. Cei doi copii ai vedetei au împlinit frumoasa vârstă de 17...
5
Shiloh Jolie-Pitt într-un hanorac negru cu părul prins la premiera Paper and Glue din Los Angeles 2021
Divertisment
Shiloh Jolie-Pitt a fost surprinsă părăsind o sală de dans din Los Angeles. Ce ținută a ales să poarte fiica actriței Angelina Jolie
Shiloh Jolie-Pitt a fost surprinsă părăsind o sală de dans din Los Angeles. Fiica Angelinei Jolie a fost urmărită de fotografi la fiecare pas. Tânăra în vârstă de 15 ani are o adevărată pasiune...
PARTENERI
×