Reclamă

3 zodii vor cunoaște succesul în luna noiembrie 2021. Află dacă te numeri printre ele

Luna care urmează este o lună grozavă pentru acești nativi. 3 zodii vor cunoaște succesul în luna noiembrie 2021. Deși majoritatea asociază acestă perioadă cu tristețea din cauza sfârșitului de an și a schimbării temperaturilor, iată că astrele dau vești bune.

Publicat: 28 octombrie 2021, 8:31

În luna noiembrie 2021, Gemenii, Săgetătorii și Vărsătorii sunt cele trei zodii care sunt stabile emoțional în această perioadă. Se simt pline de energie. Toți trei nativii își trăiesc fiecare clipă cu speranța că ceva grozav este pe cale să se întâmple, iar astrele nu îi dezamăgesc deloc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Faptul că ziua s-a scurtat și se întunecă mai devreme îi poate face pe unii să se retragă și să se gândească mai mult la viitor. Noiembrie este luna regrupării, scrie YourTango.com.

3 zodii care vor cunoaște succesul în luna noiembrie 2021

Luna nouă în Scorpion începe pe data de 4 noiembrie. Mercur în Balanță pe 5 noiembrie și Venus în Săgetător pe aceeași dată. Este și o eclipsă de lună în Taur pe data de 19 noiembrie. Mercur intră în Săgetător pe data de 24 noiembrie. Dacă ești o persoană caldă și primești schimbările cu entuziasm, atunci te vei bucura de fiecare experiență din plin.

Toate aceste lucruri depind de personalitatea ta.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Prima jumătate a acestei luni este liniștită, dar după data de 15 septembrie vei începe să strălucești cu adevărat. Întotdeauna ți-a mers bine în luna noiembrie și cu câte te apropii mai mult de această perioadă, cu atât te vei bucura de succes.

Vei avea parte de schimbări și la locul de muncă. Dacă așteptai să evoluezi pe acest plan, te vei bucura de schimbări după data de 14 noiembrie. Este un loc bun să-ți scoți la iveală armele și să te pui într-o lumină bună. Nu te gândești deloc acum la dragoste și la sentimente, așa că totul este bine din acest punct de vedere. Vezi ce-ți rezervă astrele pe plan amoros în luna noiembrie 2021.

Poți începe să sărbătorești în jurul datei de 19 noiembrie, când eclipsa de Lună în Taur va scoate la iveală adevăratul tău pontențial. Totul merge bine luna acesta pe toate planurile. Vei primi o mulțime de oportunități și faci numai lucruri bune pe toate planurile. Bravo ție, Gemeni! Te numeri printre cele 3 zodii vor cunoaște succesul în luna noiembrie 2021.

Reclamă

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ești unul dintre oamenii care simt că dețin lumea în luna în care s-au născut. Dacă data nașterii tale este în noiembrie, atunci cerul este limita. Nici măcar nu vrei să te gândești la obstacole și impedimente, ceea ce demonstrează că totul ține de felul în care gândești.

Pe data de 19 noiembrie este Lună plină, care coincide și cu Eclipsa de Lună, reprezentativă pentru destin și speranță. Noiembrie nu te dezamăgește. Tot ceea ce vei face în această perioadă este destinat succesului.

De asemenea, în noiembrie ești persoana spre care oamenii se îndreaptă pentru a primi sfaturi despre stabilitate și gândire corectă. Când lumea din jurul tău se clatină, tu ești terenul stabil. Luna aceasta vei reuși multe pe tărâmul prieteniei. Cei din jur se bucură mult că te afli în cercul lor de apropiați.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Încă te afli pe valul mulțumirii datorită lui Jupiter în Vărsător, care acționează ca un ajutor pentru starea ta mentală. Aceasta este luna în care lucrurile mărunte nu te mai deranjează deloc.

Mercur în Săgetător este prietenul tău luna aceasta. Îți permite libertatea de exprimare de care ai atâta nevoie, mai ales pe plan amoros. Dacă ești atrasă de partea creativă, atunci luna acesta rezultatele muncii tale vor străluci așa cum nu s-a mai întâmplat până acum.

Tot în noiembrie îți vei da seama de limitările tale. Vei accepta ceea ce poți face și ce nu, iar acest lucru te va ajuta să-ți dai seama care îți sunt de fapt obiectivele reale. Cel mai mare succes al tău va ieși la iveală chiar la începutul lunii, deși vei avea parte de un flux mare de aprecieri pe tot parcursul perioadei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×