Reclamă

Rebel Wilson a devenit mamă pentru prima dată. Vedeta a adus pe lume o fetiță cu ajutorul unei mame surogat

Rebel Wilson a devenit mamă pentru prima dată. Actrița internațională a adus pe lume o fetiță cu ajutorul unei mame surogat. Vestea a fost făcută publică de aceasta pe contul său personal de Instagram. Micuța Royce Lillian s-ar fi născut în cursul săptămânii trecute, însă artista a decis să dezvăluie acest lucru abia acum.

Publicat: 7 noiembrie 2022, 19:31

Rebel Wilson este în general o persoană privată. De data aceasta a decis să împărtășească o veste extrem de importantă pentru ea cu publicul larg. Actrița a pierdut un număr mare de kilograme, iar acest lucru l-a făcut pentru a putea avea un copil. În cele din urmă a decis să-și vadă visul devenit realitate și a cerut ajutorul unei mame surogat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebel Wilson a devenit mamă

Rebel Wilson este mai fericită ca niciodată. Actrița a împărtășit cu fanii o imagine cu minunea din viața sa. Micuța Royce Lillian a fost fotografiată în timp ce se întindea pe o păturică pe care era așezată. Alături de imaginea emoționantă, Rebel a postat și un mesaj pentru publicul larg. Vedeta și-a exprimat încântarea și sentimentele sincere față de faptul că a reușit să devină mama.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

”Sunt peste măsură de încântată să anunț nașterea primului meu copil, Royce Lillian. Ea s-a născut în cursul săptămânii trecute cu ajutorul unei mame surogat. Nu pot descrie dragostea pe care i-o port. Este cel mai frumos miracol din viața mea.”

Reclamă

”Voi fi pentru totdeauna recunoscătoare tuturor celor care au fost implicați și care m-au ajutat să-mi văd visul devenit realitate. Ultimii ani au fost marcați de multă muncă pentru a putea avea un copil. Vreau să-I mulțumesc superbei mele mame surogat care a purtat și a adus pe lume acest miracol.”

”Îți mulțumesc din suflet pentru că m-ai ajutat să-mi întemeiez propria familie. Îți mulțumesc pentru acest cadou minunat. Cel mai frumos cadou din viața mea. Sunt pregătită să-I ofer micuței Roycie toată dragostea de care sunt capabilă. Învăț rapid, dar trebuie să spun că am un respect deosebit pentru toate mamele din întreaga lume. Sunt mândră să fiu și eu în clubul vostru”.

Mesajul divei a făcut rapid înconjurul internetului. Vestea că Rebel Wilson a devenit mama ține deja primele pagini din presa internațională.

Reclamă

Rebel Wilson s-a confruntat cu probleme de fertilitate

Rebel Wilson a slăbit mai bine de 30 de kilograme în ultimii doi ani. Vedeta a început acest process din dorința de a-și întemeia propria familie. Ulterior, aceasta a aflat că are probleme de fertilitate. La momentul la care a aflat vestea că s-ar putea să nu aibă copii, ea a făcut anunțul public pe rețelele sociale.

”Am primit vești proaste. Uneori nu are sens ceea ce se întâmplă, dar sper s fie o lumina pe cale să strălucească prin toți nori întunecați”.

Vedeta a vrut să-și îmbunătățească starea de sănătate și a reușit. Aceasta a decis să-și înghețe ovulele, iar ulterior a apelat la ajutorul unei mame surogat. Anul 2020 a fost anul în care actrița a slăbit dramatic, dar acest lucru a ajutat-o să-și îmbunătățească starea de sănătate.

Diva a vorbit în mai multe interviuri prin transformările prin care a trecut. Acum Rebel este mama și este mai fericită ca niciodată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×