Reclamă

Zodii care vor să divorțeze în luna noiembrie. Nativii care vor renunța la căsătorie

Retrogradul în astrologie e cunoscut pentru influența puternică asupra anumitor semne, așa cum se va întâmpla în luna noiembrie. Potrivit YourTango, există la început de lună trei zodii care vor să divorțeze și nu se mai simt bine în căsătoria cu partenerul de cuplu.

Publicat: 1 noiembrie 2021, 7:43

Retrogradul pot fi legate de karma. Atunci când semnul tău este afectat direct de retrograd, poți vedea rezultatele echilibrului karmic în joc. E ca și cum ai putea să-ți urmărești destinul într-un mod în care totul începe să aibă sens.

3 zodii care vor să divorțeze în luna noiembrie

Venus în retrograd nu interferează însă cu toate zodiile. El tinde să influențeze doar câteva semne zodiacale, în principal semnele de Pământ. Taurul, Fecioara și Capricornul vor fi în fruntea grupului atunci când vine vorba de echilibrarea relațiilor karmice. Acesta va începe tranzitul pe 1 noiembrie 2021 și totul se va răsfrânge asupra acelor zodii care vor să divorțeze, scrie YourTango.

Prima dorință este nevoia de schimbare rapidă și imediată. Zodiile de pământ vor dori să fie libere dintr-o dată, să scape de locul actual de muncă sau de relația de cuplu. Tranzitele lui Venus sunt complicate și sunt mereu legate de iubire, dar nu există mereu trasee fericite.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

În general, nu ești atât de impulsivă pe cât crezi că ești. De fapt, îți pui ceva în minte și îți place să petreci mult timp gândindu-te la asta înainte de a acționa. Te vei gândi profund în timpul tranzitului lui Venus retrograd. Karma este ceea ce urmează să se întâmple acum, de pe 1 noiembrie, întrucât sentimentele tale față de soț nu mai sunt ceea ce erau înainte. Aceasta poate fi o decizie reciprocă și există un sentiment clar că nu este implicată nicio remușcare.

Reclamă
Reclamă

S-a întâmplat ceva și nu poate fi anulat, iar acesta este factorul decisiv pe baza căruia faci această alegere. De la 1 noiembrie, tu, Taur, vei dori să fii eliberată de căsnicie, nu neapărat liber de persoana cu care ești căsătorită, dar liberă să fii propria ta persoană. Singură. Te afli pe lista cu zodii care vor să divorțeze în luna noiembrie.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Spre deosebire de Taur, ești impulsivă și acționezi din impuls, spre propriul tău șoc uneori. Venus retrograd din zodia Scorpion poate inspira mai mult acest tip de hiper impulsivitate și s-ar putea să fii în punctul în care a-i spune soțului: „vreau un divorț”.

Lucrul cu acest tranzit este că de data aceasta ești sigură. Nu glumești și nu ai intenția de a da înapoi de la declarația ta față de terminarea căsniciei. Vei rămâne uimită din nou, pe 1 noiembrie, când acele cuvinte își vor ieși pe gură. Îți vei uimi și partenerul, care ar fi bănuit la fel de multe, dar niciodată în cele mai nebunești vise nu a crezut că vei ajunge cu adevărat atât de departe.

Ei bine, să mergi atât de departe este ceea ce ești pe cale să faci, așa că, dacă nu este doar o fantezie, fii amabilă cu privire la felul în care te gândești să-ți închei căsnicia, dacă este posibil.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Venus retrograd poate aduce sentimente de melancolie pentru tine în luna noiembrie. E ca și cum ceva despre care ai știut întotdeauna că se va întâmpla, este pe cale să se întâmple. Și aici intervine karma. Știi de ceva vreme că nu mai vrei să fii căsătorită.

Ceea ce a început ca o idee, a devenit acum o idee pe care vrei să o pui în aplicare, una care nu pare să mai aibă nicio relevanță în viața ta. Este trist, dar uneori adevărul este trist. După cum se spune, adevărul te poate elibera, iar acest adevăr este cel pe care te bazezi, pentru acea eliberare pe care ți-o dorești. Ești printre acele zodii care vor să divorțeze.

Pur și simplu ai nevoie de timp singură și nu este vorba doar despre spațiu sau independență. Este despre despărțire. Poți propune un fel de compromis, deoarece vrei să ceri o separare legală pentru a vedea cum stau lucrurile. Este greu, dar acesta poate fi sacrificiul pe care trebuie să-l faci pentru a fi fericită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Amanda Seyfried pe covorul roșu la Vanity Fair Oscar din 2019
Divertisment
Amanda Seyfried este de nerecunoscut. Cum arată actrița la 36 de ani
Amanda Seyfried a împlinit recent 36 de ani și este de nerecunoscut. Actrița s-a transformat într-o femeie superbă, care are în spate o carieră de succes. Vedeta a distribuit pe rețelele sociale o imagine...
2
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
3
Nicole Murphy, la un eveniment monden, într-o rochie albă, cu decolteu abisal
Divertisment
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Cum a fost fotografiată pe stradă
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Acest lucru a fost din nou demonstrat de cele mai recente imagini cu ea, pe stradă. Fosta soție a actorului Eddie Murphy pare că...
4
icon
Furnica, într-o bluză neagră, la interviul CaTine.ro
CaTine
Furnica, demonstrație de talent și determinare în fiecare clipă: „A fi tu e cel mai bine”
Dana Luca sau Furnica, așa cum o cunoaște toată lumea, este una dintre cele mai bune și mai talentate coregrafe din România. Aceasta este alături de vedetele care participă la show-ul Te cunosc de...
5
Adele cu jumătate de față machiată și jumătate de față nemachiată
Divertisment
Adele s-a pozat fără machiaj. Cum arată chipul artistei cu adevărat
Adele s-a pozat fără machiaj. Cântăreața în vârstă de 33 de ani a fost invitată de către make-up artista Nikkie de Jager pentru a lua parte la o transformare incredibilă. Vedeta s-a lăsat machiată...
PARTENERI
×