Reclamă

Rebel Wilson și Ramona Agruma se distrează la Cannes. Primele imagini cu cele două în vacanță

Rebel Wilson și Ramona Agruma se distrează la Cannes. Cele două se bucură de o evadare europeană idilică. Perechea a fost văzută bucurându-se de o plimbare cu barca în Cannes, Franța. Ulterior, cele două au sărbătorit ziua de naștere a unui prieten într-un loc în aer liber.

Publicat: 20 iunie 2022, 7:14 / Actualizat: 20 iunie 2022, 16:01

Actrița australiană, în vârstă de 42 de ani, a optat pentru un costum șic format dintr-un top și o fustă. Ținuta roșu cu alb și albastru era legată în talie cu o eșarfă. Rebel s-a protejat de soare cu o pălărie albă. Ea purta o geantă de designer și părea să aibă aplicat un machiaj discret pe față, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebel Wilson și Ramona Agruma se distrează la Cannes

Rebel a stat mereu aproape de Ramona, de 38 de ani. Partenera actriței a arătat superb într-o rochie albă, vaporoasă, purtată sub un cardigan bej. Și ea a optat pentru ochelari de soare, dar și-a prins părul într-un coc, la spate.

Starul Pitch Perfect a distribuit o serie de imagini cu iubita sa, pe Instagramul ei.

Actrița și partenera ei au fost în Italia. Într-o fotografie superbă distribuită pe pagina ei oficială, Rebel și-a arătat decolteul și talia subțire într-o rochie galbenă cu flori, în timp ce mergea de mână cu Ramona.

Reclamă

Într-o imagine aproape identică, de data aceasta împărtășită pe story, Ramona a fost văzută privind cu admirație la vedeta Bridesmaids. Rebel a surprins, de asemenea, momente distractive. Sunt imagini cu grupul care dansează și bea vin în timp ce sărbătorește ziua de naștere a unui prieten.

Cu doar o zi înainte, Rebel a publicat o imagine cu Ramona pe rețelele sociale pentru prima dată. Ea a rupt tăcerea despre încercarea unui ziar de a publica mai multe informații despre relația lor.

Cum s-a aflat despre povestea lor de iubire

Reclamă

Rebel și-a anunțat public povestea de dragoste cu Ramona într-o postare pe Instagram pe 10 iunie. Atunci a publicat o fotografie cu perechea liniștindu-se una pe cealaltă.

„Credeam că sunt în căutarea unui Prinț Disney. Dar poate ceea ce am avut nevoie cu adevărat în tot acest timp a fost o Prințesă Disney”, a scris ea.

Cele două au fost văzute împreună la începutul acestui an. Chiar au pășit împreună pe covorul roșu la petrecerea Vanity Fair Oscars din martie. Rebel încă nu a dat mai multe detalii despre noua ei iubire. Ramona este un designer de modă din LA și proprietarul brandului de modă sustenabilă Lemon Ve Limon.

La scurt timp după postarea ei pe Instagram, s-a aflat că Rebel a făcut public despre relația ei și sexualitatea ei pentru a da informațiile înaintea unei știri de la Sydney Morning Herald, după ce ziarul australian a amenințat că o va spune totul.

La scurt timp după ce ea și-a postat fotografia, editorialistul ziarului, Andrew Hornery, a acuzat-o pe actriță că i-a subminat, făcând totul așa cum și-a dorit ea.

„Mulțumesc pentru comentariile tale, a fost o situație foarte grea, dar am încercat să o rezolv cu grație”, a scris ea mai târziu într-un răspuns la o postare pe Twitter făcută de Kate Doak de la Channel 10.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×