Reclamă

Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2021. Gemenii se confruntă cu diferențe de opinie. Descoperă ce-ți rezervă astrele

Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2021 spune că astrele sunt de partea nativilor zodiacului. Există persoana potrivită pentru fiecare om în parte. Dacă ești sau nu într-o relație, un lucru este clar. Astrele sunt de partea ta, indiferent de situație, iar în dragoste lucrurile se vor rezolva în luna noiembrie. Cheia succesului este comunicarea de fiecare dată. Trăiește clipa și uită de trecut și regrete.

Publicat: 15 octombrie 2021, 8:05 / Actualizat: 15 octombrie 2021, 11:54

Luna noiembrie este plină de romantism și dinamism. Cei care sunt într-o relație vor avea parte de fericire alături de partenerul ales.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cazul în care nu ești mulțumită de relația pe care o ai, trebuie să spui acest lucru și, dacă nu există soluții să acționezi în consecință. Dacă ești singură, cel mai probabil vei găsi alesul după jumătatea lunii.

Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2021

Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2021 aduce multe semne pentru fiecare nativ în parte. Sunt șanse mari ca persoanele singure să-și găsească alesul, iar cele care sunt într-o relație să găsească rezolvarea conflictelor din cuplu. Fiecare nativ în parte trebuie să-și urmeze intuiția și să aibă mai multă încredere în sine.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Astrele susțin formarea de noi relații. Îți place să confirmi relațiile de dragoste existente și va exista mult romantism în jurul tău în luna noiembrie. Următoarea perioadă este favorabilă vacanțelor cu partenerul. Nu vor exista deloc conflicte între voi în perioada următoare. Pe data de 21 noiembrie veți lăsa grijile deoparte și veștile bun vin către voi.

Reclamă

Dacă ești singură, luna aceasta vei avea parte de stabilitate în sfera relațiilor. A doua săptămână este de bun augur pentru formarea relațiilor de dragoste. Te vei bucura de viața ta de burlăciță până atunci.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Compatibilitatea ta este favorizată de astre și o nouă relație de dragoste este în cărți. Cauți de ceva timp relații care să dureze, iar acum a venit timpul să primești ceea ce îți dorești. Luna noiembrie este pentru formarea de relații amoroase și parteneriate serioase. Sunt șanse mari să-ți mărești familia în curând. Ești condusă de emoții zilele acestea și vei dărui numai senzualitate. Nimic altceva nu mai contează pentru tine în primele zile ale lunii noiembrie.

Reclamă

Află din Galeria FOTO care sunt semnele că ți-ai găsit sufletul pereche și cum se comportă fiecare zodie în funcție de caracteristicile semnului în care s-au născut!

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Compatibilitatea ta este supusă fluctuațiilor în luna noiembrie. După data de 15 vei avea parte de dragostea sinceră pe car o căutai de ceva timp. Poți conta pe sprijinul familiei pentru perioadele în care te simți descumpănită. Viața conjugală este tulburată de obligațiile din cariera profesională, dar cu sprijinul partenerului vei reuși să gestionezi fiecare situație în parte. Există diferențe de opinie între tine și o persoană apropiată cu privire la sarcină. Dacă ești singură, e posibil să-ți întâlnești alesul în luna noiembrie. Chiar și vechile prietenii pot prinde viață. Viața va fi plină de entuziasm, spune horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2021.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Relația în care ești implicată este în pericol din cauza temperamentului tău. Trebuie să faci eforturi să fii mai plăcută și să dai dovadă de mai multă înțelegere, în caz contrar vei ajunge la despărțire. Încearcă să-ți repari greșelile să și devii mai încrezătoare în forțele proprii. Dacă petreci mai mult timp cu partenerul, e posibil să restabiliți armonia în cuplul vostru. Există oportunități foarte bune de socializare și acest lucru va întări legătura conjugală. Persoanele singure au șanse să-și găsească marea dragoste în ultima săptămână din luna noiembrie. Astrele spun că sunt șanse mari să-ți găsești dragostea la care ai visat de ceva timp și despre care credeai că există numai în cărți.

Leu: 23 iulie – 22 august

Compatibilitatea Leilor este afectată luna aceasta de obligațiile profesionale. E foarte important să acorzi suficient timp familiei și partenerului de cuplu. Cu toate acestea, dupa data de 23 noiembrie ai foarte multă afecțiune de oferit, iar pasiunea înflorește în relația amoroasă. Acesta este un moment bun pentru a planifica un copil. Viața conjugală este fragilă la începutul lunii, iar temperamentul tău nu este favorabil relației de cuplu, spune horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2021.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Vei primi o asistență bună pe partea de contracte și documente. Acest lucru te va liniști și vei reuși să găsești resursele necesare pentru a face față lucrurilor neprevăzute. Dacă cei din familie nu sunt de acord cu relația ta, ai grijă să nu intervină foarte mult în cuplul pe care îl ai. Viața conjugală este afectată de anumite neînțelegeri în prima săptămână din lună, dar mai apoi totul se va liniști.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Dai dovadă de dinamism și carismă în prima parte a lunii, lucruri care te vor ajuta pentru a rezolva problemele din cuplu. Bucură-te de viață și de fiecae clipă pe care o trăiești. În cuplu fericirea este mereu prezentă. Ai o comunicare foarte bună cu partenerul și nu ai cum să te mai ferești prea mult despre ideea de a mări familia. Dacă ești singură, trebuie să știi că nu vei întâmpina nicio problemă în a găsi un partener pe gustul tău, dar va veni la momentul potrivit.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

În luna noiembrie vei avea parte de mult romantism. Trebuie să iei o decizie chiar acum dacă în ceea ce privește relația ta de cuplu. Dacă nu ești sigură pe ceea ce simți, bazează-te pe instincte și într-un final îți vei da seama care este decizia corectă. Faptul că ai o relație armonioasă cu partenerul de cuplu sporește fericirea între voi. Nu au existat deloc conflicte în ultimul timp, iar acest lucru a ajutat mult la planificarea unei călătorii. Astrele sunt de partea nativilor singuri, iar o nouă relație se va lega cu ușurință și fără efort dacă ești cu adevărat interesată, spune horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2021.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Șansele tale de a forma un cuplu se arată după cea de-a treia săptămână din lună. Astrele favorizează formarea relațiilor romantice. Nu ar trebui să le permiți celor din familie să intervină în cuplul tău. Partenerul este cel care va decide ce activități să faceți luna aceasta. Persoanele singure nu trebuie să-și facă griji pentru că fiecare își va găsi sufletul pereche la un moment dat.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Suspiciunile tale sunt din ce în ce mai mari față de partenerul de cuplu. Relația voastră este afectată de acest lucru, dar așa cum trebuie să se întâmple de fiecare, trebuie spus că cea mai bună soluție pentru rezolvarea conflictelor de orice fel este comunicarea. Este o lună bună pentru a planifica o sarcină. Nu mai există atracție fizică între tine și partenerul de cuplu, dar totul se poate rezolva dacă fiecare dintre voi lasă de la el. Persoanele singure trec prin stări de anxietate în luna noiembrie, dar sunt șanse mari să-ți găsești marea dragoste după cea de-a treia săptămână din lună.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

În sfera iubitii ai vrea să acționezi, dar nu ești prea sigură de ceea ce simți cu adevărat. Te-ai săturat să aștepți o situație care nu evoluează suficient de repede pentru tine. Pentru că nu mai ai răbdare, te-ai hotărât să iei frâiele în mâini, acum e timpul să acționezi. De îndată ce ai ocazia, mergi pe instinct! Trebuie să profiți de ocazie atunci când acest lucru este în favoarea ta. Nu amâna nimic pentru ziua următoare, spune horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2021.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Succesul e de partea ta, indiferent dacă ești sau nu într-o relație. Ai foarte multă energie în prima parte a lunii noiembrie, este sfârșitul perioadei în care te zbați între două ape. Ești foarte sigură pe ceea ce vrei și știi clar ce vrei să elimini din viața ta. În dragoste vei avea parte de un nou început, dar ești pe cale să-ți trăiești cea mai frumoasă perioadă a vieții tale, spune horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2021.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×