Reclamă

Rebel Wilson este într-o relație cu o femeie. Cine este Ramona Agruma: „Mi-am găsit Prințesa Disney”

Rebel Wilson a confirmat pe rețelele sociale că este într-o relație cu o femeie. Vedeta internațională a decis să facă anunțul public. Fericirea actriței se citește pe chipul acesteia. După o perioadă mai lungă de timp în care a fost singură, se pare că vedeta și-a găsit dragostea în brațele Ramonei Agruma.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 iunie 2022, 10:30

Rebel a postat un selfie cu ea în timp ce se află alături de noua sa parteneră, Ramona Agruma. Alături de fotografia superbă actrița a lăsat și un mesaj pentru urmăritorii săi din mediul online. ”Am fost mereu în căutarea unui Prinț Disney... dar se pare că tot ceea ce am avut nevoie în acest timp a fost o Prințesă Disney”. Alături de mesaj diva a pus și hashtag-ul ”dragostea este dragoste”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebel Wilson este într-o relație cu o femeie

Rebel Wilson și-a confirmat relația cu femeia de afaceri Ramona Agruma. Nu este clar când cele două au început să se întâlnească. Conform publicației People, Wilson a mai fost fotografiată alături de Ramona la începutul lunii ianuarie a anului acesta.

Vezi mai multe imagini cu Rebel Wilson în Galeria Foto!

Luna trecută vedeta a povestit despre povestea de dragoste pe care o trăiește și despre cât de fericită este. Însă Rebel nu a lăsat niciodată de înțeles cine ar fi noua sa mare iubire. Cele două femei s-au intersectat de la începutul anului de mai multe ori.

Reclamă

Acestea au mers împreună la petrecerea Vanity Fair Oscar în luna martie a acestui an. Ulterior Wilson a distribuit mai multe fotografii de la un foc de tabără a care a participat și noua sa iubită.

Este posibil ca cele două femei să fie într-o relație de lungă durată pe care abia acum să fi ales să o facă publică.

Admiratorii actriței s-au bucurat pentru aceasta și au felicitat-o în secțiunea de comentarii de pe contul său de Instagram.

Reclamă

Cine este și cu ce se ocupă Ramona Agruma

Rebel Wilson a confirmat faptul că este într-o relație cu o femeie. Cu toate acestea, puțini știu cine este și cu ce se ocupă Ramona Agruma. Ramona este pasionată de lumea modei și este un cunoscut designer de bijuterii. Acesta a intrat și mai mult în atenția publică după ce a început să fie văzută alături de actrița Rebel Wilson.

Vedeta din Pitch Perfect a avut o relație amoroasă cu Jacob Busch până în luna februarie a anului 2021, când cei doi au confirmat despărțirea. Deși nu este clar de când Wilson și Adruma au început să se întâlnească, ele au fost fotografiate împreună încă din luna ianuarie a acestui an.

Actrița are nenumărate fotografii pe contul său personal de Instagram în care apare și noua sa iubită. Agruma este o femeie de afaceri de succes, iar sursele apropiate acesteia spun că a întâlnit-o pe Wilson prin intermediul unei prietene comune.

Agruma deține propriul brand care promovează moda sustenabilă. Aceasta are un cont pe Instagram, însă preferă să-l țină privat. Compania designerului este situată în Los Angeles și a fost fondată în anul 2021.

Totodată, Agruma și-a fondat propriul brand de bijuterii de lux în anul 2013. Bijuteriile unice și spectaculoase pe care le crează au fost de-a lungul timpului purtate de nenumărate vedete de la Hollywood și au apărut în pictoriale pentru revistele de top din Statele Unite ale Americii.

Mai mult, Ramona este ambasadoarea unui brand de bijuterii turcesc de lux. Femeia de afaceri este complet îndrăgostită de pietrele prețioase și de frumusețea bijuteriilor pe care le crează.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×