Reclamă

Când îți va spune prima dată „te iubesc”, în funcție de zodie

E dificil să determini când un bărbat îți va spune prima dată „te iubesc”, mai ales dacă relația voastră se află la început. Cu toate acestea,unii nativi sunt mult mai relaxați când vine vorba de exprimarea sentimentelor.

Publicat: 8 iunie 2021, 7:12

Cele două cuvinte pe care orice femeie le așteaptă cu nerăbdare pot fi mai aproape de tine decât ai crede. Chiar dacă e greu să-ți dai seama când partenerul tău este pregătit și îți va spune pentru prima dată te iubesc, sunt câteva semne care îl vor da de gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când îți va spune prima dată „te iubesc”

În mod cert unii nativi sunt extrem de romantici și nu se tem să-și exprime sentimentele când vine vorba de peroanele iubite. Deși se spune că bărbații fac mai greu acest pas, anumite zodii s-ar putea să te surprindă. Nu există o regulă de calcul pentru a afla când îți va spune prima dată „te iubesc”, însă poți determina cu ușurință momentul în funcție de zodia în care s-a născută.

Iubirea este un sentiment coplex care are în spare foarte multe nuanțe. De altfel, mulți bărbați aleg să-și exprime sentimentele prin gesturi tandre, decât prin folosirea cuvintelor. Descoperă când îți va spune pentru prima dată „te iubesc” în funcție de zodia în care s-a născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Dacă partenerul tău s-a născut sub zodia Berbecului atunci nu va fi nevoie să aștepți foarte mult până când acesta îți va spune pentru prima dată „te iubesc”. Este o persoană încrezătoare și nu va ezita să-și mărturisească sentimentele adevărate. Cel mai probabil îți va spune cât de mult te iubește încă de la primele întâlniri. Cu toate acestea, va avea grijă să te surprindă în cel mai plăcut mod.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativiul din zodia Taur este unul dintre cei mai romantici parteneri pe care îi poți avea. Este tandru și iubitor și nu se teme să-ți arate acest lucru cu fiecare ocazie. Prioritățile sale sunt bine stabilite, iar tu vei fi cu siguranță una dintre ele. Totuși, cuvintele nu sunt punctul său cheie. Deși îți va arăta constant cât de mult însemni pentru el, va dura o vreme până ce-ți va spune direct că te iubește.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Gemenii sunt extrem de sociabili și din acest motiv le este greu să se decidă asupra unui partener. Totuși, când un bărbat din zodia Gemenilor se îndrăgostește, atunci îți va rămâne cu siguranță loial.  Te va supune mai multor teste până când îți va spune prima dată „te iubesc”. Cu toate că pare un bărbat dificil, viața alături de el nu o să te plictisească niciodată.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii sunt extrem de sensibili și romantici. Prin urmare, nu ar trebui să te surprindă când îți va spune prima dată „te iubesc”. Bărbații din zodia Rac vorbesc adeseori despre sentimentele lor și sunt deschiși într-o relație. Le este foarte ușor să se conecteze la nivel spiritual cu persoana pe care o iubesc și nu vor ezita o clipă să arate acest lucru.

Leu: 23 iulie – 22 august

Bărbații din zoida Leu sunt întotdeauna cuceritori și puternici. Aceștia nu vor aștepta să-și mărturisească sentimentele, deoarece își doresc o relație stabilă și de lungă durată. Bărbatul din zodia Leu își dorește stabilitate, dragoste și confort, dar cel mai important atenția ta. Va încerca să facă orice îi stă în putință pentru a avea parte de toată grija și iubirea ta.

Fecioara: 23 august – 22 septembrie

Poți aștepta până la trei, chiar șase luni până când bărbatul din zodia Fecioarei o să-și mărturisească sentimentele. Deși sunt romantici și adoră să te surprindă, deseori se pierd în detalii. Din dorința de a-și mărturisii sentimentele în momentul perfect, vor rata multe ocazii în care ar fi putut să te surprindă. Cu toate acestea, te poți aștepta la o declarație adevărată de dragoste din partea acestor nativi.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativul din zodia Balanță fie îți va spune din prima clipă că te iubește, fie îi va lua o eternitate. Va încerca prin toate metodele să te facă să te îndrăgostești de el. Totuși, îi va lua destul de mult timp până să se convingă de sentimentele tale. Îți va spune că te iubește doar în clipa în care a reușit să-și echilibreze balanța sentimetelor, depinde de tine să-l ajuți în această privință.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii nu vor fi niciodată direcți, în schimb vor face tot posibilul să-ți ofere tot felul de indicii subtile. Cu toate acestea, sunt șanse foarte mici să-ți spună exact cuvintele pe care ți le dorești. Conform unui articol publicat în Times of India, nativii din zodia Scorpion își vor da seama cel mai greu cum să-ți spună că te iubesc.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii, pe de altă parte, sunt foarte direcți când vine vorba de mărturisirea sentimentelor. Aceștia nu se tem să-ți demonstreze cât de importantă ești pentru ei. Bărbatul din zodia Săgetător va pune la cale cine romantice și vacanțe de neuitat doar să te facă fericită. Pentru nativii din zodia Săgetător vei fi întotdeauna prioritatea numărul unu. Bărbatul din zodia Săgetător își dorește o relație stabilă și de lungă durată.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Bărbații din zodia Carpicorn au nevoie de mai mult timp pentru a-și mărturisii sentimentele. Ar putea chiar să le ia mai bine de un an până se vor face auziți. Capricornii vor încerca întotdeauna să testeze terenul înainte de a se implica într-o relație stabilă. Cu toate acestea când îți va spune prima dată „te iubesc” vei știi că este sincer.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii se vor asigura întotdeauna dacă iubirea ta este sinceră. Bărbații din zodia Vărsător au o dorință puternică de a fi iubiți de către parteneră. Cel mai probabil vei aștepta cel puțin jumătate de an până când îți va spune ceea ce simte cu adevărat. S-ar putea chiar să te simți neglijată în relație, însă trebuie să-i înțelegi comportamentul precaut. Nu-ți pierde speranța, te informază Astrology.com.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii sunt de părere că acțiunile lor vor fi suficiente pentru a-ți da seama ce însemni pentru ei. Prin urmare, nu se vor preocupa prea mult cu rostirea celor două cuvinte. Ia în calcul faptul că nativii din zodia Pești sunt de regulă extrem de timizi. Ai încredere în partenerul tău și nu te teme, mai devreme sau mai târziu îți va declara iubirea așa cum ai visat mereu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×