Reclamă

Rebel Wilson a vorbit despre modul în care un ziar a dat informații despre povestea ei de dragoste cu Ramona Agruma: „Am încercat să o rezolv cu grație”

Rebel Wilson a vorbit despre modul în care un ziar a dat informații despre povestea ei de dragoste cu Ramona Agruma. Actrița a răspuns unui fan de pe Twitter care a criticat jurnaliştii de la un ziar australian. Publicația a scris că i-a dat actriţei un termen de două zile pentru a comenta noua ei poveste de iubire.

Publicat: 13 iunie 2022, 11:01 / Actualizat: 13 iunie 2022, 12:27

Modul în care un ziar s-a ocupat de articole despre relația lui Rebel Wilson este supus criticilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, actrița din Senior Year, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit într-o postare pe Instagram că are o relație cu Ramona Agruma.

Rebel Wilson a vorbit despre modul în care un ziar a dat informații despre ea

„Credeam că vreau un Prinț Disney. Poate că ceea ce am avut nevoie în tot acest timp a fost o Prințesă Disney 💗🌈💗 #loveislove”, a subtitrat ea poza care o arăta zâmbind alături de iubita ei, scrie People.

La câteva zile după ce vedeta a dat vestea despre relația ei, The Sydney Morning Herald a publicat un articol de opinie al jurnalistului Andrew Hornery. Atunci s-a spus că i-au dat lui Wilson un termen limită de două zile pentru a oferi un comentariu înainte de a plănui să scrie despre povestea ei de dragoste.

Reclamă

Articolul lui Hornery comentează cum Wilson a ales să nu colaboreze cu publicația despre anunțarea relației ei.

„Wilson a optat să posteze despre noua ei „Prințesa Disney”, a scris Hornery. Redacția comentează și relația anterioară a lui Wilson cu un bărbat.

Fanii din mediul online ai lui Rebel au criticat ziarul pentru modul în care au gestionat situația cu Wilson. Chiar și jurnalista Kate Doak a avut o reacție. Ea a scris pe Twitter: „Deci, se pare că nu a fost alegerea lui @RebelWilson să iasă… Cei @smh/@theage au recunoscut că i-au anunțat cu 2 zile în avans că vor să o „publice”.

Reclamă

Ca răspuns la Kate Doak, Wilson i-a transmis pe Twitter lui Doak, scriind: „Mulțumesc pentru comentariile tale. A fost o situație foarte grea, dar am încercat să o rezolv cu grație”.

Care este punctul de vedere al jurnaliștilor de la The Sydney Morning Herald

Editorul Herald, Bevan Shields, a negat că ziarul a amenințat-o pe Wilson, într-o declarație distribuită online.

„Echipa noastră de la rubrica săptămânală cu celebrități private din Sydney a întrebat-o pe Wilson dacă dorește să comenteze despre noua sa parteneră. Am fi pus aceleași întrebări dacă noul partener al lui Wilson ar fi fost bărbat”, a scris el. „Să spui că Herald a amenințat-o pe Wilson este greșit”.

„Așa cum fac alte publicații în fiecare zi, pur și simplu am pus întrebări. Ca practică standard, am inclus un termen limită pentru un răspuns”, a continuat Shields. „Nu luasem nicio decizie dacă sau ce să public. Decizia Heraldului cu privire la ce să fac ar fi fost informată de orice răspuns oferit de Wilson”.

Shields a spus apoi că povestea face parte dintr-o „columnă în care interacțiunea scriitorului cu subiecții săi face adesea parte din poveste”. El a adăugat: „Articolul de sâmbătă a urmat această temă, oferind cititorilor informații despre interacțiunea noastră cu Wilson și echipa ei de PR. Aceasta nu a fost o știre standard”.

Încheind mesajul său, editorul a scris: „Le dorim bine lui Wilson și Agruma”.

Luna trecută, Wilson le-a spus a declarat pentru People despre faptul că are o nouă relație. Nu a dezvăluit însă la momentul respectiv cine era persoana.

„Am vorbit la telefon săptămâni întregi înainte de a ne întâlni. Și asta a fost o modalitate foarte bună de a ne cunoaște”, a spus ea. „A fost un pic de școală veche în acest sens, foarte romantic”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×