Reclamă

Ce fel de bărbați atragi în funcție de zodie. Află toate secretele unei relații ideale

Te-ai întrebat vreodată ce fel de bărbați atragi în funcție de zodie? Află toate secretele unei relații ideale și cum poți să ai parte de povestea de dragoste la care visezi.

Publicat: 1 februarie 2022, 7:08

Joaca de-a iubirea poate fi uneori mai dificilă de cât am crede. Unele zodii nu reușesc să-și dea seama niciodată cu ce partener s-ar potrivit și se lasă totul să meargă de la sine. Află ce fel de bărbați atragi în funcție de zodie și află toate secretele unei relații ideale.

Ce fel de bărbați atragi în funcție de zodie

De obicei, atunci când ne îndrăgostim, pierdem din vedere anumite aspecte care sunt esențiale într-o relație. Află ce fel de bărbați atragi în funcție de zodie și cum îți poți găsi sufletul pereche indiferent de situație.

Ți-am pregătit mai jos câteva elemente principale care să te ajute în căutarea bărbatului perfect de care să te îndrăgostești. Nu te lăsa dusă de val dacă nu ai încredere în persoana de lângă tine.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Dacă te-ai născut sub semnul berbecului, află că în iubire ești pasională, neînfricată și iei întotdeauna decizii curajoase. Nu îți este greu să spui lucrurilor pe nume. Ce fel de bărbați atragi în funcție de zodie îți va influența întregul parcurs în viață. Se pare că nativul Berbec preferă bărbații curajoși, plini de viață, care întotdeauna sunt dispuși să încerce lucruri noi, chiar dacă riscă foarte mult. Spontaneitatea este cuvântul de bază atunci când acest semn de foc își alege partenerul ideal.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Liniștit, dar senzual totodată, nativul Taur este pregătit să dea tot ce are mai bun într-o relație, dacă simte că este ceea ce trebuie. Apreciază eforturile și sper să primească aceeași atenție atunci când își caută un partener ideal. Este calm, apreciază rutina, însă dacă cineva îi arată aventuri minunate pe care le poate descoperi, taurul se lasă ghidat cu ochii închiși.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Gemenii apreciază partenerii la fel de inteligenți. Nu se mulțumesc niciodată cu puțin și speră să își întâlnească sufletul pereche, în ciuda faptului că această căutare poate dura ani în șir. Nu este greu să găsești ceea ce cauți, iar ce fel de bărbați atragi în funcție de zodie contează în parcursul tău emoțional. Preferii un partener sigur pe sine, inteligent și matur, asta pentru că nu îți mai dorești să zbori din floare în floare.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Visător și intuitiv, nativul rac își dorește un partener alături de care să viseze și să-și proiecteze planurile de viitor. Îți dorești un partener jucăuș, dar matur totoodată, însă de cele mai multe ori nu reușești decât să visezi cu ochii deschiși. Nu te lăsa bătută și află că soarele va răsări și pe strada ta, asta dacă ești dispusă să faci eforturi.

Leu: 23 iulie – 22 august

Creativ și jucăuș, nativul leu atrage același tip de bărbat întotdeauna. Siguri pe sine, corecți și sinceri, sunt partenerii pe care nu îi lasă din vedere. Nu își dorește o relație de duzină, astfel că așteaptă întotdeauna la până un partener ideal spre care să își îndrepte atenția necondiționat. Află ce fel de bărbați atragi în funcție de zodie pentru a nu te lăsa păcălită!

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fiind analitică și gânditoare din fire, se pare că uneori atragi același tip de partener, care se mulează perfect pe întrega ta personalitate. Îți dorești să ai parte regulat de apreciere și convingere că totul merge bine în relație. Dacă primești cadouri, ai întotdeauna grijă să oferi înapoi dublu. Nu te lăsa influențată de bărbații care vor să te tragă în jos.

 Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Romantică și socială, îți dorești întotdeauna să-ți satisfaci partenerul, indiferent de nevoile acestuia. Cu toate astea, atragi întotdeauna doar bărbații cu care te găsești de cele mai multe ori în conflict, asta pentru că nu știi ce vrei cu exactitate. Dacă îți dorești o relație armonioasă și plină de sinceritate, continuă să cauți!

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii vor să iubească intens, să dăruiască cu pasiune fiecare strop al fericirii, însă se găsesc în imposibilitatea de a-și găsi prea repede un partener ideal. Nativul scorpion atrage întotdeauna bărbații superficiali, ceea ce îi va da un sentiment de nesiguranță atunci când vine vorba despre iubire. Trebuie să vezi dincolo de suprafață și să încerci să explorezi toate posibilitățile.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Diversitatea și aventura sunt punctele tale forte într-o relație. În ciuda faptului că ești entuziastă și expansivă, reușești să atragi doar bărbați care își doresc lucruri diferite față de tine. Încearcă să dai totul și să spui de la bun început care sunt intențiile tale, asta dacă nu vrei să rămâi singură toată viața. E loc destul în viața ta pentru experiențe, însă trebuie să le alegi cu cap.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ești pragmatică și vrei să-ți exprimi afecțiunea prin acțiuni mai mult decât prin vorbe, însă reușești să atragi doar bărbați care nu te apreciază pentru ceea ce ești cu adevărat. Îți place să-ți răsfeți partenerul, însă câteodată poate fi prea mult, asta pentru că acesta te poate considera mai mult o mamă decât o iubită. Fii sigură pe tine și nu te lăsa dusă cu zăhărelul!

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Libertatea și individualitatea sunt cruciale pentru tine atunci când îți alegi partenerul cu care să-ți petreci restul zilelor. Ai șansa de a găsi partenerul ideal, însă îi dai cu piciorul pentru cineva care nu-ți va satisface toate nevoile. Conform Astrology.com, dacă un bărbat are ceva nou de oferit, te grăbești să-ți lași iubitul actual, indiferent de consecințe.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Stilul tău sensibil și compasiunea de care dai dovadă te va ajuta să-ți găsești partenerul ideal. Ai parte doar de relații de lungă durată, asta pentru că dăruiești întotdeauna atâta iubire pe cât primești. Îți deschizi inima destul de ușor, fără teamă, iar asta îi va atrage pe bărbații dornici să trăiască cea mai frumoasă poveste de dragoste.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Un cuplu de iubiți care se îmbrățișează pentru a ilustra una din cele trei zodii care se îndrăgostesc pe data de 3 octombrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Acești nativi au șansa să-și găsească sufletul pereche și să înceapă o frumoasă poveste de iubire. Întreaga...
3
Mercur retrograd pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună octombrie, nativii zodiacului vor avea parte de trăiri intense, spun astrele. Anul acesta au fost anunțate patru...
4
Fată frumoasă îmbrăcată în negru înconjurată de fum roz
Horoscop
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie rezolvate, rescrise și regândite pentru ca viitorul să sune cu adevărat bine. Există nativi cu mai multe învățături primite decât alții? Acest...
5
Bella Hadid a purtat o rochie unică la săptămâna modei de la Paris
Divertisment
Bella Hadid a purtat o rochie unică la Săptămâna Modei de la Paris. Ținuta a fost concepută cu doar câteva momente înainte de a defila pe podium
Bella Hadid a purtat o rochie unică la Săptămâna Modei de la Paris. Modelul a asistat la o premieră în istoria modei. Ținuta ei a fost concepută cu doar câteva momente înainte de a...
PARTENERI
×