Reclamă

Sylvester Stallone promite că nu va mai comite greșeli cu Jennifer Flavin. Cum a reușit actorul să-și salveze căsnicia

Sylvester Stallone promite că nu va mai comite greșeli cu Jennifer Flavin. Actroul aproape că și-a pierdut căsătoria din cauza unei „greșeli tragice”. Cu toate acestea, cei doi s-au împăcat acum și revin la sentimente mai bune.

Publicat: 9 noiembrie 2022, 7:12

Stallone și Jennifer Flavin aproape au divorțat după 25 de ani din cauza unei „greșeli tragice” pe care actorul a comis-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Uneori pun munca înaintea familiei mele și aceasta este o greșeală tragică care nu se va mai repeta”, a declarat Sylvester Stallone reporterului The Hollywood.

Sylvester Stallone promite că nu va mai comite greșeli

Pe 19 august 2022, Jennifer Flavin, soția lui Sylvester Stallone, a cerut divorțul. Cu toate acestea, o sursă a informat PEOPLE că Flavin și Stallone au oprit negocierile de divorț pentru că au decis să-și dea o a doua șansă ca soț și soție, scrie marca.com.

Reclamă

Flavin a susținut că Sylvester Stallone a mutat bunuri din fondurile maritale. Potrivit dosarelor de divorț, Sylvester Stallone „s-a angajat în disiparea, epuizarea și/sau risipa intenționată a bunurilor conjugale”.

Jennifer Flavin și Sylvester Stallone la Gala Premiilor Oscar din anul 2016
Jennifer Flavin și Sylvester Stallone divorțează. Căsnicia celor doi se încheie după 25 de ani de iubire / Getty Images

În timp ce Jennifer Flavin a susținut că Stallone a mutat bunuri intenționat, echipa juridică a actorului a menționat că „nu s-a implicat” într-un astfel de comportament pe care l-a acuzat Flavin.

Rapoartele susțin că Stallone a aprobat o cerere din partea viitoarei sale soții pentru „utilizarea exclusivă” a proprietății lor din Palm Beach, Florida.

Reprezentantul lui Silvester Stallone a declarat pentru Page Six că actorul și Jennifer Flavin „au decis să se întâlnească acasă, unde au discutat și au putut să rezolve diferențele dintre ei. Amândoi sunt extrem de fericiți”.

Reclamă

„Am cel mai mare respect pentru Jennifer. O voi iubi mereu”, a comentat Stallone. „Este o femeie uimitoare. E cea mai drăguță ființă umană pe care am întâlnit-o vreodată.”

Care au fost declarațiile celor doi atunci când au anunțat divorțul

Chiar dacă totul a pornit ca o poveste frumoasă între ei, se pare că viața i-a adus în fața unor încercări dificile. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în 1988, într-un restaurant din Beverly Hills. Flavin avea doar 19 ani atunci când l-a întâlnit pe cel care avea să-i devină soț. Stallone avea în jur de 40 de ani atunci când a văzut-o pentru prima dată pe Flavin, însă între cei doi a fost dragoste la prima vedere.

”Îmi iubesc familia. O să abordăm acest proces pe cale amiabilă, așa cum ne-am rezolvat mereu problemele personale”. Acestea au fost cuvintele actorului atunci când a aflat de decizia nevestei sale.

Jennifer și-a comentat și ea hotărârea de a se separa de fostul soț. Aceasta a publicat un mesaj emoționant pe care l-a făcut cunoscut tuturor admiratorilor săi.

„Chiar dacă nu vom mai fi căsătoriți, voi prețui întotdeauna relația noastră de peste 30 de ani. Amândoi suntem dedicați în totalitate fetelor noastre frumoase. Îmi doresc să ne respectați intimitatea pentru a merge mai departe pe această cale amiabilă”.

Sylvester și Jennifer au împreună trei fiice minunate. Sophia, 25 de ani, Sistine, 24 de ani, și Scarlet, 20 de ani. Toate trei sunt absolut superbe, iar fiecare dintre ele a moștenit tot ce e mai frumos de la părinții lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×