Reclamă

Cu ce nativ nu e recomandat să fii niciodată, în funcție de zodie. Află secretele relației ideale

Dacă te-ai întrebat vreodată cu ce nativ nu e recomandat să fii niciodată, în funcție de zodie, află acum toate secretele unui parteneriat ideal și cum poți să fii mai vigilentă atunci când ești în căutarea persoanei potrivite cu care să-ți petreci fiecare zi. De cele mai multe ori, ne alegem relațiile fără prea mult efort, însă astrele ne sfătuiesc să nu ne pripim.

Publicat: 4 februarie 2022, 7:02

Iubirea este complicată pe alocuri, asta dacă nu reușim să descoperim semnele pe care stelele ni le arată deseori. Află toate secretele unei relații ideale, conform zodiacului și vezi care este cea mai bună soluție pentru tine. Indiferent că ești în căutarea prințului pe cal alb sau vrei doar o aventură, încearcă să vezi fiecare situație obiectiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu ce nativ nu e recomandat să fii niciodată, în funcție de zodie

De obicei, atunci când ne îndrăgostim, nu mai ținem cont de sfaturile nimănui. Din acest motiv este importantă să știi cu cine poți comunica eficient și cum poți să-ți găsiști liniștea într-o relație ideală.

Ți-am pregătit mai jos câteva elemente principale care să te ajute în căutarea relației perfecte.

Este foarte important să nu te lași condusă doar de sentimente și să intri într-o relație sănătoasă atât pentru tine, cât și pentru partenerul tău. Ea trebuie clădită pe încredere, respect reciproc și dragoste. Fără de aceste elemente povestea ta de iubire nu va rezista provocărilor care vor apărea de-a lungul timpului.

Din fericire, astrele te pot ghida în alegerea unui partener ideal pentru tine. Află cu ce nativ nu e recomandat să fii niciodată, în funcție de zodie.

Reclamă

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Dacă te-ai născut sub semnul Berbecului, află că tot ceea ce faci în dragoste este pe repede înainte. Vrei să profiți de intensitatea momentului. Cu toate acestea, nu gândești întotdeauna rațional și te arunci în vâltoarea pasiunii, spune Purewow.com.

Dacă vrei să știi ce partener ți se potrivește, află că nativul Berbec nu ar trebui să îi ofere nicio șansă bărbatului născut sub semnul Racului. Motivul este unul simplu, Racii vor stabilitate. Spontaneitatea ta nu îi va satisface absolut deloc și te vei găsi într-un impas.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativul Taur este stabil și predictibil, fiind un semn de pământ. În principal, atunci când vine vorba despre problemele inimii acesta știe să se relaxeze. Acest lucru poate fi egal cu romantismul și calmul pe care anumite persoane le doresc într-o relație. Totuși, nativul Vărsător nu suportă această liniște și calmitate și nu ar fi niciodată un partener ideal pentru Taurul leneș și monoton.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Dacă încă te mai întrebi cu ce nativ nu e recomandat să fii în funcție de zodie, află că Scorpionii nu sunt potriviți pentru tine. Conform Astrology.com, acest semn zodiacal se găsește întotdeauna în contradicție cu oricine îi iese în cale. Dacă pământul se mișcă în permanență sub picioarele lor, nativii Scorpion nu se vor simți în siguranță. Aceștia nu vor afla niciodată dacă pot forma o relație serioasă cu nativul Gemeni, asta pentru că mediul în care se află aceștia nu este niciodată sigur.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativul Rac este visător și intuitiv și își dorește un partener pe măsură. Nu caută un bărbat care să se miște după cum bate vântul, iar asta îl poate găsi într-un impas. Dacă îți dorești să faci declarații romantice în fiecare seară, să ieși la întâlniri, nu căuta o relație cu nativul Berbec. Cele două semne zodiacale nu vor putea avea niciodată o relație de lungă durată.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii din zodia Leului sunt sensibili și plutesc într-o mare de încredere atunci când au persoanele potrivite alături. Conform Yourtango.com, Leii nu vor putea avea niciodată o relație serioasă cu Peștii. Curajoși și siguri pe sine, aceștia vor căuta aceleași calități în cel de alături. Nu vor găsi aici, asta pentru că Peștii vor fi întotdeauna de partea cealaltă a poveștii.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Cu ce nativ nu e recomandat să fii în funcție de zodie, devine o preocupare constantă Fecioarei. Îți dorești ca viața ta să fie înconjurată de umor și bună dispoziție. Dacă primești semne distinctive din partea celorlalți, tinzi să te îndepărtezi. Astfel, nativul Balanță nu este potrivit pentru tine, după cum afirmă astrele.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Romantică și socială, nu îți dorești un partener care să te pună mereu pe locul doi. Cu toate astea, atragi doar bărbații nepotriviți, printre care și nativii Taur. Balanțele, fiind semne de aer, își doresc siguranță, confirmare și multe cuvinte frumoase, însă nu le vor primi niciodată dacă nu vor ieși din zona de confort în care intră fără să se gândească.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii vor fi uimiți de părerile contradictorii ale nativului Gemeni, iar asta îi va duce pe o pantă greșită. Acest nativ nu va dori să investească într-o relație care nu pare de viitor. De aceea, vor da câțiva pași în spate și vor analiza situația la rece. Trebuie să rămâi la fel de consistentă ca până acum, însă nu te descuraja dacă vei întâlni doar parteneri nepotriviți.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Diversitatea și aventura sunt caracteristicile tale într-o relație. Cu ce nativ nu ar trebui să fii niciodată în funcție de zodie ar trebui să te preocupe mai puțin în această perioadă. Încearcă să nu te mai axezi atât de mult pe norocul începătorului și să observi persoanele din jur exact așa cum sunt. E loc destul în viața ta pentru oameni capabili să îți ofere tot ce îți dorești, însă nativul Capricorn nu se numără printre ei.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Dacă nativul Capricorn poate fi descris printr-un singur cuvânt, acesta ar fi profesionalismul. Ești ambițioasă, muncitoare și recunoști momentele în care trebuie să pui piciorul în prag. De aceea, nativul Săgetător nu este partenerul ideal pentru tine. Ești foarte serioasă atunci când îți propui ceva, iar aventurierul Săgetător nu te va satisface pe niciun plan.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativul Vărsător nu suportă să facă același lucru zi de zi, asta pentru că intervine plictiseala. Dacă ai șansa de a-ți găsi partenerul ideal, nu apela niciodată la nativul Taur. Ești originală și vrei să ieși întotdeauna din zona ta de confort, iar un astfel de partener te poate opri din drumul tău către succes. Concentrează-te pe planurile inițiale și ia decizii atât cu mintea, cât și cu sufletul.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Stilul tău sensibil este plin de înțelepciune karmică. Nu vei putea intra niciodată într-o relație de lungă durată cu nativul din zodia Leului, asta pentru că siguranța lui te înspăimântă. Tu reușești să vezi întotdeauna cealaltă parte a poveștii. Încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ și să realizezi care sunt lucrurile care te fac cu adevărat fericită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×