Reclamă

Ce îi face pe bărbați să se îndrăgostească de tine, în funcție de zodie. Cum îi atragi ca un magnet

Unul dintre lucrurile cu care astrologia ajută fără doar și poate este să afli ce îi face pe bărbați să se îndrăgostească de tine, în funcție de zodie. Deși este normal ca fiecare să aibă gusturi diferite, atunci când aflăm că suntem compatibili cu cel de lângă noi ne bucurăm nespus de mult. Acesta este motivul pentru care este important să-ți cunoști calitățile și defectele și să știi pe care să le pui în valoare în diferite momente ale vieții.

Publicat: 26 iulie 2022, 7:19

Sunt multe lucruri care ne atrag la sexul opus în primele clipe ale întâlnirii. Există și momente în care suntem indecise, însă bărbații știu întotdeauna care este secretul unei decizii sigure și de viitor. Dacă zodiile voastre sunt compatibile, atunci va exista o șansă mult mai mare pentru ca relația să se extindă și pe viitor. Atunci când cauți pe cineva care să-ți fie jumătate, trebuie să răscolești în adâncul sufletului pentru a găsi răspunsul corect.

Ce îi face pe bărbați să se îndrăgostească de tine, în funcție de zodie

Astrele sunt cele care pun întotdeauna la cale un plan pentru ca două persoane să fie împreună pentru totdeauna. Chiar dacă avem cu toții calități speciale care ne ridică deasupra celorlalți trebuie să știm că fiecare este atras de o anumită situație, arată Astrology.com. De aceea este foarte important să ne cunoaștem sufletele compatibile pentru a nu hoinări prin viață în căutare de vise. Aceste lucruri ne pot ajuta pe viitor, atât pe plan personal cât și pe plan profesional. Unii sunt atrași de parteneri agitați, pe când alții își doresc o relație liniștită, departe de certuri.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Dacă vrei să știi ce îi face pe bărbați să se îndrăgostească de tine în funcție de zodie, află că acest lucru este simplitatea. Ești ușor de înțeles și simplu de iubit. Tinzi să fii loială și uimești cu candoarea ta de fiecare dată când te găsești într-o încăpere plină cu oameni diferiți. Pentru cele mai multe dintre femeile născute sub această zodie zâmbetul este calitatea principală. Nimeni nu-ți poate rezista atunci când zâmbești.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Reclamă

Femeile Taur sunt întotdeauna încăpățânate, însă atitudinea lor umilă și iubirea îi face pe ceilalți să le îndrăgească din prima clipă. Ca partener, trebuie să te aștepți ca iubita ta să aibă o atitudine aparte, de cele mai multe ori ea fiind cea care vine cu sfaturi. Deși pare părea inabordabilă la început, pe măsură ce o cunoști realizezi că viața ta nu mai înseamnă nimic fără prezența sa. Își dorește să călătorească întotdeauna și se plictisește repede atunci când lucrurile devin monotone.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Ce îi face pe bărbați să se îndrăgostească de tine, în funcție de zodie poate fi o adevărată problemă. Pentru acești nativi, modificările de comportement sunt la ordinea zilei. Cu toate acestea, atunci când atitudinea ta este una pozitivă, reușești să atragi pe toată lumea din jur. Ai o personalitate duală, însă reușești să-ți ții sentimentele în frâu de cele mai multe ori. Partenerul de viață se arată de cele mai multe ori dornic să te sprijine.

Reclamă

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Aceste femei reușesc să atragă masculii prin aspectul fizic. Cele mai multe dintre reprezentantele sexului frumos născute sub această zodie sunt timide și generoase, dar extrem de frumoase, spune Yourtango.com. Doar cu o singură privire își dau seama care va fi partenerul lor peste o lungă perioadă de timp. Nu este vorba despre vrăjitorie, ci o simplă manieră de a vedea lucrurile. Loiale și iubitoare, femeile născute în zodia Rac nu dezamăgesc niciodată.

Leu: 23 iulie – 22 august

Pentru aceste femeie câștigarea unui partener pentru o perioadă mai lungă de timp poate fi dificilă. Deși se găsesc într-o luptă constantă, își dau seama că au anumite avantaje în fața celorlalte candidate la tilul. Nu este necesar să mai primească cuvinte de laudă. Își cunosc fără doar și poate toate calitățile care au reușit într-un timp foarte scurt să le aducă într-o astfel de ipostază.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Orice bărbat își dorește o femeie Fecioară în viața lui. Acestea reușesc să-și creeze un drum sigur către inima alesului. Partenerul ideală va recunoaște de cele mai multe ori toate calitățile și nu se va speria de micile imperfecțiuni. Deși considerate introvertite, odată ce ajungi să ai o viață amoroasă alături de ele, totul decurge conform planului. Sufletiste și prietene bune, așa pot fi descrise pe scurt Fecioarele.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ce îi face pe bărbați să se îndrăgostească de tine în funcție de zodie este chiar maturitatea de care dai dovadă. Știi întotdeauna când să pui piciorul în prag și nu îți este teamă de consecințe. Dacă te simți atacată, reușești să scapi din discuțiile incomode prin răbdare și indulgență. Știi întotdeauna care este binele pe care îl poți alege fără a le face probleme celor din jur.

Află totul despre zodia Balanță, de la trăsături și până la personalitate.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

În cazul în care ești atrasă de o femeie Scorpion, află că aceasta are o gândire critică și este întotdeauna obiectivă. Nu va analiza niciodată o situație cu inima, chiar dacă va ajunge să fie rănită. Știe ce își dorește cu exactitate și se așteaptă ca și partenerul să aibă aceeași atitudine. Deși lucrurile materiale nu o satisfac, o vacanță în locurile exotice ar face-o fericită. De asemenea, bucuria partenerului îi va aduce un zâmbet pe față.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Femeile Săgetător sunt independente și relaxate cu viața lor. Nu își doresc un partener agitat și vor ca toate zilele să treacă la fel. Vor de cele mai multe ori să aibă un cuvânt decizional în cadrul vacanțelor. Cât despre partenerul de viață, acesta este desemnat doar ca însoțitor.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ce îi face pe bărbați să se îndrăgostească de tine în funcție de zodie este bunătatea de care dai dovadă în fiecare situație. Modul în care te comporți atunci când te afli la o petrecere poate fi atractiv de ambele părți. Zâmbetul este o altă caracteristică ce nu îți lipsește din repertoriu. De asemenea, discuțiile serioase te pot aduce într-o lumina mai bună.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Pentru cei mai mulți dintre bărbați, femeile Vărsător sunt simplu și ușor de cucerit. Romantice și senzuale reușesc de fiecare dată să atragă prin cadoarea lor. De asemenea, și în cazul acesta, zâmbetul poate fi o marcă proprie. Dacă te îndrăgostești de un astfel de nativ, ai grijă să nu-i rănești inima atunci când încerci să o cucerești.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ce îi face pe bărbați să se îndrăgostească de tine în funcție de zodie este inteligența ta. Gesturile naturale îți vin ca o a doua piele și acest lucru îi atrage pe masculi. Pasionale și fericite, pun preț pe o relație diferită, fără implicațiile prezentului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×