Reclamă

Idei de tatuaje pentru zodii. Cele mai frumoase desene pentru fiecare semn zodiacal

Astrologia e din ce în ce mai prezentă în viețile noastre. Din ce în ce mai mulți oameni își doresc tatuaje, minimaliste sau nu, iar specialiștii spun că e o cerere în creștere pentru tatuajele astrologice. Acest articol va include o serie de idei de tatuaje pentru zodii.

Publicat: 8 octombrie 2021, 8:39

De la constelații la simboluri zodiacale, inclusiv opțiuni nu atât de evidente, cum ar fi animale sau planete, un tatuaj zodiacal poate spune multe despre tine. În cazul în care vrei un desen permanent în funcție de zodia în care te-ai născut, ai de unde alege din lista de mai jos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Idei de tatuaje pentru zodii

Te-ai gândit și tu să-ți faci un tatuaj curând? Desenele permanente zodiacale sunt o modalitate bună de a avea ceva unic și semnificativ care să te reprezinte cu adevărat pe tine și personalitatea ta. De asemenea, este puțin probabil să te răzgândești în viitor, deoarece data nașterii nu se schimbă, scrie Byrdie.com.

După ce te-ai decis asupra modelului de tatuaj, trebuie să te gândești la zona unde vrei să ai pentru tot restul vieții desenul permanent. Află care sunt cele mai dureroase zone pentru tatuaje.

Tatuaje pentru zodia Berbec

Doar pentru că nativii din zodia Berbec au o personalitate complexă, acest lucru nu înseamnă că tatuajul trebuie să fie la fel. Ia în considerare un tatuaj geometric minimalist. Cu formele geometrice, mai mulți oameni devin conștienți de semnificația lor în Univers și de modul în care viața este modelată pe Pământ.

Reclamă

Tatuaje cu zodia Taur

Nativii Taur sunt reprezentați de un taur, așa că de ce să nu te tatuezi cu exact acel simbol. Dacă preferi să păstrezi tatuajul simplu, încearcă să îl descompui într-un design geometric. Acesta este foarte simplu, dar liniile de bază par să se diminueze în unele locuri, ceea ce conferă cernelii senzația că e desenată manual, la fel ca firea deloc complicată a nativilor acestei zodii. Amplasarea sa în spatele urechii îl face, de asemenea, un tatuaj foarte personal.

Reclamă

Tatuaje pentru zodia Gemeni

Gemenii tind să simbolizeze zodia în care s-au născut prin orice figură sau pereche cu două elemente identice. Orice are pereche poate fi folosit pentru a reprezenta semnul zodiacal. Fii creativă. În imaginea de mai jos, artistul folosește un șarpe cu două capete și adaugă modele legate de constelații, cum ar fi stelele și lunile, pentru a relaționa animalul cu astrologia.

Tatuaje pentru Rac

Uneori, obținerea micului simbol al semnului zodiacal poate fi suficientă. Acest tatuaj folosește marca minimalistă ca bază a designului, dar adaugă și elemente spațiale, cum ar fi luna și o stea, pentru a-l lega de astrologie. Liniile conice fac, de asemenea, designul să se fie delicat și îi conferă o senzație de naturalețe aparte.

Tatuaje pentru zodia Leu

Leii sunt puternici și mândri de reușitele lor. Semnul zodiacal este potrivit pentru un adevărat conducător. Linia geometrică creează baza leului, dar liniile se suprapun și se ciocnesc. Acest lucru îl face să pară ca și cum tatuajul a fost creat fără ca artistul să își ridice vreodată mâna. Punctele suplimentare îi oferă, de asemenea, un pic de detalii, fără a distrage atenția de la contururile îndrăznețe.

Tatuaje pentru zodia Fecioară

Dacă vrei un desen permanent care să încorporeze semnul tău zodiacal, atunci poți face acest model. Floarea îți va atrage imediat atenția, la fel cum o face și personalitatea nativilor acestei zodii. Din toată această listă cu tatuaje pentru zodii, sigur vei găsi ceva care să te inspire.

Tatuaje pentru zodia Balanță

Simbolul acestui semn zodiacal este nimeni alta decât balanța. Aceasta reprezintă echilibrul și armonia. Dacă este făcut la scară mică, conturi delicate, tatuajul va arăta foarte bine. În cazul în care vrei ceva cu umbre, atunci acestea vor oferi un aspect curat și clar pentru desenul ales.

Tatuaje pentru Scorpion

Scorpionii sunt simbolurile semnului zodiacal, așa că îți poți face chiar animăluțul, fără alte simboluri care să aibă legătură cu astrologia. Poți opta pentru tatuaje frumos colorate combinate cu elemente florale. Tatuatorii de prestigiu recomandă îmbinarea animalelor cu motive florale.

Tatuaje pentru Săgetător

O altă modalitate de a îmbrăca tatuajul astrologic de bază al constelației este să adaugi niște flori de design. De regulă, pentru ca un astfel de tatuaj să arate bine se folosesc contururi subțiri astfel încât niciun element să nu se întrepătrundă cu un altul. În timp ce constelația se află în centri, florile primesc și ele suficientă atenție și dau desenului permanent o notă personală.

Tatuaje pentru Capricorn

În cazul în care preferi tatuajele minimaliste, poți opta pur și simplu pentru un desen simplu, dar care să aibă încorporate elemente care să te definească. Poți opta de asemenea pentru un tatuaj de dimensiuni mici, discret. În imaginea de mai jos, tatuajul recomandat pentru nativii Capricorn are o notă modernă, feminină.

Tatuaje pentru Vărsător

Dacă nu vrei clasicul tatuaj cu un vas din lut din care curge apă, pentru tine ca Vărsător sunt mai multe elemente ce te definesc, practic orice e legat de apă. În imaginea de mai jos, designul ia structura de bază a simbolului Vărsător și îl transformă în valuri, conectându-l mai evident la tema apei.

Tatuaje pentru Pești

O modalitate simplă de a înfrumuseța un tatuaj cu pești este să adaugi puncte. În imaginea de mai jos, cele trei puncte de sus și cele de jos reprezintă echilibrul. În același timp ai opțiunea de a desena pe trup doi pești care să se completze asemenea Yin și Yang. Până la urmă ideea de bază este aceeași, echilibrul și moderația, elementele definitorii ale zodiei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×