Reclamă

Rebel Wilson și Ramona Agruma se distrează la Cannes. Primele imagini cu cele două în vacanță

Rebel Wilson și Ramona Agruma se distrează la Cannes. Cele două se bucură de o evadare europeană idilică. Perechea a fost văzută bucurându-se de o plimbare cu barca în Cannes, Franța. Ulterior, cele două au sărbătorit ziua de naștere a unui prieten într-un loc în aer liber.

Publicat: 20 iunie 2022, 7:14 / Actualizat: 20 iunie 2022, 16:01

Actrița australiană, în vârstă de 42 de ani, a optat pentru un costum șic format dintr-un top și o fustă. Ținuta roșu cu alb și albastru era legată în talie cu o eșarfă. Rebel s-a protejat de soare cu o pălărie albă. Ea purta o geantă de designer și părea să aibă aplicat un machiaj discret pe față, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebel Wilson și Ramona Agruma se distrează la Cannes

Rebel a stat mereu aproape de Ramona, de 38 de ani. Partenera actriței a arătat superb într-o rochie albă, vaporoasă, purtată sub un cardigan bej. Și ea a optat pentru ochelari de soare, dar și-a prins părul într-un coc, la spate.

Starul Pitch Perfect a distribuit o serie de imagini cu iubita sa, pe Instagramul ei.

Actrița și partenera ei au fost în Italia. Într-o fotografie superbă distribuită pe pagina ei oficială, Rebel și-a arătat decolteul și talia subțire într-o rochie galbenă cu flori, în timp ce mergea de mână cu Ramona.

Reclamă

Într-o imagine aproape identică, de data aceasta împărtășită pe story, Ramona a fost văzută privind cu admirație la vedeta Bridesmaids. Rebel a surprins, de asemenea, momente distractive. Sunt imagini cu grupul care dansează și bea vin în timp ce sărbătorește ziua de naștere a unui prieten.

Cu doar o zi înainte, Rebel a publicat o imagine cu Ramona pe rețelele sociale pentru prima dată. Ea a rupt tăcerea despre încercarea unui ziar de a publica mai multe informații despre relația lor.

Cum s-a aflat despre povestea lor de iubire

Reclamă

Rebel și-a anunțat public povestea de dragoste cu Ramona într-o postare pe Instagram pe 10 iunie. Atunci a publicat o fotografie cu perechea liniștindu-se una pe cealaltă.

„Credeam că sunt în căutarea unui Prinț Disney. Dar poate ceea ce am avut nevoie cu adevărat în tot acest timp a fost o Prințesă Disney”, a scris ea.

Cele două au fost văzute împreună la începutul acestui an. Chiar au pășit împreună pe covorul roșu la petrecerea Vanity Fair Oscars din martie. Rebel încă nu a dat mai multe detalii despre noua ei iubire. Ramona este un designer de modă din LA și proprietarul brandului de modă sustenabilă Lemon Ve Limon.

La scurt timp după postarea ei pe Instagram, s-a aflat că Rebel a făcut public despre relația ei și sexualitatea ei pentru a da informațiile înaintea unei știri de la Sydney Morning Herald, după ce ziarul australian a amenințat că o va spune totul.

La scurt timp după ce ea și-a postat fotografia, editorialistul ziarului, Andrew Hornery, a acuzat-o pe actriță că i-a subminat, făcând totul așa cum și-a dorit ea.

„Mulțumesc pentru comentariile tale, a fost o situație foarte grea, dar am încercat să o rezolv cu grație”, a scris ea mai târziu într-un răspuns la o postare pe Twitter făcută de Kate Doak de la Channel 10.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 iulie – 28 iulie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii vor avea parte de surprize neașteptate în prima săptămână în care Soarele se află în zodia Leu. Citește horoscopul săptămânii 22 iulie – 28 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Relațiile...
3
Emily Ratajkowski pe străzile din New York în timp ce își plimbă câinele
Divertisment
Vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile
Ea este vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile. Diva a fost zărită pe străzile din...
4
Semnul leului pus pe o lună alături de un leu care o privește
Horoscop
10 secrete inedite despre zodia Leu. Surpriza uriașă care se află pe listă
Astrologii au dezvăluit cele 10 secrete inedite despre zodia Leu. A început sezonul acestui nativ din zodic și este o perioadă nemaipomenită pentru a afla mai multe despre el. Înțelegerea trăsăturilor secrete ale Leului...
5
fată frumoasă cu părul scurt stă pe un fotoliu pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare semn zodiacal până pe data de 28 iulie 2024
Astrele aduc surprize incredibile în viața nativilor. Află ce poate manifesta fiecare semn zodiacal până pe data de 28 iulie 2024 și vezi cum să te pregătești. În acest sens, cu toții se vor...
PARTENERI
×