Reclamă

Pietre prețioase și semiprețioase în funcție de zodie. Ce talisman norocos să porți

Fiecărui nativ îi sunt atribuite mai multe pietre prețioase și semiprețioase în funcție de zodie. Acestea au puteri remarcabile asupra zodiilor și le ajută să ajungă acolo unde și-au propus. Aceste bijuterii ar trebui să se afle în colecția oricărei persoane dornice să se bucure de ocrotirea pietrelor prețioase.

Publicat: 16 noiembrie 2021, 7:04

Pietrele prețioase și semiprețioase au fost folosite încă din cele mai vechi timpuri ca talismane. Acestea sunt cunoscute pentru puterile lor tămăduitoare, dar și pentru norocul pe care îl aduc în viața unei persoane. În funcție de zodia în care te-ai născut, o anume piatră va avea o influență asupra parcursului tău prin viață.

Pietre prețioase și semiprețioase în funcție de zodie

Pietrele prețioase și semiprețioase au o importanță aparte în viața nativilor din zodiac. Acestea sunt folosită drept talismane și fiecare piatră în parte spune câte ceva despre zodia căreia îi este atribuită. Pe lângă puterile acestor pietre ele pot transmite energia vibrantă a fiecărei zodii. Cunoașterea lor este esențială pentru a înțelege mai bine modul în care viața zodiilor este de-a lungul timpului influențată de puterea unică a talismanelor norocoase.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii sunt zodii de foc pasionale și cu multe calități. Aceștia se descurcă cel mai bine când se află în poziția de lideri. Berbecii adoră să se facă remarcați în fața celorlalți și să-și pună în valoare calitățile. În general acești nativi sunt optimiști și deschiși pentru noi provocări. Există mai multe pietre prețioase și semiprețioase în funcție de zodie, însă pentru Berbeci, trei dintre acestea sunt ideale.

Prima dintre ele este Hematitul. Această piatră este atribuită în general Berbecilor cu o personalitate puternică, gata să-și asume riscuri. A doua piatră de data aceasta una prețioasă, este diamantul. Diamantul reprezintă latura visătoare a Berbecilor, dar totodată și sensibilitatea și loialitatea acestora. Diamantul îi poate ajuta pe Berbeci să se conecteze la intuiția lor și să vizualizeze cu ușurință viitorul. Topazul este ultima piatră prețioasă atribuită Berbecilor. Se spune că aceasta îi poate ajuta să atragă în viața lor avuție și armonie.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii sunt zodii de pământ cu o hotărâre de invidiat. Acești nativi adoră să trăiască în lux și să se simtă în controlul propriei vieți. Taurii se înconjoară de oameni la fel de puternici ca ei și nu lasă nimic să le stea în cale. În general sunt oameni practici, dar totodată au o imaginație bogată. Prima piatră prețioasă care este atribuită acestei zodii este Emeraldul.

Se spune că aceasta este piatra norocului, a iubirii și a răbdării. De asemenea este o piatră atribuită planetei Venus care îi conferă Taurului feminitatea de care are nevoie. Safirul este cea de-a doua piatră prețioasă pentru Tauri. Aceasta le oferă curajul, pacea interioară și puterea de a construi ceea ce-și doresc în jurul lor. Ultima piatră este reprezentată de Cuarțul Roz. Acesta le oferă dragostea sinceră de care au nevoie. Aceasta piatră îi va ajuta pe Tauri să-și găsească partenerul ideal.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii sunt cunoscuți pentru emoțiile puternice care pun stăpânire pe ei de fiecare dată. Acești nativi au o latură greu de deslușit. Gemenii sunt persoane sociabile, dornice să-și facă prieteni noi. În același timp, au nevoie de spațiu și se retrag atunci când se simt enervați de o situație. Aceștia pot trece cu ușurință de la o stare emoțională la alta. Există mai multe pietre prețioase și semiprețioase în funcție de această zodie.

Cele mai multe dintre acestea le oferă puterea de a fi unici și creativi în tot ceea ce fac. Prima piatră prețioasă de pe listă este Acvamarinul. Această piatră este asociată vibrației înalte a acestor nativi. Totodată, Acvamarinul îi ajută în relațiile pe care le stabilesc cu cei din jur. A doua piatră prețioasă este Citrinul, o piatră care să reflecte optimismul din viața acestor nativi. Ultima piatră prețioasă atribuită Gemenilor este Agatul. Acesta reflectă energia acestor nativi, dar și mintea complexă pe care Gemenii o dețin.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii din zodia Racului sunt sensibili, emotivi și de regulă formează legături adânci unii cu ceilalți. Racii preferă intimitatea și adoră să se simtă iubiți de către cei din jur. De multe ori Racii devin nesiguri pe propriile lor calități, din acest motiv au nevoie să li se reamintească uneori cât de speciali sunt.

Prima piatră care este atribuită Racului este Piatra Lunii. Aceasta demonstrează puterea mistică , energia feminină și creativitatea acestor nativi. Cea de-a doua piatră prețioasă este Opalul.Aceasta demonstrează legătura strânsă dintre elementul apei și acest nativ. Opalul le conferă Racilor frumusețea și puritatea în viață. Alte pietre prețioase și semiprețioase în funcție de această zodie sunt Perlele și  Labradoritul.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii sunt guvernați de Soare și au o latură de lideri înnăscuți. Aceștia adoră să se afle în centrul atenției și se bucură de admirația celorlalți. Leii au o energie puternică și sunt în general persoane pozitive și optimiste. Sunt multe pietre prețioase și semiprețioase în funcție de această zodie.

Prima pe listă este Chihlimbarul, considerat piatra prețioasă care reflectă lumina ce le oferă o strălucire unică acestor nativi. A doua piatră corelată zodiei Leu este Onixul, fiind unul dintre cele mai puternice cristale. Se crede că această piatră este corelată direct cu mintea remarcabilă a leilor. Ultima piatră pentru zodia Leu este Rubinul. Aceasta denotă pasiunea pentru viață și nevoia de a fi întotdeauna liberi.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii din zodia Fecioarei sunt întotdeauna atenți la detalii și dornici să-și organizeze viața cum știu mai bine. Sunt zodii cunoscute pentru efortul pe care îl depun pentru a ajunge unde își doresc. Sunt siguri pe ei și nu se lasă învinși cu ușurință. De altfel, Fecioarele sunt deseori invidiate de ceilalți nativi pentru echilibrul pe care reușesc să-l atingă de-a lungul vieții. Prima piatră prețioasă atribuită acestor nativi este Safirul Albastru.

Acesta reprezintă înțelepciunea, speranța și dorința de a-și depăși propriile standarde. Safirul este piatra prețioasă care îi ajută pe nativii din zodia Fecioarei să-și păstreze echilibrul. O altă piatră atribuită acestei zodii este Carneolul. Această piatră le conferă creativitate, originalitate și e deschide porți către un univers nou. Zirconul este ceea ce aduce prosperitate în viața Fecioarelor și care le oferă oportunități de a se face remarcate în orice domeniu în care activează.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele sunt în general echilibrate, calme și dornice să atingă siguranța personală și profesională. Pentru acești nativi viața trebuie să fie în perfectă armonie. Balanțele sunt extrem de inteligente și au o viziune unică asupra vieții. Ele știu să se facă remarcate prin mintea sclipitoare și ideile inovatoare. Deși uneori par indecise,Balanțele reușesc întotdeauna să ajungă acolo unde și-au propus de la bun început.

Prima piatră prețioasă atribuită acestor nativi este Opalul. Opalul reprezintă latura jucăușă a Balanțelor și dorința lor de a se afla într-un grup mare de prieteni. Cea de-a doua este Lapis Lazuli, piatra care le conferă originalitate și îi ajută să se exprime cu ușurință atunci când se află în public. Peridotul este piatra prețioasă care ține departe gândurile negative din viața Balanțelor.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii din zodia Scorpionului sunt curajoși și pasionali. Scorpionii trăiesc viața la maximum și nu fac compromisuri atunci când vine vorba de ceea ce-și doresc cu adevărat. Sunt persoane destul de secretoase, care preferă să țină în jurul lor doar oameni de încredere. Pun foarte mult accent pe prieteniile de lungă durată și nu acceptă în viața lor oameni care vor să-i rănească.

Există multe pietre prețioase și semiprețioase în funcție de această zodie. La fel ca în cazul Gemenilor, Scorpionii se bucură de protecția Agatului care le pună în evidență mintea complexă. O altă piatră prețioasă pentru Scorpioni este Obsidianul care reprezintă puterea acestora de a face orice pentru a ajunge pe culmile succesului. Acvamarinul denotă latura caldă a Scorpionilor și abilitatea acestora de a fi zodii iubitoare, tandre, dar în același timp, pasionale.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii s-au născut cu un spirit puternic de aventură. Aceștia își doresc să exploreze cât mai multe locuri și să afle cât mai multe cunoștințe din domenii vaste. Săgetătorii sunt entuziaști, optimiști și plini de viață. Aceștia au nevoie alături de oameni care s le împărtășească credințele și valorile. În general sunt independenți, dar preferă să-și petreacă timpul în grupuri de prieteni, mai ales atunci când pleacă în aventuri de lungă durată.

Prima piatră prețioasă atribuită Săgetătorilor este Topazul Albastru. Această piatră le aduce Săgetătorilor echilibrul pe care îl caută în viață. Este totodată și o piatră a comunicării, reprezentând latura socială a acestor nativi. Printre alte pietre prețioase și semiprețioase în funcție de această zodie se numără Turcoazul și Ametistul. Turcoazul le oferă acestora energia și optimismul în viață. Ametistul este cel care va aduce succesul pe plan profesional în viața Săgetătorilor. 

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii sunt cunoscuți pentru hotărârea și determinarea lor. Aceștia sunt foarte bine organizați și vor să dețină întotdeauna controlul asupra vieții lor. Capricorniii își setează întotdeauna țeluri înalte și nu se lasă influențați de părerile celor din jur. Capricornii sunt dedicați și muncesc din greu pentru ceea ce-și doresc. Deși există multe pietre prețioase și semiprețioase în funcție de această zodie, cea mai importantă rămâne Rubinul.

Rubinul demonstrează forța incredibilă pe care acești nativi o dețin în interiorul lor. Tot ce pare imposibil pentru o persoană obișnuită pentru Capricorni devine un țel tangibil și gata de dobândit. Garantul este piatra care guvernează relațiile amoroase ale acestor nativi și îi ajută să-și găsească persoana potrivită. Turmalina neagră este cea care influențează latura sensibilă a Capricornilor și îi face niște persoane deschise cu un suflet mare.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii mai sunt numiți și rebelii zodiacului. Aceștia au o personalitate puternică și se lasă cu greu influențați de părerile celor din jurul lor. Vărsătorii sunt în general foarte creativi și au o abordare unică asupra vieții. Deși sunt persoane deschise la oportunități noi, uneori pot deveni încăpățânați și puși pe ceartă. Prima piatră prețioasă atribuită Vărsătorilor este Ametistul.

Atunci când Vărsătorii se pierd în propriile gânduri, această piatră îi ajută să-și regăsească calea. Agatul este o altă piatră corelată cu Vărsătorii. Se spune că Agatul îi ajută pe Vrăsători să treacă peste orice provocare din viață. Ultima piatră pe care Vărsătorii ar trebui să o aibă în colecția lor este Jasperul. Acest talisman este responsabil cu oportunitățile și norocul pe care Vărsătorii îl au în viață.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii sunt zodii de apă cu o sensibilitate aparte. Aceștia sunt empatici și dornici să-i ajute pe cei din jurul lor. Sunt iubitori, blânzi, creativi și visători. Pentru ei nimic nu este imposibil și știu că indiferent de ceea ce-și propun, succesul este garantat. Prima piatră prețioasă pe care Peștii ar trebui să o aibă acasă este Ametistul. Aceasta le oferă Peștilor puterea de a lua cele mai bune decizii în viață.

Se spune că acești nativi sunt extrem de conectați cu Ametistul care își manifestă rapid puterile asupra lor. Turcoazul este o altă piatră reprezentativă pentru semnele de apă. Acesta aduce calmul, armonia și echilibrul în viața Peștilor. Ultima piatră este Cuarțul care le oferă Peștilor creativitate și unicitate, fiind totodată o piatră care îi ajută să-și atingă cele mai mari dorințe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Hartă astrală a fiecărei zodii în parte reprezentată de culoare albastru
Horoscop
Ce semnificație au semnele zodiacale. Cele 12 simboluri explicate pe înțelesul tuturor
Fiecare nativ aparține unui simbol specific, dar să știi ce semnificație au semnele zodiacale este esențial pentru cineva pasionat. Un exemplu elocvent o poate avea Taurul care arată un cerc cu două coarne deasupra....
2
Două borcane cu dulceață din flori de soc
Rețete
Dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată
Dacă adori parfumul florilor de soc, află că poți profita de el și în diferite preparate culinare. Îți oferim o rețetă de dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată, perfectă pentru răsfățul de...
3
Prăjitură spornică cu căpșuni porționată și decorată cu zahăr pudră și frunze de mentă
Rețete
Prăjitură spornică cu căpșuni. Rețetă simplă și ușoară de desert cu fructe
Dacă te ispitesc căpșunile parfumate care au apărut în piață, nu ezita să le incluzi în cât mai multe rețete de desert. Sunt gustoase, aromate și înnobilează aspectul preparatelor dulci. Îți oferim o rețetă...
4
Aishwarya Rai, elegantă și machiată la Festivalul de Film de la Cannes 2022
Divertisment
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor pe covorul roșu, iar vedeta a primit aplauze pentru look-ul impresionant. Apariția sa la premiera filmului...
5
Două pahare și o sticlă cu socată, alături de o lămâie feliată și flori de soc
Rețete
Socată. Băutură răcoritoare tradițională românească
Luna mai este luna florilor, iar florile de soc se numără printre ele, fiind considerate unele dintre cele mai aromate. Nu ezita să profiți de proprietățile acestora, incluzându-le și în preparatele culinare. Începe cu...
PARTENERI
×