Cele mai dureroase zone pentru tatuaje

Te gândești să îți faci un desen corporal permanent? Atunci când vine vorba despre un desen care îți va rămâne mereu impregnat pe piele, cu siguranță iei în calcul toate aspectele. Dacă este primul, posibil să ai multe dubii, inclusiv legate de cele mai dureroase locuri pentru tatuaje. Înainte să iei o decizie, îți recomandăm să te documentezi temeinic.

Publicat: 21 august 2021, 7:27

Un citat care te-a motivat, portretul sau numele unei persoane dragi, un animal, un simbol în care te regăsești, toate sunt surse perfecte de inspirație atunci când îți dorești să te tatuezi. Simți că ai găsit acel lucru care te reprezintă și vrei să fie mereu parte din tine. Un tatuaj poate exprima foarte multe lucruri, iar din acest motiv, mulți oameni și le doresc cu ardoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia de a-ți face un tatuaj este una foarte curajoasă și îndrăzneață. Mai mult decât atât, este important să ai în vedere că nu există tatuaj nedureros, potrivit specialiștilor. Este imposibil, atâta timp cât pielea ta este pătrunsă de 50, până la 3.000 de înțepături pe minut, scrie TheList.com.

Totuși, durerea va fi mai mult sau mai puțin intensă, în funcție de zona corpului unde ai ales să te tatuezi. Dacă îți dorești un anumit loc, dar știi că toleranța ta la durere este scăzută, ar fi bine să te mai gândești puțin. Cu siguranță nu dorești să întâmpini neplăceri.

Descoperă care sunt cele mai dureroase zone pentru tatuaje

Dacă ești la primul tatuaj, ar fi bine eviți undele zone ale corpului, mai ales dacă știi că nu tolerezi prea bine durerea. Un sfat general, oferit de fondatorul Inkbay, Fredrik Glimskär, citat de Cosmopolitan, ar fi să te ferești să îți faci desene permanente în zonele în care pielea este foarte apropiată de os.

Află care sunt cele mai dureroase zone pentru tatuaje și motivele pentru care e recomandat să le eviți.

Cutia toracică

Acest loc s-ar putea să te inspire din punct de vedere estetic, întrucât ar putea părea sexy. Ține seama însă de faptul că se numără printre cele mai dureroase zone ale corpului unde ai putea să te tatuezi. Zgârieturile acului se vor simți considerabil, iar durerea puternică ar putea ajunge până la sistemul nervos central. Mai mult decât atât, coastele se vor mișca de fiecare dată când respiri, lucru care va face procesul de tatuare mai lent și mai greu de suportat. Durerea nu va înceta nici la câteva ore după ce tatuajul a fost finalizat.

Suprafața scalpului

Lipsa de grăsime face zona scalpului să se numere printre cele mai dureroase zone pentru tatuaje. Tototdată, zgomotele si vibrațiile puternice îți vor da impresia că acele pătrund în craniu. Întreg procesul poate fi de-a dreptul înfricoșător, mai ales pentru o persoană fără experiență în domeniu.

Interiorul coapsei

Deși această zonă este acoperită de mușchi și grăsime, ea se numără printre cele foarte dureroase. Gândește-te doar cât de sensibilă este în procesul de epilare.

Zona cotului

Zona din interiorul cotului, mai precis, este una de evitat dacă nu suporți durerea. Explicația specialiștilor este că doi dintre cei trei nervi principali ai brațului sunt localizați chiar acolo.

Ori de câte ori nervii sunt ciupiți, acest lucru poate provoca durerea în tot brațul, nu doar zona în care se află acul.

– Fredrik Glimskär, fondator și CEO al pieței de tatuaje online Inkbay

Încheietura mâinii

Este un loc foarte popular, ales chiar și de persoanele aflate a primul tatuaj. Zonele corpului cu piele subțire sau mai strânsă sunt mai predispuse să simtă dureri ascuțite, iat încheieturile și bicepsul se numără printre ele.

Axila

Poate părea un loc destul de ciudat pentru un tatuaj, însă doritori există. În calitate de femeie, cu siuranță știi cât de sensibilă este această zonă, dar trebuia să o menționăm în listă.

Glezne

Apropierea de os este motivul pentru care, dacă alegi să îți faci un tatuaj aici, vei avea parte de durere și discomfort pe parcursul întregului proces.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×