Reclamă

Totul despre zodiile de aer: caracteristici, compatibilități, comportament în dragoste

Zodiile de aer sunt cunoscute pentru spiritul lor liber. Acești nativi nu se tem să se facă auziți, sunt aventuroși și dornici să cunoască lucruri noi. Se spune că zodiile de aer sunt unele dintre cele mai schimbătoare și extrovertite, datorită elementului care le guvernează.

Publicat: 28 iunie 2021, 8:27

Aerul este reprezentarea libertății, a intelectului și a conceptelor abstracte. Tot în acest mod sunt clădite și aceste zodii. Gemenii, Balanțele și Vărsătorii au un spirit aventuros și deschis la necunoscut. Aceștia pun întotdeauna preț pe comunicare, gândire abstractă și nu se abat de la principiile pe care și le setează în viață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodiile de aer și semnificația acestui element

Zodiile de aer sunt extrem de prietenoase și adoră să se afle în jurul oamenilor. Pentru ei relațiile sociale sunt cele mai importante lucruri pe care le pot avea.

Elementul care le guvernează le oferă acestor zodii un aer de mister care reușește să atragă privirile oricui. Zodiile de aer sunt curioase și nu se tem să se avânte în necunoscut.

Viața lor este într-o continuă schimbare, iar neprevăzutul este la ordinea zilei. Cu toate acestea, sunt și zodii foarte ordonate și disciplinate. Deși sunt înconjurați de un aer boem, acești nativi dau dovadă de un spirit prezent și calculat. Zodiile de aer sunt preocupate întotdeuna de soluționarea problemelor și de găsirea celor mai bune soluții.  

În plus, indiferetn de situațiile în care ajung, reușesc întotdeuna să găsească cea mai inventivă soluție de scăpare. Nativii guvernați de elementul aerului ar fi capabili să renunțe la orice, mai puțin la libertatea lor. Pentru ei capacitatea de a lua decizii pe cont propriu este cel mai important lucru pe care îl pot avea.

Reclamă

Gemeni

Femeile născute sub semnul zodiacal al Gemenilor dau dovadă de o intuție de invidiat. Acestea sunt recunoscute pentru adaptibilitatea la orice situație, dar și pentru comportamentul lor extrem de flexibil. Acesște femei au abilitatea de a înțelege chiar și cele mai încurcate situații.

Ele citesc cu ușurință orice tip de personalitate și știu cum să ia dezicii rapide atunci când cineva le încalcă barierele. Femeile Gemeni încearcă întotdeauna să exploreze idei abstracte și să îmbrățișesze necunoscutul. Sunt foarte sociabile și vorbărețe, iar oamenii le consideră adevărate enciclopedii.

Reclamă

Gemenii sunt zodiile de aer extrem de schimbătoare. Femeile guvernate de acest semn zodiacal au puterea de a se reinventa constant. Ele nu se tem de schimbare, din contră sunt curioase să afle ce provocări noi pot apărea.

Femeile Gemeni se află într-o călătorie continuă de redescoperire a sinelui interior. Nativii Gemeni sunt guvernați de către planeta Mercur, cunoscută drept planeta comunicării. Nimeni nu iubește mai mult o discuție antrenantă decât un nativ din zodia Gemenilor. Câteva dintre personalitățile de renume care s-au născut sub acest semn zodiacal sunt Marilyn Monroe, Josephine Baker și Angelina Jolie.

Balanță

Balanțele sunt recunoscute pentru calitățile lor de lideri. Nativii din zodia Balanței dau dovadă de un intelect deosebit și au întotdeuna un ochi critic pentru lucrurile care-i înconjoară. Femeile născute sub acest semn zodiacal pot schimba lumea cu ideile lor inovatoare. Sunt munciaore și foarte determinate să găsească echilibrul perfect.

De altfel, acesta este și unul dintre principalele lor defecte, sunt extrem de perfecționiste. Din cauza faptului că își doresc să facă totul perfect, uneori cad pradă stresului și anxietății. Aceste stări dispar doar în momentul în care Balanțele simt că ating o stare de echilibru și siguranță.

Se spune că nativii din zodia Balanței cad de multe ori pradă superficialității atunci când întâlnesc persoane noi. Cu toate acestea, Balanțele reușesc să ofere întotdeuna celorlalți sprijinul spiritual de care au nevoie.

Balanțele sunt guvernate de către planeta Venus care le oferă puterea de a înțelege conceptele abstracte și de a se face remarcate. Un alt lucru extrem de important la femeile născute sub semnul Balanței este șarmul. Aceste femei reușesc să atragă privirile tuturor și să impresioneze cu farmecul și frumusețea lor.

Vărsător

Deși mulți cred că Vărsătorii sunt guvernați de elementul apei, ei se află de fapt sub patronajul aerolui. Vărsătorii fac parte dintre zodiile de aer extrem de încăpățânate. Acești nativi sunt recunoscuți pentru bunătatea de care dau dovadă.

În ciuda atitudinii lor de încăpățânare, încearcă întotdeuna să se implice în ajutarea celor din jur. De cele mai multe ori, acești nativi preferă să se concentreze mai mult pe imaginea de ansamblu decât pe detaliile mărunte.

Orice informație nouă pe care o învață încearcă să o folosească pentru a se face de ajutor pentru ceilalți. Zodiile de aer sunt foarte săritoare și au un suflet deschis pentru a-i ajuta pe ceilalți. Femeile Vărsător sunt foarte responsabile și implicate în ceea ce fac. Sunt foarte admirate de cei din jur pentru bunătatea de care dau dovadă și de felul în care reușesc să schimbe lucrurile din jurul său.

Nativii din zodia Vărsătorilor sunt guvernați de planeta Saturn. Femeile născute sub acest semn zodiacal sunt recunoscute pentru disciplina și ordinea de care dau dovadă. Printre personalitățile care s-au născut în zodia Vărsătorilor se numără Rosa Parks și Oprah Winfrey.

Calitățiile zodiilor de aer

Zodiile de aer sunt în general foarte creative. Femeile Gemeni dau dovadă se o minte sclipitoare. Ideile lor sunt creative și depășesc limitele imaginației. Pe lângă acest aspect, ele sunt și foarte spontane. Le place să plece în excursii neplanificate și să cunoască oameni noi.

Nici nu ar putea fi altfel, le place la nebunie să comunice cu cei din jur. Când nu sunt angajate în discuții antrenante, își petrec timpul meditând. Femeile Gemeni sunt surprinse deseori visând cu ochii deschiși la tot felul de idei și concepte.

Balanțele sunt considerate a fi unele dintre cele mai rafinate zodii de aer. Ele dau dovadă de eleganță și tac atunci când se prezintă în societate. Pe lângă acest lucru sunt și foarte diplomate. O femeie Balanță nu se va lăsa niciodată învinsă într-o discuție argumentativă. Balanțele dau dovadă de multă răbdare și empatie. Ele simt durerea celor din jur și încearcă să găsească cea mai bună soluție pentru a echilibra situația.

Femeile Vărsător fac parte din zodiile de aer care dau dovadă de multă originalitate. Imaginația lor reușește să impresioneze întotdeuna. Sunt inventive și prietenoase și iubesc să-și facă prieteni noi. Cel mai important lucru pentru aceste femei este empatia. Au un suflet mare și generos și încearcă tot timpul să-i ajute pe cei din jur. Sunt firi blânde care dau dovadă de multă căldură sufletească.

Defectele zodiilor de aer

Chiar dacă se bucură de multe calități, la fel ca orice alt nativi și zodiile de aer au anumite defecte. Gemenii, de exemplu sunt destul de schimbători și uneori devin superficiali. Spiritul lor liber devine problematic uneori pentru alți nativi din zodiac. Femeile Gemeni sunt recunoascute și pentru temperamentul lor. Se spune că aceste femei au tendința să se enerveze cu ușurință din orice lucru mărunt.

Nici Balanțele nu stau mai bine la capitolul defecte. Acestea sunt destul de leneșe și au tendința să devină pisăloage atunci când nu primesc din prima ceea ce-și doresc. Chiar dacă sunt foarte rafinate, femeile Balanță au tendința să devină risipitoare. Uneori sunt atât de concentrate să obțină imaginea perfectă, încât fac cheltuieli inutile. Pentru femeile Balanță este extrem de iportant să-și păstreze echilibrul în viață.  

Nici Vărsătorii nu stau mai bine la capitolul defecte. Se crede că unii dintre ei sunt leneși și au tendința să piardă timpul degeaba. Chiar dacă sunt implicați în acțiuni umanitare, uită să aibă grijă și de ei. Uneori sunt ranchiunoși și nu pot trece cu ușurință peste greșelile celorlalți. Totuși, aceste defecte sunt întotdeuna compensate de calitățile lor și de sufletul cald.

Compatibilitatea cu celelalte zodii și dinamica relațiilor de cuplu

Zodiile de aer sunt foarte atrase de nativii care sunt guvernați de același element. În plus, aceste zodii de aer se înțeleg foarte bine și cu elementul focului.

Există o conexiune incredibilă între zodiile de aer și cele de foc. Gemenii se înțeleg foarte bine cu Vărsătorii. Aceșstia sunt atrași unul de celălalt și pot avea împreună plină de momente spectaculoase.

O altă relație deosebită se poate froma între Balanțe și Gemeni. Legătura dintre acești nativi este una bazată pe respect și iubire reciprocă. Însă cea mai fericită întâlnire va fi aceea dintre doi Vărsători. Aceștia au parte de unele dintre cele mai intense trăiri în relațiile de cuplu. Dragostea lor este profundă și de cele mai multe ori, pe viață.

Dintre zodiile de foc, Săgetătorii și Leii sunt cei care reușesc să se înțeleagă foarte bine cu elementul aerului. De exemplu, nativul din zodia Leului va găsi întotdeauna alături de o femeie Balanță echilibrul și maturitatea de care are nevoie.

Un alt cuplu fericit este cel dintre bărbatul Săgetător și femeia Gemeni. Relația lor va fi presărată cu multe clipe de tandrețe, dar și cu momente pline de entuziasm și distracție.

Zodiile de aer și cariera

Când vine vorba de carieră, zodiile de aer nu sunt atât de interesate de partea materială. Ele pun foarte mult accentul pe libertatea de exprimare și își doresc să lucreze într-un mediu cât mai creativ. Singurul motiv pentru care își doresc bani, este pentru a se putea aventura cât mai departe.

Zodiile de aer caută stabilitatea financiară pentru a-și satisface toate mofturile și poftele. Femeile guvernate de acest element sunt destul de chibzuite în general și preferă să-și cheltuie banii pe experiențe decât pe lucrurile materiale. Zodiilor de aer le place să le fie recunoscută creativitatea și originalitatea.

Pe lângă locul de muncă pe care și-l vor alege, vor căuta întoteuna să mai facă un lucru sau două pe lângă. Zodiile de aer au nevoie de un hobby creativ care să le mențină sufletul și mintea antrenate. Pentru ele este foarte important să se poată exprima din punct de vedere artistic, iar talentele lor reușesc întotdeuna să se facă remarcate.

Zodiile de aer și sănătatea

Spre deosebire de alte zodii, zodiile de aer sunt predispuse deseori diferitelor accidente. Viața lor agitată, duce de cele mai multe ori la momente de neatenție și astfel ajung să se rănească într-un fel sau altul.

Nativii guvernați de elementul aerului pot suferi uneori de insomnii și atacuri de panică. Atunci când sunt stresați sau nu reușesc să se adapteze devin anxioși și speriați. De multe ori, acești nativi nu reușesc să-și găsească echilibrul și din acest motiv își dau cu ușurință programul peste cap.

În lipsa unui orar bine stabilit, sar peste mesele importante ale zilei sau uită să se hidrateze suficient. Cu timpul, aceste mici neatenții pot duce la probleme de sănătate care să le afecteze stomacul sau rinichii. Cel mai important pentru aceste zodii este să facă multă mișcare în aer liber. Le place libertatea și spațiul mare în care se pot destinde.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×