Reclamă

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2021. Balanțele se simt iubite. Descoperă ce-ți rezervă astrele

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2021 spune că astrele le vor aduce nativilor momente de neuitat. Zodiile au șansa să-și întâlnească alesul luna aceasta, iar cele care sunt într-o relație de lungă durată vor putea să-și facă o familie alături de partenerul iubit. Trăiește din plin fiecare moment și lasă-te iubită, meriți tot ce este mai bun.

Publicat: 15 noiembrie 2021, 7:25 / Actualizat: 15 noiembrie 2021, 9:51

Luna decembrie este plină de surprize pentru nativii din zodiac. Aceștia au șansa să se facă remarcați, iar partenerii nu vor ezita să le arate cât de mult îi iubesc. Cei care se află deja într-o relație se vor bucura de momente speciale alături de cel ales.

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2021

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2021 aduce multe momente frumoase pentru fiecare nativ în parte. Persoanele singure au toate șansele ca în această lună să-și găsească perechea.

Nativii care sunt deja într-o relație vor avea parte de armonie și clipe de neuitat în familie. Sărbătorile vin cu multă dragoste în suflet pentru fiecare nativ în parte. Aceștia trebuie să-și asculte sufletul și să se bucure de fiecare moment alături de cei dragi. 

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodia Berbecului. Se pare că dragostea plutește în aer pentru tine. Relațiile de iubire vor înflori și vor fi sue la următorul nivel. Dacă ești deja într-o relație serioasă, atunci fii atentă la semnele primite de la partener, s-ar putea să te surprindă cu o cerere în căsătorie. Pentru Berbecii aflați la început de drum alături de partenerul lor, astrele spun că au șansa să descopere lucruri noi unul despre celălalt în urma unei vacanțe de vis pe care o vor petrece împreună. Romantismul este cuvantul cheie pentru luna decembrie.

Reclamă
Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Luna aceasta va fi plină de lucruri neprevăzute în viața ta amoroasă. Temperamentul tău se poate schimba cu ușurință, iar partenerul nu reușește să se adapteze la nevoile tale. De aici vor porni multe neînțelegeri și certuri care ar putea să despartă cuplurile care nu au o fundație solidă. Deși te dedici în totalitate în relația de cuplu, acest lucru nu este suficient în această perioadă. Partenerul tău începe să vadă doar lucrurile care vă despart, iar inevitabilul ar putea fi mai aproape decât poți crede. Astrele te sfătuiesc să porți o discuție serioasă cu cel pe care-l iubești cu adevărat.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2021 este promițător pentru nativii Gemeni care nu se află într-o relație. Astrele spun că începând cu a doua jumătate a lunii vei avea șansa să te faci remarcată, iar bărbații se vor lăsa seduși de farmecul tău natural. Este momentul să preiei inițiativa și să nu mai aștepți întotdeauna ca altcineva să facă primul pas. Instinctul tău te va ajuta să-ți dai seama dacă bărbatul pe care ți-l dorești este potrivit pentru tine. Ești o zodie de aer extrem de puternică și știi ce vrei de la viață. Acest lucru se aplică și în relațiile de iubire, prin urmare fii sinceră cu tine și cu ceea ce vrei de la viitorul tău.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru tine va fi o lună pasională. Horoscopul dragostei te sfătuiește să fii naturală și sinceră față de partenerul tău. Personalitatea ta este cea care îl va cuceri definitiv pe cel pe care îl iubești cu adevărat. Relația de cuplu va fi plină de dinamism și momente de neuitat. Relația dintre tine și partenerul de cuplu ar trebui să devină tot mai solidă cu fiecare amintire nouă pe care v-o creați. Din moment ce tu ești sinceră și deschisă te aștepți ca partenerul tău să fie la fel. Ia în calcul că oamenii sunt diferiți, iar lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum ne dorim. Fii răbdătoare și discută fiecare lucru care ți se pare nepotrivit pentru relația voastră.

Leu: 23 iulie – 22 august

Deși dragostea te cheamă, în acest moment ai alte lucruri care să-ți ocupe timpul. Te concentrezi mult mai mult pe cariera ta, iar iubirea este pe plan secundar. Totuși, anumite lucruri nu pot fi controlate, iar dacă va fi să te îndrăgostești, partenerul tău va avea nevoie de multă înțelegere pentru a putea face față unei relații dinamice cu tine. La începutul relației vor exista nenumărate conflicte privind subiectul ce ține de cariera ta. Dacă nu te simți confortabil, cel mai bine ar fi să-ți vezi de drum. Ascultă-ți instinctul și nu lăsa pe nimeni să-ți spună ce ar trebui să simți.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele aflate într-o relație trebuie să fie atente la partenerii lor. În trecut, partenerul ți-a ridicat mai multe semne de întrebare, iar suspiciunile par să se întoarcă din nou în sufletul tău. Fii precaută și ascultă-ți cu atenție intuiția. Horoscopul dragostei spune că vor exista multe conflicte spre sfârșitul lunii în relația de cuplu. Pe de altă parte, lucrurile stau cu totul diferit pentru nativii care nu sunt într-o relație. În cea de-a doua parte a lunii vei avea șansa să întâlnești persoana ideală pentru tine și să vă petreceți sărbătorile împreună. Totuși, astrele te avertizează să fii răbdătoare și să nu grăbești lucrurile. Lasă sentimentele să vină natural și bucură-te de fiecare etapă a relației.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2021 spune că lucrurile nu vor sta foarte bine pentru tine pe plan emoțional.Câteva neînțelegeri mai vechi s-ar putea să iasă la iveală și să aducă în casă discuții pe care credeai că le-ai dat uitării. Poate ar fi momentul să analizezi situația în care ești și să porți o discuție cu partenerul de cuplu.S-ar putea să fie nevoie de un nou început pentru voi doi sau poate chiar o despărțire. Alege varianta cea mai potrivită pentru tine și nu te lăsa influențată de părerile celor din jur. Ascultă-ți inima și fii sinceră cu ceea ce-ți dorești de la viitor.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Pentru tine luna aceasta va fi minunată. Partenerul știe cum să te aprecieze și este nerăbdător să te surprindă de sărbători. Ai parte de o poveste de dragoste desprinsă din povești, iar acest lucru ar trebui să-ți bucure sufletul. În cele din urmă ai găsit bărbatul care să te facă să te simți fericită și împlinită. Astrele spun că nativii Scorpion care sunt într-o relație se simt pregătiți să meargă mai departe și să-și întemeieze o familie alături de cel iubit. Pentru Scorpionii care sunt singuri, luna decembrie nu e potrivită pentru a începe o nouă relație. Încă nu ai trecut peste fostul partener, iar acest lucru se va observa în întâlnirile pe care vei încerca să le ai. Oferă-ți timpul necesar pentru a trece cu bine peste trecut și fii răbdătoare, iubirea adevărată e mai aproape decât crezi

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Vei fi pusă în fața unei alegeri diferite. Deși îți este foarte greu să alegi, știi bine că relația din prezent nu duce nicăieri. Multe probleme vor începe rând pe rând să iasă la suprafață. Paote ar fi momentul să mergeți pe drumuri separate sau să încercați să purtați o discuție onestă. Viața ta are nevoie de anumite ajustări, iar povestea de dragoste s-ar putea să fie cea care va avea cel mai mult de suferit. Fii încrezătoare și ia cea mai bună decizie pentru viitorul tău.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Luna debutează foarte bine pentru tine din punct de vedere emoțional. Ești fericită și împlinită și abia aștepți să-ți întâlnești alesul. De data aceasta ești pregătită să faci lucrurile diferi și să fii mai răbdătoare decât ai fost în relația anterioară. Noua ta relație va fi plină de surprize care te vor conduce pe drumuri noi. Totuși. Trebuie să ții minte că toleranța este foarte importantă la începutul relației. Fii deschisă și comunică sincer cu partenerul tău. În cea de-a doua parte a lunii se anunță momente de neuitat alături de persoana pe care o iubești cu adevărat.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2021 spune că Vărsătorii vor fi cu adevărat pregătiți pentru o nouă relație în momentul în care își vor pune viața personală la punct. Sunt câteva aspecte nerezolvate care îți vor pune piedici atunci când vei încerca să întâlnești persoane noi. Luna aceasta ar trebui să te concentrezi mult mai mult pe propria ta dezvoltare personală. Persoana potrivită va veni în cele din urmă în viața ta. Fii răbdătoare și ia lucrurile pe rând.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Luna decembrie va fi presărată cu armonie și iubire pentru tine. Tu și partenerul tău veți reuși să ajungeți la echilibrul pe care l-ați căutat încă de la începutul relației. Încă din primele săptămâni ale lunii acesta va încerca să te surprindă cu gesturi tandre. Lasă-te iubită și bucură-te din plin de fiecare moment. Peștii care sunt căsătoriți vor avea parte de o lună presărată cu fericire și împlinire. Este luna în care te simți iubită în brațele partenerului, dar și ale familiei. Nu uita că și partenerul tău are nevoie să audă cuvinte de laudă. Prin urmare nu te teme să-l complimentei din când în când. Astrele spune că te afli în cea mai frumoasă perioadă din viața ta. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Jennifer Lopez și Ben Affleck pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel de la festivalul de film de la Veneția 2021
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck au organizat o acțiune umanitară. Cum au fost surprinși alături de copiii lor
Jennifer Lopez și Ben Affleck au organizat o acțiune umanitară. Cei doi au fost surprinși alături de copiii lor în timp ce descărcau un camion cu alimente. Aceștia s-au implicat activ pentru a sprijini organizația...
2
Jennifer Lopez, în noul ei film, imagini de pe platoul de filmare
Divertisment
Ben Affleck și Jennifer Lopez se țin de mână în timp ce merg la un studio de înregistrări. Cum au fost fotografiați cei doi
Ben Affleck și Jennifer Lopez se țin de mână în timp ce merg la un studio muzical. Aceasta este cea mai mare dovadă a faptului că actorul îi este mereu alături iubitei sale. Chiar...
3
Casey și Ben Affleck, îmbrățișați, pe covorul roșu, în 2016
Divertisment
Casey Affleck se sărută cu actrița Caylee Cowan. Diferența de vârstă dintre ei e de 23 de ani
Se pare că fratele lui Ben Affleck și-a găsit o nouă iubită după ce s-a despărțit de actrița Floriana Lima, cu care forma un cuplu de ceva timp. Casey Affleck se sărută cu actrița...
4
Portret cu actrița Julia Roberts pe covorul roșu
Divertisment
Julia Roberts a postat o imagine emoționantă. Cum a celebrat actrița aniversarea gemenilor săi, Hazel și Phinnaeus Moder
Julia Roberts a postat o imagine emoționantă. Actrița în vârstă de 54 de ani a celebrat aniversarea gemenilor săi Hazel și Phinnaeus Moder. Cei doi copii ai vedetei au împlinit frumoasa vârstă de 17...
5
Shiloh Jolie-Pitt într-un hanorac negru cu părul prins la premiera Paper and Glue din Los Angeles 2021
Divertisment
Shiloh Jolie-Pitt a fost surprinsă părăsind o sală de dans din Los Angeles. Ce ținută a ales să poarte fiica actriței Angelina Jolie
Shiloh Jolie-Pitt a fost surprinsă părăsind o sală de dans din Los Angeles. Fiica Angelinei Jolie a fost urmărită de fotografi la fiecare pas. Tânăra în vârstă de 15 ani are o adevărată pasiune...
PARTENERI
×