Reclamă

De câte ori te vei îndrăgosti în viață în funcție de zodia în care te-ai născut. Află ce spun astrele

Te-ai întrebat vreodată de câte ori te vei îndrăgosti în viață în funcție de zodia în care te-ai născut? Astrele spun că nativii din zodiac vor avea parte de povești de iubire unice și pline de momente frumoase.

Publicat: 26 octombrie 2021, 7:05 / Actualizat: 26 octombrie 2021, 10:05

Horoscopul dragostei vine cu multe vești bune pentru nativii care își doresc să aibă parte de povești de dragoste desprinse din filme. Nativii știu în general ce își doresc de la viață și de cele mai multe ori aleg să meargă la sigur.

De câte ori te vei îndrăgosti în viață în funcție de zodia în care te-ai născut

În funcție de zodia în care te-ai născut, de-a lungul vieții, te vei îndrăgosti de mai multe ori sau o singură dată. Poveștile de dragoste ale fiecărui nativ vor fi unice și pline de însemănate. Zodiile știu cum să se facă plăcute și știu ce își doresc de la partenerul care le va sta alături pentru totdeauna.

Descoperă de câte ori te vei îndrăgosti în viață în funcție de zodia în care te-ai născut. 

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Când vine vorba de poveștile de dragoste, te numeri printre nativii care își doresc să aibă parte de o singură iubire în viață. Ești extrem de romantică în general și crezi cu tărie în ideea de fericiți până la adânci bătrâneți. Grija ta față de cei din jur, te face să fii foarte bine privită de către bărbați.

Reclamă

Atunci când vine vorba de o relație, te dedici întru totul.  Îți dorești o relație cu o persoană care să-ți fie alături pentru totdeauna. Iubești cu intensitate, ești romantică și nu te temi să-ți exprimi sentimentele cu sinceritate. Pentru tine este destul de clar de câte ori te vei îndrăgosti în viață.

Cum dragostea adevărată vine o singură dată, cel mai probabil vei aștepta să fii sigură pe sentimentele tale înainte de a hotărî cine este alesul.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Reclamă

Taurii au o abordare puțin diferită asupra poveștilor de iubire, spre deosebire de nativii din zodia Berbecului. Tu vei căuta întotdeauna lucruri noi la partenerul tău. Dacă acesta nu este suficient de interesant pentru tine, cel mai probabil îți vei căuta dragostea în brațele altui bărbat.

Se spune că Taurii văd cu greu diferența dintre o iubire de-o vară și una care este menită să dureze pentru totdeauna. Însă acest lucru nu ar trebui să te demotivezi să-ți cauți alesul. Fiecare poveste de dragoste este unică și specială pentru tine.

Astrele spun că de câte ori te vei îndrăgosti în viață îți vei asuma în totalitate relațiile. Conform surselor externe, cel mai probabil te vei îndrăgosti cu adevărat de două ori în viață. Prima dată se va întâmpla în adolescență, când încă visezi la o iubire naivă, iar a doua oară se va întâmpla când inima ta va fi pregătită să primească o nouă  persoană în ea.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Când vine vorba de dragoste, lucrurile sunt destul de complicate pentru tine. Ai o inimă destul de mare și îți este aproape imposibil să te decizi asupra unei singure persoane. În plus, ești o zodie de aer destul de schimbătoare, iar acest lucru poate să-l bulverseze pe partenerul tău.

Astfel, de multe ori vei ajunge să ai inima frântă din cauza deciziilor aparent iraționale pe care le ei. Pentru tine este totul sau nimic. De cele mai multe ori în relații iubești cu tot sufletul și ești dispusă să faci orice fel de sacrificiu. De-a lungul vieții trebuie să descoperi un echilibru între iubirea de sine și iubirea pe care i-o acorzi celui ales.

Cel mai probabil, de-a lungul vieții vei ajunge să te îndrăgostești de cel puțin patru ori, înainte să te decizi că el este alesul inimii tale.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru tine este destul de clar de câte ori te vei îndrăgosti în viață. Visezi la momentul în care îți întâlnești alesul de foarte mult timp. Ai deja un profil bine stabilit al acestuia. De altfel, prietenii te surprind de multe ori visând cu ochii deschiși atunci când le povestești despre persoana din mintea ta.

Se spune că Racii pun destul de multă presiune asupra lor când vine vorba de relațiile de iubire. Acest lucru se întâmplă pentru că îți dorești o singură iubire și nu vrei să dai greș în relațiile tale. Cu toate acestea, ar fi bine să înveți să nu te avânți din prima într-o relație pe care o consideri perfectă.

Fii răbdătoare și cunoaște partenerul cu adevărat, nu doar din ceea ce ți-ai închipuit despre el. Astrele spun că de-a lungul vieții te vei îndrăgosti de două ori. Cel mai important lucru este să înveți să nu mai pui presiune pe tine în urma unei relații eșuate.

Leu: 23 iulie – 22 august

Pentru tine dragostea nu este atât de importantă. Îți dorești mai mult să te distrezi și să ai parte de momente de neuitat. Nu ești tocmai pregătită pentru a avea o relație serioasa, iar acest lucru se întâmplă și din cauză că îți dorești foarte multă atenție de la partenerul tău.

Pentru tine este foarte important să te întâlnești cu foarte multe persoane de-a lungul vieții pentru a putea să te decizi cu privire la bărbatul pe care ți-l dorești alături. De cele mai multe ori, primele relații nu durează foarte mult în viața nativilor din zodia Leului.

Însă, din experiențele acestea vei învăța ce îți dorești cu adevărat și îți va fi mult mai ușor să-ți găsești alesul. Acest lucru înseamnă că relațiile tale vor fi din în ce în ce mai stabile, iar în final nu vei avea dubii cu privire la cine este menit să-ți fie aproape pentru totdeauna.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele știu mai bine ca oricine cât de greu este să găsești dragostea adevărată. Știi că vor fi multe momente pline de fericire și multe momente în care relațiile tale vor fi puse la încercare. De altfel, de cele mai multe ori vei vrea să te concentrezi mai mult asupra dezvoltării tale personale și profesionale și vei pune dragostea pe locuri mărginașe.

Vor fi multe lupte interioare date în tine atunci când te vei îndrăgosti, iar adevărata problema va consta în găsirea unui echilibru. Însă atunci când vei găsi iubirea adevărată, nimic nu va mai ridica semne de întrebare în viața ta. Chiar dacă te vei îndrăgosti cu adevărat o singură dată în viață, vei fi dispusă să muncești pentru a face acea relație să fie cât mai specială.

Partenerul tău trebuie să fie mai întâi prietenul tău, sprijinul pe care să-l găsești întotdeauna atunci când ai nevoie de un sfat. Ești deja o persoană puternică, nu ai nevoie de cineva care să te completeze. Tu ai nevoie de cineva care să-ți fie alături. O persoană lângă care să lupți pentru un țel comun.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nici pentru tine nu este foarte clar de câte ori te vei îndrăgosti în viață, iar de multe ori relațiile îți vor fi puse sub semnul întrebării. Ai o inimă foarte mare și multă iubire de oferit, dar în același timp mai ai multe lucruri de învățat și nu vrei să dai cu piciorul oportunităților.

Va fi greu pentru tine până vei decide cine este potrivit să-ți stea alături. De-a lungul vieții, te vei îndrăgosti cu adevărat de trei ori. Dragostea este pentru tine un mod de cunoaștere a eului, dar și a lumii pe care ți-o creezi alături de partener.

Relațiile tale vor fi intense, pline de momente de neuitat și cu lecții care te vor pregăti să-ți întâlnești partenerul care-ți va fi alături pentru tot restul vieții.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Te numeri printre nativii care au o inimă foarte mare, iar pentru tine este foare ușor să oferi dragoste. Cu toate acestea, nu ești tocmai femeia care să se îndrăgostească ușor. Îți dorești să iubești, însă preferi să rămâi rezervată în declarații. Ai nevoie de mai multe semne care să-ți ofere certitudinea unei relații de calitate înainte de a te avânta în necunoscut. Astrele spun că de-a- lungul vieții te vei îndrăgosti de trei ori.

Chiar dacă prima ta iubire s-ar putea să nu fie și ultima te va învăța multe lucruri. Ce-a dea doua iubire, te va ajuta să te descoperi mai bine și să-ți conturezi un profil al persoanei pe care ți-o dorești alături.

La fel ca Fecioarele, pentru tine nu e important ca partenerul să te completeze, ci să-ți fie egal, să-ți stea alături. Înainte de a începe o poveste de dragoste, vei încerca să ai o prietenie cu persoana respectivă. Prietenie care în cele din urmă va evolua în povestea de dragoste a vieții tale.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Chiar dacă nu îți place să admiți, știi deja de câte ori te vei îndrăgosti în viață. Pentru tine dragostea vine și pleacă. Ideea de a-ți petrece viața cu o singură persoana e puțin prea mult pentru tine. De-a lungul vieții vei avea mai multe relații, iar atunci când lucrurile vor deveni serioase, cel mai probabil că vei rupe legătura cu bărbatul respectiv.

Însă lucrurile nu vor sta așa le nesfârșit. Săgetătorii știu exact când au nevoie să se așeze la casa lor, pentru ei este doar o chestiune de timp și mai puțin de persoane. Deși iubești cu toată inima, nu îți dorești ca lucrurile să se complice prea repede de la început.

De-a lungul vieții te vei îndrăgosti de patru ori. De fiecare dată relațiile tale vor fi tot mai intense. Vei iubi și vei pierde, însă acest lucru va fi ca o lecție pentru tine. Știi să privești întotdeauna partea plină a paharului, asta te face să fii atât de specială. Fiecare despărțire va însemna pentru tine că nu ai ajuns încă în punctul în care îți dorești. Astfel, ultima ta iubire va fi cu adevărat magică și specială. 

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii din zodia Capricornului știu ce vor de la viață. Pentru tine nu este greu să-ți alegi un partener. Ești răbdătoare și studiezi cu atenție posibilii bărbați care ar putea să-ți stea alături. Îți dorești un bărbat alături de care să poți vedea un viitor, prin urmare nu te vei aventura în relații pasagere.

Ești genul de persoană care știe ce își dorește de la viață. Vei merge întotdeauna la sigur și nu vei risca. De altfel, viața e scurtă, iar tu vrei tot ce e mai bun din ea. Prin urmare, nu este foarte greu să-ți dai seama de câte ori te vei îndrăgosti în viață.

Îți dorești un singur partener, cel alături de care să-ți construiești viitorul. S-ar putea ca pe parcursul relației să încerci să deții controlul. Uneori partenerul va încerca să-ți ceară mai mult spațiu. Însă în cele din urmă îți va înțelege atitudinea și faptul că îți dorești să-l păstrezi alături de tine pentru totdeauna.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Când vine vorba de poveștile de dragoste din viața Vărsătorilor, lucrurile se complică. Acești nativi au deseori fantezii despre relațiile lor, însă rareori ajung să pună în practică ceea ce visează. Îți place să crezi că ești îndrăgostită, însă de multe ori eviți invitațiile bărbaților în oraș.

Îți dorești să te îndrăgostești, dar în același timp îți dorești să fie o relație care să merite atenția ta. Prin urmare, e ușor de înțeles de ce nu accepți cu ușurință propunerile de a ieși în oraș. De-a lungul vieții te vei întâlni de două ori cu dragostea adevărată.

Prima dată nu vei știi exact ce îți dorești, însă relația respectivă te va ajuta să te descoperi. Cea de-a doua oară când te vei îndrăgosti vei merge direct la țintă. Ești deja matură și știi ce vrei de la partener și de la viitorul vostru împreună.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Dintotdeauna te-ai gândit la ideea de a avea o singură iubire de-a lungul vieții. Doar gândul că ai putea găsi tot ce îți dorești într-un singură bărbat e încântă de fiecare dată. Îți dorești un bărbat lângă care să ai un viitor plin de momente frumoase.

Cu toate acestea, îți e teamă să intri într-o relație. Atunci când te îndrăgostești te temi să nu strici lucrurile și renunți cu ușurință la relația începută.

De-a lungul vieții te vei îndrăgosti cu adevărat o singură dată. Însă acea iubire va fi cel mai frumos lucru care ți s-a întâmplat. Vei încerca să iei lucrurile pas cu pas pentru a face lucrurile cât mai bine cu putință.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Lily Rose își sarută cu pasiune iubitul
Divertisment
Lily-Rose Depp îl sărută cu pasiune pe 070 Shake pe aeroportul din Los Angeles. Fiica lui Johnny Depp este de ceva timp pe prima pagină a tabloidelor
Lily-Rose Depp o sărută cu pasiune pe 070 Shake pe aeroportul din Los Angeles. Fiica lui Johnny Depp este de ceva timp pe prima pagină a tabloidelor. Lily-Rose Depp a ieșit din aeroport și...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie lungă, roșie, pentru a ilustra una dintre cele trei zodii ghinioniste în ziua de 29 mai 2023
Horoscop
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor confrunta cu probleme. Trei dintre ei vor fi puși în situații dificile. Ei trebuie să învețe să...
3
O femeie frumoasă, cu părul blond și subțire, care are una dintre coafurile recomandate pentru femeile cu părul rar și subțire
Frumusețe
5 coafuri pe care să le încerci dacă ai părul rar și subțire. Ce look poți să alegi pentru vara aceasta
Coafura poate spune foarte multe lucruri despre o persoană. Chiar dacă pare superficial, prima impresie este extrem de importantă atunci când întâlnești o nouă persoană. Unghiile, machiajul, ținuta și coafura vor ieși imediat în...
4
JLo, fotografiată în timp ce întră cu cei doi copii ai săi într-un magazin
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers cu copiii la cumpărături în Beverly Hills. Cei doi soți au avut momente tandre în public
Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers cu copiii la cumpărături în Beverly Hills. Cei doi soți au fost văzuți în timp ce se sărutau după ce și-au bucurat copiii cu o sesiune de...
5
Jennifer Garner în timp ce discută cu Ben Affleck
Divertisment
Ben Affleck și Jennifer Garner au fost surprinși împreună în Santa Monica. Ce relație are actorul cu fosta sa soție
Ben Affleck și Jennifer Garner au fost surprinși împreună în Santa Monica. Actorul a mers să se întâlnească cu fosta sa soție pentru a discuta despre viitorul copiilor lor. Cei doi au o relație...
PARTENERI
×