Reclamă

Sylvester Stallone a postat o poză cu Jennifer Flavin. Ce se întâmplă în cuplul lor după ce au depus actele de divorț

Sylvester Stallone a postat o poză cu Jennifer Flavin. Actorul a părut confuz în legătură cu divorțul de soția sa, chiar dacă în presa internațională au existat o mulțime de speculații despre un divorț în cuplul lor.

Publicat: 22 septembrie 2022, 7:21

Actorul a stârnit și mai multe speculații acum când a împărtășit imagini romantice cu fosta lui soție pe Instagram la câteva zile după ce a acoperit un tatuaj pe care îl realizase pe corp în onoarea ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sylvester Stallone a postat o poză cu Jennifer Flavin

„Minunat”. Prima poză din caruselul de imagini, care îi prezenta pe cei doi mergând de-a lungul unei pășuni spectaculoase în timp ce se țineau de mână. Imaginile au fost publicate pe contul de Instagram al actorului, scrie marca.com.

A doua imagine a fost cu familia lor. Cei doi soți se aflau alături de cei trei copii ai lor, Sophia, 26 de ani, Sistine, 24 de ani și Scarlet, 20, dar e vorba despre o fotografie din trecut, nu una actuală.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

După 25 de ani de căsnicie, Flavin l-a luat prin surprindere pe Stallone depunând cererea de divorț.

Actorul a spus că el și Flavin „nu au oprit relația după o ceartă atât de minoră”. În presă au apărut zvonuri că o ceartă aprinsă pe tema unui cățeluș pe nume Dwight a provocat ruperea relației lor. El a recunoscut că s-au certat, dar a fost vorba doar despre „cum să aibă grijă de câine”.

Actorul a fost acuzat de Flavin că „s-a implicat în disiparea, epuizarea și/sau risipa intenționată a bunurilor conjugale”. Aceste lucruri au fost menționate în cererea sa de divorț, pe care a depus-o pe 19 august. Stallone a oferit un răspuns contestând afirmațiile, dar a fost de acord că relația lor a fost „distrusă iremediabil”.

Reclamă

La patru zile după ce ea a depus cererea de divorț, câștigătorul Globului de Aur și-a acoperit primul tatuaj în onoarea lui Flavin, dar purtătorul de cuvânt a spus că îndepărtarea feței ei de pe umărul său drept a fost pur și simplu consecința unei retușuri făcute incorect.

În mai 1997, la aproximativ zece ani după ce s-au întâlnit prima dată la un restaurant, Stallone și Flavin s-au căsătorit.

Ce au spus cei doi despre divorț

Jennifer Flavin și Sylvester Stallone formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Cei doi sunt împreună de mai bine de 20 de ani. Se pare însă că sentimentele dintre ei nu s-au dizolvat în ciuda speculațiilor despre divorț.

Actorul are inima frântă, dar își iubește nespus familia pe care a creat-o alături de Jennifer. Deși decizia nu a fost deloc una ușoară pentru cei doi, Stallone a acceptat dorința soției sale. El a acceptat să se despartă pe cale amiabilă.

„Îmi iubesc familia. O să abordăm acest proces pe cale amiabilă, așa cum ne-am rezolvat mereu problemele personale”, a spus Stallone.

„Chiar dacă nu vom mai fi căsătoriți, voi prețui întotdeauna relația noastră de peste 30 de ani. Amândoi suntem dedicați în totalitate fetelor noastre frumoase. Îmi doresc să ne respectați intimitatea pentru a merge mai departe pe această cale amiabilă”, a spus Flavin.

Sylvester și Jennifer au împreună trei fiice minunate. Sophia, 25 de ani, Sistine, 24 de ani, și Scarlet, 20 de ani, care au moștenit tot ce e mai frumos de la părinții lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×