Reclamă

Vedete care au avut parte de accidente vestimentare în 2022. Cum arată ținutele care le-au pus în situații dificile

Anul acesta vedetele s-au întrecut în ținute extravagante pe covorul roșu și nu numai. De multe ori, din dorința de a avea apariții surprinzătoare, multe dive au ajuns în situații complet stânjenitoare. Am selectat pentru tine câteva vedete care au avut parte de accidente vestimentare în 2022.

Publicat: 12 noiembrie 2022, 7:10

De la actrițe celebre, la cântărețe de succes, toate aceste doamne au avut un moment pe care au ajuns să-l regrete. Fie că ținuta le-a jucat feste sau paparazzi le-au surprins într-un moment inoportun, imaginile cu aceste dive au ajuns să fie virale pe internet la momentul la care au fost publicate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedete care au avut parte de accidente vestimentare de-a lungul timpului

Vedetele de la Hollywood încearcă deseori să impresioneze cu ținutele pe care le aleg. De multe ori divele se pun singure în situații jenante. Ținutele complexe sau prea îndrăznețe ajung să le creeze o imagine pe care mai târziu să o regrete. Cu toate acestea, există nenumărate vedete care și-au asumat ținutele până la capăt și care au reușit să treacă peste accidentele vestimentare de care au avut parte.

Lady Gaga

Lady Gaga este una din principalele vedete care au avut parte de accidente vestimentare în anul 2022. Vedeta a ales să poarte o rochie neagră la una din filmările pentru emisiunea The Late Show, găzduită de Stephen Colbert.

Lady Gaga într-o rochie neagră a avut parte de un accident vestimentar pe străzile din New York
Vedeta a fost fotografiată la scurt timp după ce a părăsit platourile de filmare ale emisiunii The Late Show găzduită de comediantul Stephen Colbert / Profimedia Images
Reclamă

Actrița internațională se afla la acel moment în turneul de promovare al filmului House of Gucci. Diva a avut parte de un moment marca Marilyn Monroe. Vântul puternic i-a suflat rochia, iar Gaga a lăsat la vedere lenjeria intimă. Vedeta a încercat rapid să-și tragă rochia la loc, însă paparazzi au surprins momentul stânjenitor.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez este în general o femeie foarte elegantă. Vedeta alege deseori ținute care să-i pună silueta în evidență și încearcă să stea departe de piesele vestimentare care nu o avantajează. Diva a avut parte de un accident vestimentar pe când se relaxa într-un hotel din Miami.

Reclamă
Jennifer Lopez la balconul unui hotel din Miami a avut parte de un accident vestimentar
Se pare că vedeta latino a renunțat la sutien, dar acest lucru a pus-o și mai mult în dificultate / Profimedia Images

JLo a ieșit la balcon să se întindă, iar bluza prea scurtă i-a lăsat la vedere sutienul. Soția lui Ben Affleck s-a întors rapid în cameră în momentul în care și-a dat seama că este fotografiată.

Megan Fox

Megan Fox este recunoscută pentru ținutele sale îndrăznețe. Logodnica lui Machine Gun Kelly a ținut primele pagini din presa internațională după ce a renunțat la lenjeria intimă.

Vezi mai multe iamgini în Galeria FOTO!

Megan Fox alături de Machine Gun Kelly la o nouă petrecere de Halloween
Machine Gun Kelly și logodnica sa au participat la o nouă petrecere / Profimedia Images

Vedeta a apărut într-un costum aire i-a lăsat la vedere complet părțile intime. În loc să se simtă stânjenită de cele întâmplate, Fox a defilat plină de încredere alături de partenerul său.

Kate Moss

Kate Moss și-a lăsat la vedere bustul generos în timpul unei petreceri private din Londra. Actrița a fost pozată din toate unghiurile, însă diva nu a părut deloc deranjată de paparazzi insistenți.

Kate Moss, cu sânii la vedere, în Londra
Regina podiumului părea că nu este afectată de accidentul vestimentar / Profimedia Images

Conștientă de faptul că nu a purtat sutien, Kate a ales o rochie cu un decolteu amplu, iar accidentul vestimentar nu a putut fi evitat.

Katy Perry

Katy Perry este o mămică dedicată. Anul acesta silueta sa a trecut prin mai multe transformări, iar acest lucru s-a observat prin ținutele pe care le-a purtat. Diva a trecut prin mai multe momente stânjenitoare. În timpul unor filmări aceasta a observat cum pantalonii săi s-au rupt chiar în zona posteriorului.

Katy Perry, la plmbare pe străzile din Veneția, într-o rochie galbenă, cu imprimeu floral
În timp ce se afla la plimbare pe stradă, alături de Orlando Bloom și fiica lor, Daisy Dove, de numai 10 luni, Katy Perry a avut parte de un moment marca Marylin Monroe / Profimedia Images

Însă un accident vestimentar de-a dreptul marcant pentru divă a fost după o plimbare cu fiica sa Daisy Dove. Rochia vedetei a fost ridicată de vânt, iar paparazzi i-au surprins posteriorul.

Chantel Jeffries

Chantel Jeffries se află și ea pe lista de vedete care au avut parte de accidente vestimentare în anul 2022. Vedeta a ales o ținută care să-i pună în evidență silueta de invidiat.

Chantel Jeffries a purtat o fustă mult prea scurtă în culoarea roz
Chantel Jeffries a avut parte de un accident vestimentar din cauza ținutei sexy / Profimedia Images

Cu toate acestea, fusta mult prea scurtă i-a jucat feste vedetei. În momentul în care a coborât din mașină, Jeffries și-a lăsat la vedere lenjeria intimă.

Julia Fox

Julia Fox a devenit cunoscută pentru aparițiile sale excentrice. Diva nu ratează nicio ocazie pentru a-și pune în evidență garderoba atipică. De altfel, aceasta a declarat de mai multe ori că obișnuiește să-și confecționeze singură hainele.

Julia Fox în timp ce își lasă la vedere posteriorul
Julia Fox a avut parte de un accident vestimentar în momentul n care s-a urcat în mașină / Profimedia Images

În cadrul unei prezentări de modă, fotografii au surprins-o în timp ce se urca într-o mașină. Vedeta a renunțat la lenjerie intimă, iar paparazzi au surprins momentul stânjenitor în care și-a lăsat corpul la vedere.

Blake Lively

Blake Lively este una dintre cele mai elegante actrițe de la Hollywood. În ciuda atenției deosebite pe care o acordă detaliilor, Blake nu este străină de accidentele vestimentare.

Blake Lively în timp ce își aranjează rochia la premiera filmului The Adam Project
Actrița din Gossip Girl a ales o ținută vaporoasă care să-i pună în valoare silueta de invidiat / Profimedia Images

Vedeta a avut parte la rândul său de un moment marca Marilyn Monroe. Vântul i-a suflat o parte din rochie, iar actrița și-a lăsat la vedere lenjeria intimă. Cu o grație deosebită, Lively a încercat să se acopere rapid.

Miley Cyrus

Miley Cyrus a avut parte de un accident vestimentar chiar la începutul anului 2022. Vedeta a susținut un spectacol incendiar la trecerea dintre ani și a apărut pe scenă într-o fustă scurtă și un top decoltat.

Miley Cyrus pe scenă în timpul concertului de Anul Nou după ce a avut parte de un accident vestimentar
Miley Cyrus și-a continuat concertul în ciuda accidentului vestimentar / Profimedia Images

În momentul spectacolului, Miley a remarcat faptul că șnurul subțire al top-ului său s-a desprins. Diva a avut un spirit de scenă incredibil și și-a acoperit rapid bustul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×