Reclamă

Totul despre zodiile de pământ: caracteristici, compatibilități, comportament în dragoste

Zodiile de pământ sunt caracterizate de forță și voință. Acestea au personalități puternice și bine conturate, care reușesc să atragă privirea oricui. O femeie guvernată de acest element dă docadă de multă înțelepciune, maturitate și stabilitate. Ea poate obține tot ceea ce-și dorește deoarece este muncitoare și încrezătoare în propriile puteri.

Publicat: 23 iunie 2021, 8:56

Zodiile de pământ sunt extrem de capabile și înrădăcinate în realitate. La fel ca elementul care le guvernează, ele sunt stabile și rezistente la orice provocare care le poate apărea în cale. Elementul pământului vorbește de cele mai multe ori despre fertilitate, despre conectarea omului cu natura și face referire la aspectele fizice, palpabile ale vieții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodiile de pământ și semnificația acestui element

Zodiile care sunt patronate de acest element sunt deseori înclinate spre a avea o familie și un cămin stabil. Ele își doresc certitudine de la partener și de la viitorul relației.

Mult mai important de atât, este faptul că nativii de pământ sunt perseverenți și constanți în ceea ce fac. Asta înseamnă, că pe termen lung, relația cu o femeie născută sub semnul zodiacal de pământ îți va asigura liniștea și echilibrul de care ai nevoie.

Deși sunt zodii extraordinar de pragmatice, pământul poate să fie de multe ori arid și greu de lucrat, dacă nu este tot timpul îngrijit. Acest lucru se traduce și în comportamentul zodiilor de pământ. Dacă nativii acestor zodii nu profită de calitățile lor înnăscute, atunci medalia își va arăta reversul, iar lucrurile vor fi foarte grele pentru ei.

Chiar dacă zodiile de pământ sunt stabile și raționale, ele au nevoie de grija și atenția celor din jur. Cele trei zodii care se află patronate de acest element reușesc să obțină în viață tot ceea ce-și doresc, însă știu, că doar prin muncă pot reuși.

Reclamă

Taur

Femeile din zodiac Taurilor au parte de o viață foarte armonioasă. Sunt foarte sociabile și le place să lege prietenii de lungă durată. Acestea oferă foarte mutlă încredere persoanelor din jur, iar prietenii lor știu că se pot baza pe acest nativ indiferetn de situația care se ivește.

Femeile Taur sunt și foarte empatice și au un rafinament deosebit. Acești nativi sunt înzestrați cu tot felul de talente, iar latura lor artistică așteaptă întotdeuna să iasă la iveală. Pe plan emoțional, femeia Taur este senzuală și încrezătoare în frumusețea sa, prin urmare îi este destul de ușor să atragă privirea oricărui bărbat.

Reclamă

 În ciuda acestor calități, nativii acestei zodii de pământ au tendința, uneori, să fie leneși și vanitoși. Echilibrul este cel mai important în viață, iar Taurii trebuie să învețe să-l obțină. De altfel, femeia Taur va obține întotdeuna ceea ce-și dorește. Sunt încrezătoare în forțele proprii și nu se tem de provocările care ar putea apărea.

Fecioară

Una din cele mai versatile dintre zodiile de pământ este Fecioara. Acest nativ este întotdeuna plin de idei inovative, comunicativ și foarte curios. Femeile Fecioară dau dovadă de un spirit extrem de organizat și sunt întotdeuna atente cele mai mici detalii.

Sunt preocupate ca toate lucrurile să iasă perfect și nu lasă pe nimeni să se apropie de proiectele personale până nu se asigură că au pus totul în ordine. Femeile născute sub acest semn zodiacal sunt și doarte discrete în ceea ce fac și dau dovadă de o intuiție incredibilă atunci când iau decizii pentru viitor. Oamenii care au ocazia să se afle în prajma unui astfel de nativ sunt extrem de norocoși.

Femeile Fecioară își iau energia din proiectele pe care le desfășoară și le place să se implice trup și suflet. Cea mai mare plăcere a lor este să lucreze cu lucruri palpabile, care să aibă un rezultat vizibil și care să bucure sufletul celor din jur. Totuși, sunt predispuse de multe ori la suprasolicitare. Unul dintre principalele lor defecte este faptul că nu știu deloc cum să se relaxeze.                

Capricorn

Ultimul nativ dintre zodiile de pământ, este Capricornul. Această zodie este caracterizată de succes și determinare. Femeile Capricorn sunt destul de rezervate și concervatoare și uneori dau impresia de mult prea multă seriozitate.

Totuși, ele sunt unele dintre cele mai practice zodii și știu cum să pună în valoare orice lucru. În ciuda acestor calități, uneori au tendința să devină negativiste și să-și închidă sentimentele în interior. Pe plan profesional, lucrurile stau extraordinar pentru acești nativi. Sunt persoane muncitoare, care nu renunță cu ușurință la ceea ce-și doresc. În plus, de fiecare dată când vor atinge un obiectiv, își vor îndrepta imediat atenția și energia pentru a mai atinge încă unul.

Femeile Capricorn sunt în continuă căutare de provocări noi care să le pună la încercare determinarea și forța interioară. Deși au tendința să pară foarte detașate și reci, dacă ajungi să le cunoști, femeile Capricorn sunt extrem de blânde și iubitoare.

Calitățile zodiilor de pământ

Zodiile de pământ se bucură de foarte multe calități. Taurii, de exemplu, au un simț practic extraordinar. Aceștia reușesc să aducă la realitate orice idee creativă. În plus, dau dovadă de multă hotărâre și responsabilitate. Femeile născute sub acest semn zodiacal sunt muncitoare și harnice și știu cum să obțină ceea ce își doresc de la viață.

Nici Fecioarele nu se lasă mai prejos. Deși sunt considerate de foarte mulți serioase, aceste femei sunt de fapt deterinate să-și atingă potențialul maxim. Caracterul lor este guvernat de meticulozitate și prudență și sunt atente la fiecare detaliu din viața lor. De altfel, o altă calitate extrem de importantă a Fecioarelor este faptul că sunt extrem de organizate. Fecioarele sunt întotdeuna atente să-și păstreze viața în armonie și disciplină.

Zodiile de pământ precum Capricornii se pot lăuda cu faptul că sunt foarte înțelepți. Deciziile importante sunt întotdeuna cântărite cu atenție înainte. Femeile Capricorn sunt disciplinate și muncitoare și nu se abat de la obiectivele pe care și le-au setat. Totodată, ele dau dovadă de multă răbdare atât în viața profesională, cât și în viața personală.

Defectele zodiilor de pământ

La fel ca zodiile de foc și elementele guvernate de pământ prezintă câteva defecte care le pot pune bețe în toate uneori. Zodiile de pământ au tendința să fie mult prea serioase uenori și din acest motiv se poate întâmpla să fie înțelese în mod eronat.

Taurii, de exemplu, sunt de multe ori lacomi și nu știu cum să-și gestioneze banii. Devin cheltuitori pentru că sunt foarte atașați de lucrurile fizice și își doresc să se afle în posesia a cât mai multor obiecte. Totodată, faptul că sunt atât de indulgenți cu ceilalți se poate transforma într-un defect. Oamenii pot profita cu ușurință de un Taur care lasă mult prea mult de la sine. Ultimul defect al acestor nativi este reprezentat în mod evident de încăpățânare. Femeile din zodia Taurilor pot fi extrem de orgolioase și încăpâțânate atunci când ceva nu le convine.

Fecioarele au și ele câteva defecte care nu pot trece neobservate. Sunt destul de perfecționiste, iar în timp acest lucru se poate transforma într-un spirit mult prea critic și sever. Deși le place să fie atente la detalii, uită uneori să privească imaginea de ansamblu sau să fie atentă la sentimentele celor din jur.

Nici Capricornii nu stau mai bine la capitolul defecte. Aceștia sunt destul de lacomi și nu suportă să-și împartă lucrurile cu ceilalți. De multe ori, în goana lor după succes, uită să fie atenți la nevoile celor din jur și devin destul de egoiști. Indiferența și negativismul lor sunt alte două defecte pe care acești nativi ar trebui să învețe să le gestioneze mai bine.

Compatibilitatea cu celelalte zodii și dinamica relațiilor de cuplu

Zodiile de pământ se înțeleg în general foarte bine cu nativii guvernați de același element. Taurii și Capricornii, în special, se înțeleg extraordinar și pot avea parte de căsnicii de lungă durată.

Totuși, zodiile de pământ sunt compatibile și cu alți nativi ce fac parte din elementul apei. Între aceste zodii se poate naște o frumoasă poveste de iubire sau o relație de prietenie de lungă durată. Combinațiile care sunt destul de dificile sunt între elementele de pământ și cele de foc sau aer. Deși poate exista atracție fizică, rareori se întâmplă să lupte pentru aceleași lucruri în viață.

Taurii și Fecioarele sunt de cele mai multe ori o combinație de succes. Aceștia au de regulă interese comune și știu să se sprijine reciproc pentru a obține tot ceea ce-și doresc. Alături unul de celălalt pot atinge stabilitatea financiară și emoțională de care amândoi au nevoie.

La fel de frumos se vor înțelege și Capricornii cu Fecioarele. Amândoi sunt atenți la detalii și le place să facă economii pentru planurile de viitor. În plus, sunt familiști convinși, iar acest lucru se va vedea încă de la primele discuții pe care le vor avea despre întemeierea unei familii.

Femeile Taur se pot iubi la fel de frumos și cu bărbații din zodia Peștilor. Aceștia le vor oferi iubirea lor necondiționată și le vor respecta nevoia de libertate. O relație de iubire între aceste zodii este, de obicei, presărată cu multe momente romantice.

Fecioarele se înțeleg la fel de frumos cu Racii. Ambele zodii sunt familiste și nu se tem să-și exprime sentimentele sincere unul față de celălalt. În același fel și Capricornii pot găsi un partener ideal într-un Rac. Bărbatul Rac este perfect pentru femeia Capricorn care își dorește pe cineva care să-i ofere stabilitatea și afecțiunea de care are nevoie.

Zodiile de pământ și cariera

Zodiile de pământ sunt foarte raționale și bine organizate. De asemenea, acești nativi dau dovadă de multă seriozitate și deterinare, prin urmare vor face întotdeuna o impresie bună la locul de muncă.

De regulă, femeile guvernate de acest element sunt mai atrase de științele exacte și de profesiile practice, decât de proiectele care implică creativitatea. Nativii zodiilor de pământ sunt niște strategi excelenți și se pot descurca de minune în domenii precum cel juridic.

Mulți dintre ei se pot pta pentru o carieră în cadrul armatei sau poliției. Sunt extrem de disciplinați și le place să respecte regulile cu strictețe. Totuși, la fel de atrași se pot simți și de domeniul IT. Indiferent de cariera pe care și-o aleg, femeile guvernate de elementul pământului se vor asigura întotdeauna că vor atinge culmile succesului.

Zodiile de pământ și sănătatea

Când vine vorba de sănătate, toate cele trei zodii de pământ dau dovadă de un sistem imunitar de invidiat. Acești nativi sunt de regulă foarte rezistenți la dureri și nu se plâng niciodată de lucrurile care ar putea să-i deranjeze. La fel cum pământul este foarte rezistent la diferite fenomene ale naturii și zodiile guvernate de acest element se descură foarte bine în viață.

Nativii guvernați de elementul de pământ rămân sănătoși până la batrânețe indiferent de micile probleme de sănătate pe care le întâmpină pe parcursul vieții. Zodiile de pământ se bucură de o imunitate extraordinară și trec cu bine peste probleme. Cu toate acestea, astrele îi sfătuiesc pe nativii zodiilor de pământ să fie atenți la mâncare.

De regulă sunt destul de pofticioși și pot avea mai multe fluctuații de greutate de-a lungul vieții. Problemele de greutate îi pot afecta pe cei mai mulți dintre ei să dezvolte diferite dureri de picioare sau coloană. Cel mai bine pentru acești nativi este să evite pe cât de mult posibil să aibă o viață sedentară.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×