Reclamă

Zodii care vor să divorțeze în luna noiembrie. Nativii care vor renunța la căsătorie

Retrogradul în astrologie e cunoscut pentru influența puternică asupra anumitor semne, așa cum se va întâmpla în luna noiembrie. Potrivit YourTango, există la început de lună trei zodii care vor să divorțeze și nu se mai simt bine în căsătoria cu partenerul de cuplu.

Publicat: 1 noiembrie 2021, 7:43

Retrogradul pot fi legate de karma. Atunci când semnul tău este afectat direct de retrograd, poți vedea rezultatele echilibrului karmic în joc. E ca și cum ai putea să-ți urmărești destinul într-un mod în care totul începe să aibă sens.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

3 zodii care vor să divorțeze în luna noiembrie

Venus în retrograd nu interferează însă cu toate zodiile. El tinde să influențeze doar câteva semne zodiacale, în principal semnele de Pământ. Taurul, Fecioara și Capricornul vor fi în fruntea grupului atunci când vine vorba de echilibrarea relațiilor karmice. Acesta va începe tranzitul pe 1 noiembrie 2021 și totul se va răsfrânge asupra acelor zodii care vor să divorțeze, scrie YourTango.

Prima dorință este nevoia de schimbare rapidă și imediată. Zodiile de pământ vor dori să fie libere dintr-o dată, să scape de locul actual de muncă sau de relația de cuplu. Tranzitele lui Venus sunt complicate și sunt mereu legate de iubire, dar nu există mereu trasee fericite.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

În general, nu ești atât de impulsivă pe cât crezi că ești. De fapt, îți pui ceva în minte și îți place să petreci mult timp gândindu-te la asta înainte de a acționa. Te vei gândi profund în timpul tranzitului lui Venus retrograd. Karma este ceea ce urmează să se întâmple acum, de pe 1 noiembrie, întrucât sentimentele tale față de soț nu mai sunt ceea ce erau înainte. Aceasta poate fi o decizie reciprocă și există un sentiment clar că nu este implicată nicio remușcare.

Reclamă

S-a întâmplat ceva și nu poate fi anulat, iar acesta este factorul decisiv pe baza căruia faci această alegere. De la 1 noiembrie, tu, Taur, vei dori să fii eliberată de căsnicie, nu neapărat liber de persoana cu care ești căsătorită, dar liberă să fii propria ta persoană. Singură. Te afli pe lista cu zodii care vor să divorțeze în luna noiembrie.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Spre deosebire de Taur, ești impulsivă și acționezi din impuls, spre propriul tău șoc uneori. Venus retrograd din zodia Scorpion poate inspira mai mult acest tip de hiper impulsivitate și s-ar putea să fii în punctul în care a-i spune soțului: „vreau un divorț”.

Reclamă

Lucrul cu acest tranzit este că de data aceasta ești sigură. Nu glumești și nu ai intenția de a da înapoi de la declarația ta față de terminarea căsniciei. Vei rămâne uimită din nou, pe 1 noiembrie, când acele cuvinte își vor ieși pe gură. Îți vei uimi și partenerul, care ar fi bănuit la fel de multe, dar niciodată în cele mai nebunești vise nu a crezut că vei ajunge cu adevărat atât de departe.

Ei bine, să mergi atât de departe este ceea ce ești pe cale să faci, așa că, dacă nu este doar o fantezie, fii amabilă cu privire la felul în care te gândești să-ți închei căsnicia, dacă este posibil.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Venus retrograd poate aduce sentimente de melancolie pentru tine în luna noiembrie. E ca și cum ceva despre care ai știut întotdeauna că se va întâmpla, este pe cale să se întâmple. Și aici intervine karma. Știi de ceva vreme că nu mai vrei să fii căsătorită.

Ceea ce a început ca o idee, a devenit acum o idee pe care vrei să o pui în aplicare, una care nu pare să mai aibă nicio relevanță în viața ta. Este trist, dar uneori adevărul este trist. După cum se spune, adevărul te poate elibera, iar acest adevăr este cel pe care te bazezi, pentru acea eliberare pe care ți-o dorești. Ești printre acele zodii care vor să divorțeze.

Pur și simplu ai nevoie de timp singură și nu este vorba doar despre spațiu sau independență. Este despre despărțire. Poți propune un fel de compromis, deoarece vrei să ceri o separare legală pentru a vedea cum stau lucrurile. Este greu, dar acesta poate fi sacrificiul pe care trebuie să-l faci pentru a fi fericită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×