Reclamă

Tot ce trebuie să știi despre zodia Berbec: trăsături și personalitate

Berbecii sunt considerați supereroii zodiacului. Sunt îndrăzneți, rapizi și independenți, confruntă problemele și nu le lasă până nu le dau de cap. Ca prim semn al zodiacului, Berbecul coincide primăverii. Este anotimpul vieții după moarte. Află tot ce trebuie să știi despre zodia Berbec, de la trăsături și până la personalitate.

Publicat: 27 octombrie 2021, 8:36

Berbecul este zodia care spune nu piedicilor și obstacolelor și se avântă în luptă indiferent de consecințe. Nativii Berbec pot compensa la fel de repede pe cum luptă, nu ai ce face, trebuie să-i iubești așa cum sunt ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot ce trebuie să știi despre zodia Berbec

Nativii din zodia Berbecului sunt foarte ambițioși și prietenoși. Sunt întotdeauna gata să-și surprindă plăcut oamenii care chiar contează pentru ei și le sunt mereu alături în momentele dificile, scrie Purewow.com.

Află tot ce trebuie să știi despre zodia Berbec, de la trăsături și până la personalitate.

Elementul zodiei Berbec: Focul

Semnele de foc sunt Berbec, Leu și Săgetător. Acești nativi ai zodiacului sunt creativitatea și energia întruchipate. Focul este principiul voinței în luptă, forța care inspiră să te ridici și să continui în ciuda oricărei rezistențe. Cei care s-au născut sub acest element tind să fie orientați spre acțiune, sunt hotărâți, determinați și optimiști.

Reclamă

Calitate: Cardinal

Forțele de neoprit ale universului, semnele Cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Toate acestea sunt active din punct de vedere fizic și trec prin provocări ca peștele prin apă. Sunt lideri înăscuți și fac lucrurile să se întâmple natural.

Planeta conducătoare: Marte

Reclamă

Marte este Planeta războiului, a dorinței, a agresiunii și a competiției. Deși poate suna dur, Marte este planeta care împinge nativii Berbec să ia frâiele în mâini și să lupte cu toate forțele pentru dorințele lor. Marte îi îndeamnă de asemenea să plece dacă nu se simt confortabil într-o situație.

Simbol: berbecul

Coarnele berbecului simbolizează virilitatea, agresivitatea și abordarea directă. Aceasta este o caracteristică a nativilor Berbec. Mereu aleg calea cea mai grea și favorabilă lor pentru rezolvarea problemelor.

Trăsături specifice pentru zodia Berbec

Pentru zodia Berbec este foarte importantă personalitatea oamenilor de lângă ei. Nu uită niciodată dacă cineva le-a greșit, cu ce și în ce moment. Le trece repede supărarea, dar se așteaptă să nu mai aibă parte de situații neplăcute pe viitor.

Cele mai bune trăsături:

Berbecii sunt antreprenori, independenți și creativi. Au curajul să înceapă proiecte noi și să fie lideri. Energia lor este contagioasă. Au mereu un suflet de copil și vibrează la forța vieții. Energia Berbecului îi scoate și pe cei din jur din paralizia indeciziei.

Cele mai rele trăsături:

Părțile negative ale Berbecului se pot traduce prin egoism, nerăbdare și temperament rapid. Deși sunt talentați la luarea deciziilor, aceștia se pot frustra rapid și se plictisesc la fel de rapid, dar în același timp se simt determinați să ia deciziile care săi scoată din impas. Au nevoie de multă independență și se irită ușor dacă cei din jur încearcă să-i controleze. Le place să fie propriul lor șef, dar acest lucru nu înseamnă că sunt mereu responsabili.

Berbecii excelează în afaceri și sunt antreprenorii zodiacului. De asemenea, se pricep foarte bine la inovare, divertisment și medicină. Un avertisment din partea astrelor: se pricep mai bine să înceapă proiecte noi decât să le susțină pe cele existente, așa că au nevoie de multă libertate la locul de muncă pentru a-și pune în aplicare creativitatea în domenii noi.

Ca prieteni:

Nativii zodiei Berbec sunt cei mai buni prieteni. Ei susțin efeorturile celor din jur, dar în același timp pot fi foarte competitivi cu cei din jur. Cu toate acestea, mereu așteaptă ceva la schimb. În conflicte sunt mereu direcți, ceea ce poate fi greu de acceptat, dar le trece repede dacă se supără.

Ca părinți:

Berbecii au inimă de copil, așa că ei sunt cei mai în măsură să înțeleagă cel mai bine sufletul copiilor. Nativii din zodia Berbec atunci când devin părinți au o energie nemărginită și se pot juca o zi întreagă fără să fie epuizați. Se implică foarte mult în activitățile celor mici, fie că sunt școlare sau de recreere. Deși răbdarea lor este ușor de testat, mintea și inima lor este la joacă.

Ca parteneri de cuplu:

Berbecii tind spre colaborare atunci când sunt în cuplu. E necesar ca acești nativi să aibă măcar o pasiune comună cu persoana iubită, iar relația trebuie să fie una frumoasă pentru ca ei să rămână implicați și motivați. Relațiile lor sunt de obicei caracterizate de o chimie sexuală.

Trăsături secrete:

Berbecii au o personalitate încăpățânată și sunt firi independente. Se numără printre cele mai romantice semne zodiacale. Berbecii se îndrăgostesc rapid și nu au nimic împotrivă să le arate tuturor cât de mult reprezintă partenerul în viața lor. Berbecii sunt pasionați de călătorii și aventură.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×