Reclamă

Tot ce trebuie să știi despre zodia Balanță: trăsături și personalitate

Balanțele sunt cei mai reali nativi, asta pentru că nu pot să mintă niciodată, indiferent de situație. Sunt foarte atente la ceea ce transmit celor din jur. Dacă ai secrete față de tine însuți, acest nativ le va dibui imediat. Balanțele sunt atente la detalii. Află tot ce trebuie să știi despre zodia Balanță, de la trăsături până la personalitate.

Publicat: 3 februarie 2022, 7:08

Nativii din zodia Balanță se consideră judecătorii zodiacului. Dacă Balanțele observă că spui minciuni, indiferent în ce context, vor lua măsuri. Ai grijă însă, nu vrei să îi minți în față pentru că își vor da seama într-o secundă.

Tot ce trebuie să știi despre zodia Balanță

Nativii din zodia Balanță sunt foarte empatici și prietenoși, atunci când știu că au șanse să-și construiască o relație adevărată, indiferent de ce natură. Sunt întotdeauna pregătiți să descopere realități pe care alții nu le văd cu ochiul liber, scrie Purewow.com.

Află tot ce trebuie să știi despre zodia Balanță, de la trăsături și până la personalitate.

Elementul zodiei Balanță: Aerul

Cele trei semne de aer sunt Gemeni, Balanță și Vărsător. Acești nativi sunt intelectualii zodiacului. Îi găsești la bibliotecă răsfoind cărți de ficțiune, iar câteodată îi poți vedea stând la discuții cu cele mai enigmatice persoane. Cei care s-au născut sub acest semn zodiacal sunt oameni care preferă adevărul, indiferent cât de dureros este.

Reclamă

Calitate: Radical

Forțele radicale ale zodiacului sunt Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Toți acești nativi sunt plini de energie și dornici să înceapă o nouă zi. În ciuda faptului că uneori rolurile de zi cu zi par dificile, nativii prezenți nu ridică din umeri și se pun pe treabă. Dacă își vor propune să ia o pauză, nu le va reuși.

Planeta conducătoare: Venus

Reclamă

Cea mai luxuriantă planetă care orbitează în jurul Soarelui sau cea care acceptă dragostea, indiferent de natura ei. Datorită acestui ajutor astral, Balanțele văd acolo unde există nedreptăți și încearcă să le rezolve. Nativii zodiei Balanță nu ar trebui să se mire dacă se vor găsi într-o galerie de artă dintr-o suburbie sau dacă vor zâmbi într-un restaurant de lux. Nu ar trebui să se mire dacă vor rămâne fără bani, chiar dacă abia i-au descoperit.

Simbol: Balanța

Balanța a fost întotdeauna de partea dreptății, indiferent de situație. Balanța are puterea de a-și schimba traiectoria, dacă aceasta nu este potrivită, vor reveni la ideile originale. Acest nativ își dorește ca toată lumea să trăiască sub semnul egalității.

Trăsături specifice pentru zodia Balanță

Pentru zodia Balanță este foarte importantă încrederea celor din jur. Sunt maeștrii în a-i asculta pe cei din jur și îi sfătuiesc atunci când au nevoie, dacă este nevoie. De cele mai multe ori nu trebuie ca interlocutorul să ceară un ajutor, asta pentru că ajutorul vine întotdeauna fără să-l ceri din partea acestui nativ.

Cele mai bune trăsături

Balanțele sunt ghidate de încredere. Privesc de fiecare dată lumea cu alți ochi și cred că fiecare membru al unei societăți ar trebui să aibă un prieten atunci când au nevoie. Sunt maeștrii ai vieții, mai ales ai vieții de cuplu. Într-o relație se poartă exemplar și pot să dea sfaturi la nevoie.

Cele mai rele trăsături:

Balanțele se simt extrem de supărate atunci când nu pot să-i ajute pe cei în nevoie. Sunt foarte enervante atunci când insistă asupra unui subiect, așa că dacă îți dorești să nu ai necazuri cu acest nativi, spune totul chiar acum, indiferent cât de dureros ar fi.

Ca prieteni:

Dacă apreciezi sinceritatea, ajutorul și prietenii de nădejde, Balanțele sunt cele de care ai nevoie în viața ta. Atunci când te simți în impas, ar trebui să știi că acești nativi nu îți vor cere niciun premiu în schimbul ajutorului pe care îl oferi. Nativul Balanță va fi întotdeauna ca o a doua mamă, pentru oricine cere asta.

Ca părinți:

Balanțele își vor crește copiii în aceeași manieră în care s-au educat pe sine de-a lungul timpului. Orice s-ar întâmpla, acești nativi sunt pregătiți să-și învețe odraslele despre perfecțiune, adevăr și minciună. Nu stau cu mâinile în sân atunci când un copil are probleme, chiar dacă nu se află în aceeași familie cu el.

Ca parteneri de cuplu:

Balanțele tind să dea totul într-o relație și să spună întotdeauna adevărul. Vor același lucru și din partea partenerilor și regretă cu toată inima atunci când sunt înșelați. De cele mai multe ori, acești nativi se aruncă cu capul înainte atunci când vine vorba despre săgeata lui Cupidon.

Trăsături secrete:

Balanțele vor ca totul să se afle într-o stare perfectă, de la relații până la curățenia în casă. Dacă îi deranjezi te poți trezi cu un detectiv particular pe urmele tale. Nu trebuie să intri în conflict cu ei, asta pentru că pot fi cei mai răi dușmani ai tăi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×