Reclamă

Tot ce trebuie să știi despre zodia Fecioară: trăsături și personalitate

Fecioarele sunt detectivii zodiacului, asta pentru că observă fiecare părticică a vieții printr-o lupă de care nu se pot despărți. Sunt foarte atente la ce din jur și pot să-ți spună foarte ușor dacă ești îndrăgostit, supărat sau fericit, asta pentru că nu le scapă nimic. Dacă ai secrete față de acești nativi, să știi că nimic nu va sta ascuns pentru eternitate. Fecioarele află totul în cel mai mic detaliu. Află tot ce trebuie să știi despre zodia Fecioară, de la trăsături până la personalitate.

Publicat: 27 ianuarie 2022, 7:40

Nativi din zodia Fecioară se consideră cei mai buni la aflat secrete și te poți trezi că orice lucru nespus, nu este de fapt un mister pentru aceștia. Dacă Fecioarele simt că ceva este în neregulă, își fac dreptatea cu mâna lor și merg până în pânzele albe pentru a descoperi adevărul. Ai grijă însă, nu vrei să devii dușmanul unei fecioare, asta pentru că se poate răzbuna în orice clipă.

Tot ce trebuie să știi despre zodia Fecioară

Nativii din zodia Fecioară sunt foarte amabili și prietenoși, atunci când sunt înconjurați de oameni dragi, prieteni vechi și familie, însă dacă drepturile și libertățile le sunt încălcate se pot trezi protestând în stradă. Sunt întotdeauna pregătiți să dea o mână de ajutor atunci când cineva are nevoie, indiferent despre cine este vorba, scrie Purewow.com.

Află tot ce trebuie să știi despre zodia Fecioară, de la trăsături și până la personalitate.

Elementul zodiei Fecioară: Pământul

Semnele de pământ sunt Taur, Fecioară și Capricorn. Acești nativi ai zodiacului își iau energia din tot ceea ce-i înconjoară. Îți fac planuri și liste de care nu uită și duc fiecare idee la bun sfârșit. Cei care s-au născut sub acest semn zodiacal sunt oameni de încredere, cu picioarele pe pământ și pragmatici.

Reclamă

Calitate: Schimbător

Forțele de neoprit ale universului sunt Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești . Toate semnele zodiacale se pot schimba cu ușurință. Mai ales atunci când este nevoie și nu fac prea mare caz din această pricină. Acești nativi pot înțelege pe oricine și se pot transpune foarte ușor în povestea oricui pentru a înțelege toate punctele de vedere. Dacă își pot schimba rapid locul de muncă, la fel de bine pot acționa și în privința personalității lor.

Planeta conducătoare: Mercur

Reclamă

Cea mai rapidă planetă care orbitează în jurul Soarelui sau mesagerul, reprezintă comunicarea și intelectul. Datorită acestui ajutor astral, Fecioarele pot înțelege rapid orice concept nou la locul de muncă, pot schimba informații cu ceilalți și pot să poarte orice fel de discuție, indiferent de mediul în care se află. Nativii zodiei Fecioară nu ar trebui să se mire dacă vor dori să lege relații de prietenie atât în medii academice, cât și în baruri sau în cafenele.

Simbol: Fecioara

Fecioara a fost întotdeauna conectată cu simbolul purității, al bunelor intenții și al independenței nestrămutate. Fecioara are puterea de a decide, de a analiza fiecare mic detaliu, de a pune la punct soluții pentru rezolvarea problemelor.

Trăsături specifice pentru zodia Fecioară

Pentru zodia fecioară este foarte importantă loialitatea oamenilor de lângă ei. Nu uită niciodată să-i ajute pe cei la nevoie și încearcă de fiecare dată să facă mai mult decât ar trebui. Sunt debusolați și triști atunci când sunt înșelați, dar se ridică rapid din propria cenușă.

Cele mai bune trăsături:

Fecioarele sunt ghidate de altruism. Privesc de fiecare dată lumea în care trăiesc și cred că o pot face mai bună. Încearcă din răsputeri să îi ajute pe ceilalți, chiar dacă uneori pot părea că nu-și au locul acolo. Nu te speria dacă nativii fecioară vor vrea să-ți pregătească un ceai călduț sau se vor oferi să stea cu copilul atunci când ai nevoie, vor doar să-și îndeplinească scopurile pentru care au fost create. Un nativ în zodia Fecioară nu oferă lucruri pentru a primi ceva la schimb.

Cele mai rele trăsături:

Fecioarele se simt extrem de supărate atunci când nu pot repara ceva, indiferent despre ce ar fi vorba. Problema reală este că își vor vărsa această frustrare împotriva lor și se vor acuza până la cel mai mic detaliu. Pentru ca totul să decurgă în liniște și pace, Fecioarele au nevoie ca totul să fie pus la punct, să fie aranjat până în cel mai mic detaliu.

Ca prieteni:

Dacă apreciezi sinceritatea, ajutorul și buna dispoziție, Fecioara este nativul potrivit să le ofere. Aceștia te vor ajuta în orice problemă, însă îți vor spune și adevărul verde în față dacă este nevoie. Sunt atât de dornici să fie acolo lângă tine la nevoie și nimeni nu-i poate opri din a-și duce planul la bun sfârșit. Te vor face să te simți prețuit, să-ți amintești lucrurile frumoase din viață și să iubești fiecare secundă trăită.

Ca părinți:

Fecioarele sunt cu zece pași înainte oricui atunci când vine vorba despre creșterea copiilor. Orice s-ar întâmpla, acești nativi sunt pregătiți până la sânge atunci când vine vorba de protejarea odraslelor. Aceștia îi vor crește pe cei mici în același spirit de iubire față de aproape și îi vor ajuta să vadă tot ce este mai bun în oameni. Asta înseamnă că cei mici vor învăța să-și facă temele la timp, vor ajuta la curățenie și vor ști când să-și ceară scuze, dacă este nevoie.

Ca parteneri de cuplu:

Fecioarele tind să dea totul într-o relație până la cel mai mic detaliu, însă se vor întreba întotdeauna cum ar fi dacă. Sunt romantice, visătoare și vor ca totul să meargă bine, însă atunci când o relație se încheie, devin triste și se gândesc cu ce au greșit, având în vedere că au făcut tot posibilul ca totul să meargă conform planului.

Trăsături secrete:

Fecioarele au standarde înalte pe care vor să și le mențină în permanență. De asemenea, adoră simplitatea, lucrurile mărunte dar bine făcute. Acești nativi sunt plini de resurse pozitive și încearcă să le ofere și celorlalți un zâmbet atunci când este necesar. Fecioarele construiesc totul de la zero, indiferent că este vorba despre un pulover sau o relație care nu mai funcționează.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată frumoasă brunetă îmbrăcată cu o rochie roșie lungă se află pe gheață
Horoscop
Zodii ghinioniste în ziua de 25 mai 2022. Trei nativi se vor confrunta cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în ziua de 25 mai 2022 sunt Taurii, Gemenii și Fecioarele. Acești nativi vor avea parte de momente decisive la locul de muncă, dar și de critici din partea celor...
2
Angelina o ține în brațe pe Vivienne, la balconul unei camere, pe când fata era mică
Divertisment
Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa, Shiloh. Diferența de vârstă dintre cele două este de 2 ani
Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa, Shiloh. Vivienne și fratele ei geamăn, Knox, au fost fotografiați recent în timp ce își cumpărau înghețată în Los Angeles. Actrița a încercat mereu să-și țină copiii...
3
Două pahare și o sticlă cu socată, alături de o lămâie feliată și flori de soc
Rețete
Socată. Băutură răcoritoare tradițională românească
Luna mai este luna florilor, iar florile de soc se numără printre ele, fiind considerate unele dintre cele mai aromate. Nu ezita să profiți de proprietățile acestora, incluzându-le și în preparatele culinare. Începe cu...
4
O femeie care spală la chiuvetă o pensulă de machiaj
Sănătate
5 obiceiuri care dezvăluie multe despre igiena ta. Ce nu e recomandat să faci
Igiena ta are foarte mult de-a face cu sănătatea și bunăstarea. Dacă nu știi deja, igiena precară te poate răni în mai multe feluri. Iată o listă cu 5 obiceiuri care dezvăluie multe despre...
5
Porție de cheesecake cu căpșuni pe o farfurie albă
Rețete
Cheesecake cu jeleu de căpșuni, fără coacere
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fără coacere, îți oferim o rețetă de cheesecake cu jeleu de căpșuni, delicios și spectaculos. Deserturile sub formă de cheesecake sunt printre cele mai îndrăgite și...
PARTENERI
×