Reclamă

Tot ce trebuie să știi despre zodia Balanță: trăsături și personalitate

Balanțele sunt cei mai reali nativi, asta pentru că nu pot să mintă niciodată, indiferent de situație. Sunt foarte atente la ceea ce transmit celor din jur. Dacă ai secrete față de tine însuți, acest nativ le va dibui imediat. Balanțele sunt atente la detalii. Află tot ce trebuie să știi despre zodia Balanță, de la trăsături până la personalitate.

Publicat: 3 februarie 2022, 7:08

Nativii din zodia Balanță se consideră judecătorii zodiacului. Dacă Balanțele observă că spui minciuni, indiferent în ce context, vor lua măsuri. Ai grijă însă, nu vrei să îi minți în față pentru că își vor da seama într-o secundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot ce trebuie să știi despre zodia Balanță

Nativii din zodia Balanță sunt foarte empatici și prietenoși, atunci când știu că au șanse să-și construiască o relație adevărată, indiferent de ce natură. Sunt întotdeauna pregătiți să descopere realități pe care alții nu le văd cu ochiul liber, scrie Purewow.com.

Află tot ce trebuie să știi despre zodia Balanță, de la trăsături și până la personalitate.

Elementul zodiei Balanță: Aerul

Cele trei semne de aer sunt Gemeni, Balanță și Vărsător. Acești nativi sunt intelectualii zodiacului. Îi găsești la bibliotecă răsfoind cărți de ficțiune, iar câteodată îi poți vedea stând la discuții cu cele mai enigmatice persoane. Cei care s-au născut sub acest semn zodiacal sunt oameni care preferă adevărul, indiferent cât de dureros este.

Reclamă

Calitate: Radical

Forțele radicale ale zodiacului sunt Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Toți acești nativi sunt plini de energie și dornici să înceapă o nouă zi. În ciuda faptului că uneori rolurile de zi cu zi par dificile, nativii prezenți nu ridică din umeri și se pun pe treabă. Dacă își vor propune să ia o pauză, nu le va reuși.

Planeta conducătoare: Venus

Reclamă

Cea mai luxuriantă planetă care orbitează în jurul Soarelui sau cea care acceptă dragostea, indiferent de natura ei. Datorită acestui ajutor astral, Balanțele văd acolo unde există nedreptăți și încearcă să le rezolve. Nativii zodiei Balanță nu ar trebui să se mire dacă se vor găsi într-o galerie de artă dintr-o suburbie sau dacă vor zâmbi într-un restaurant de lux. Nu ar trebui să se mire dacă vor rămâne fără bani, chiar dacă abia i-au descoperit.

Simbol: Balanța

Balanța a fost întotdeauna de partea dreptății, indiferent de situație. Balanța are puterea de a-și schimba traiectoria, dacă aceasta nu este potrivită, vor reveni la ideile originale. Acest nativ își dorește ca toată lumea să trăiască sub semnul egalității.

Trăsături specifice pentru zodia Balanță

Pentru zodia Balanță este foarte importantă încrederea celor din jur. Sunt maeștrii în a-i asculta pe cei din jur și îi sfătuiesc atunci când au nevoie, dacă este nevoie. De cele mai multe ori nu trebuie ca interlocutorul să ceară un ajutor, asta pentru că ajutorul vine întotdeauna fără să-l ceri din partea acestui nativ.

Cele mai bune trăsături

Balanțele sunt ghidate de încredere. Privesc de fiecare dată lumea cu alți ochi și cred că fiecare membru al unei societăți ar trebui să aibă un prieten atunci când au nevoie. Sunt maeștrii ai vieții, mai ales ai vieții de cuplu. Într-o relație se poartă exemplar și pot să dea sfaturi la nevoie.

Cele mai rele trăsături:

Balanțele se simt extrem de supărate atunci când nu pot să-i ajute pe cei în nevoie. Sunt foarte enervante atunci când insistă asupra unui subiect, așa că dacă îți dorești să nu ai necazuri cu acest nativi, spune totul chiar acum, indiferent cât de dureros ar fi.

Ca prieteni:

Dacă apreciezi sinceritatea, ajutorul și prietenii de nădejde, Balanțele sunt cele de care ai nevoie în viața ta. Atunci când te simți în impas, ar trebui să știi că acești nativi nu îți vor cere niciun premiu în schimbul ajutorului pe care îl oferi. Nativul Balanță va fi întotdeauna ca o a doua mamă, pentru oricine cere asta.

Ca părinți:

Balanțele își vor crește copiii în aceeași manieră în care s-au educat pe sine de-a lungul timpului. Orice s-ar întâmpla, acești nativi sunt pregătiți să-și învețe odraslele despre perfecțiune, adevăr și minciună. Nu stau cu mâinile în sân atunci când un copil are probleme, chiar dacă nu se află în aceeași familie cu el.

Ca parteneri de cuplu:

Balanțele tind să dea totul într-o relație și să spună întotdeauna adevărul. Vor același lucru și din partea partenerilor și regretă cu toată inima atunci când sunt înșelați. De cele mai multe ori, acești nativi se aruncă cu capul înainte atunci când vine vorba despre săgeata lui Cupidon.

Trăsături secrete:

Balanțele vor ca totul să se afle într-o stare perfectă, de la relații până la curățenia în casă. Dacă îi deranjezi te poți trezi cu un detectiv particular pe urmele tale. Nu trebuie să intri în conflict cu ei, asta pentru că pot fi cei mai răi dușmani ai tăi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×