Reclamă

Tot ce trebuie să știi despre zodia Berbec: trăsături și personalitate

Berbecii sunt considerați supereroii zodiacului. Sunt îndrăzneți, rapizi și independenți, confruntă problemele și nu le lasă până nu le dau de cap. Ca prim semn al zodiacului, Berbecul coincide primăverii. Este anotimpul vieții după moarte. Află tot ce trebuie să știi despre zodia Berbec, de la trăsături și până la personalitate.

Publicat: 27 octombrie 2021, 8:36

Berbecul este zodia care spune nu piedicilor și obstacolelor și se avântă în luptă indiferent de consecințe. Nativii Berbec pot compensa la fel de repede pe cum luptă, nu ai ce face, trebuie să-i iubești așa cum sunt ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot ce trebuie să știi despre zodia Berbec

Nativii din zodia Berbecului sunt foarte ambițioși și prietenoși. Sunt întotdeauna gata să-și surprindă plăcut oamenii care chiar contează pentru ei și le sunt mereu alături în momentele dificile, scrie Purewow.com.

Află tot ce trebuie să știi despre zodia Berbec, de la trăsături și până la personalitate.

Elementul zodiei Berbec: Focul

Semnele de foc sunt Berbec, Leu și Săgetător. Acești nativi ai zodiacului sunt creativitatea și energia întruchipate. Focul este principiul voinței în luptă, forța care inspiră să te ridici și să continui în ciuda oricărei rezistențe. Cei care s-au născut sub acest element tind să fie orientați spre acțiune, sunt hotărâți, determinați și optimiști.

Reclamă

Calitate: Cardinal

Forțele de neoprit ale universului, semnele Cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Toate acestea sunt active din punct de vedere fizic și trec prin provocări ca peștele prin apă. Sunt lideri înăscuți și fac lucrurile să se întâmple natural.

Planeta conducătoare: Marte

Reclamă

Marte este Planeta războiului, a dorinței, a agresiunii și a competiției. Deși poate suna dur, Marte este planeta care împinge nativii Berbec să ia frâiele în mâini și să lupte cu toate forțele pentru dorințele lor. Marte îi îndeamnă de asemenea să plece dacă nu se simt confortabil într-o situație.

Simbol: berbecul

Coarnele berbecului simbolizează virilitatea, agresivitatea și abordarea directă. Aceasta este o caracteristică a nativilor Berbec. Mereu aleg calea cea mai grea și favorabilă lor pentru rezolvarea problemelor.

Trăsături specifice pentru zodia Berbec

Pentru zodia Berbec este foarte importantă personalitatea oamenilor de lângă ei. Nu uită niciodată dacă cineva le-a greșit, cu ce și în ce moment. Le trece repede supărarea, dar se așteaptă să nu mai aibă parte de situații neplăcute pe viitor.

Cele mai bune trăsături:

Berbecii sunt antreprenori, independenți și creativi. Au curajul să înceapă proiecte noi și să fie lideri. Energia lor este contagioasă. Au mereu un suflet de copil și vibrează la forța vieții. Energia Berbecului îi scoate și pe cei din jur din paralizia indeciziei.

Cele mai rele trăsături:

Părțile negative ale Berbecului se pot traduce prin egoism, nerăbdare și temperament rapid. Deși sunt talentați la luarea deciziilor, aceștia se pot frustra rapid și se plictisesc la fel de rapid, dar în același timp se simt determinați să ia deciziile care săi scoată din impas. Au nevoie de multă independență și se irită ușor dacă cei din jur încearcă să-i controleze. Le place să fie propriul lor șef, dar acest lucru nu înseamnă că sunt mereu responsabili.

Berbecii excelează în afaceri și sunt antreprenorii zodiacului. De asemenea, se pricep foarte bine la inovare, divertisment și medicină. Un avertisment din partea astrelor: se pricep mai bine să înceapă proiecte noi decât să le susțină pe cele existente, așa că au nevoie de multă libertate la locul de muncă pentru a-și pune în aplicare creativitatea în domenii noi.

Ca prieteni:

Nativii zodiei Berbec sunt cei mai buni prieteni. Ei susțin efeorturile celor din jur, dar în același timp pot fi foarte competitivi cu cei din jur. Cu toate acestea, mereu așteaptă ceva la schimb. În conflicte sunt mereu direcți, ceea ce poate fi greu de acceptat, dar le trece repede dacă se supără.

Ca părinți:

Berbecii au inimă de copil, așa că ei sunt cei mai în măsură să înțeleagă cel mai bine sufletul copiilor. Nativii din zodia Berbec atunci când devin părinți au o energie nemărginită și se pot juca o zi întreagă fără să fie epuizați. Se implică foarte mult în activitățile celor mici, fie că sunt școlare sau de recreere. Deși răbdarea lor este ușor de testat, mintea și inima lor este la joacă.

Ca parteneri de cuplu:

Berbecii tind spre colaborare atunci când sunt în cuplu. E necesar ca acești nativi să aibă măcar o pasiune comună cu persoana iubită, iar relația trebuie să fie una frumoasă pentru ca ei să rămână implicați și motivați. Relațiile lor sunt de obicei caracterizate de o chimie sexuală.

Trăsături secrete:

Berbecii au o personalitate încăpățânată și sunt firi independente. Se numără printre cele mai romantice semne zodiacale. Berbecii se îndrăgostesc rapid și nu au nimic împotrivă să le arate tuturor cât de mult reprezintă partenerul în viața lor. Berbecii sunt pasionați de călătorii și aventură.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă haine de zâne și aripi de fluture pentru a ilustra ce talent ascuns ai, în funcție de zodie
Horoscop
Ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. La ce se pricep nativii din zodiac
Semnul zodiacal sub care te-ai născut poate influența multe aspecte din viața ta. Printre acestea se numără și abilitățile pe care le poți avea. Descoperă ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. Află...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Pentru Balanțe și Vărsătorii, horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023 vine cu despărțiri și complicații în relațiile de cuplu. Cei mai mulți dintre nativi vor lua decizii pe care mai apoi le...
3
Cara Delevingne, pe o bancă, desculță, fotografiată în timp ce vorbește la telefon, într-o stare de ebrietate avansată
Divertisment
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Află mai multe despre cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport. Modelul a fără sutien,...
4
Prințul George, alături de Prințul William, în tribune, în sacouri, la un eveniment sportiv
Divertisment
La ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii. Aniversarea care îi va schimba pentru totdeauna destinul
Prințul George, la fel ca și frații săi sunt pregătiți încă de mici să facă față evenimentelor regale. Cu toate acestea, regulile Familiei Regale sunt stricte. Acum s-a aflat la ce vârstă va pleca...
5
Prințesa Leonor, în uniformă militară, în timp ce primește o distincție
Divertisment
Prințesa Leonor a Spaniei a fost fotografiată în uniformă militară. Fiica Reginei Letizia și a Regelui Felipe se antrenează la Academia Militară
Prințesa Leonor a Spaniei a arătat că nu se teme să implice în acțiune. Acest lucru a fost dovedit de o serie de fotografii dezvăluite de Casa Regală a Spaniei. Prințesa Leonor a Spaniei...
PARTENERI
×