Reclamă

Sylvester Stallone

Jennifer Flavin și Sylvester Stallone la Gala Premiilor Oscar din anul 2016
Divertisment
// 25 august 2022

Jennifer Flavin și Sylvester Stallone divorțează. Cei doi se despart după 25 de ani de căsnicie

Jennifer Flavin și Sylvester Stallone divorțează. Căsnicia celor doi se încheie după 25 de ani de iubire. Soția actorului a fost cea care a depus actele. Cei doi au declarat că își doresc o separare pe cale amiabilă, care să se petreacă departe de lumina reflectoarelor.
Reclamă
Sylvester Stallone, alături de soția sa, pe un iaht
Divertisment
// 30 iunie 2022

Sylvester Stallone și-a sărbătorit fiica. Sistine a împlinit 24 de ani, iar tatăl i-a transmis un mesaj: „Cel mai frumos cadou”

Sylvester Stallone și-a sărbătorit fiica. Actorul a fost emoționat atunci când Sistine a împlinit 24 de ani. Acesta a publicat o mulțime de imagini în carusel din colecția personală de poze. Contul de Instagram al actorului a fost luat cu asalt de fani.
Sophia Stallone în timp ce ia parte la Festivalul de Film de la Cannes 2019
Divertisment
// 31 mai 2022

Sophia Stallone a fost surprinsă într-un costum de baie albastru. Fiica actorului Sylvester Stallone s-a distrat într-o vacanță în Cabo San Lucas

Sophia Stallone a fost surprinsă într-un costum de baie albastru din două piese. Vedeta în vârstă de 25 de ani s-a relaxat într-o vacanță exclusivistă din Cabo San Lucas, Mexic. Alături de aceasta s-a aflat și Grant Sholem. Cei doi au părut extrem de aprpiați, iar fotografii au reușit să-i pozeze în ipostaze tandre.
×