Reclamă

Cum se înțeleg de fapt Patrick Schwarzenegger și Joseph Baena. Fiul nelegitim lui Arnold nu a fost recunoscut de familia actorului

Cum se înțeleg de fapt Patrick Schwarzenegger și Joseph Baena. Chiar dacă sunt frați vitregi și sunt la același eveniment, se pare că cei doi nu stau împreună. Joseph Baena a fost văzut la Coachella cu noua lui iubită, Nicky Dodaj. Acesta nu a stat cu fratele său vitreg, Patrick Schwarzenegger, în vârstă de 25 de ani, care a fost și el acolo.

Publicat: 24 aprilie 2022, 7:54

Copilul nelegitim al lui Arnold, în vârstă de 21 de ani, din relația cu menajera Mildred Patricia Baena, pare că păstrează distanța față de familia sa. Actorul în vârstă de 74 de ani și-a ținut fiul ascuns pentru mai mulți ani. Abia în anul 2011, Arnold a mărturisit adevărul cu privire la fiul pe care îl avea în secret. Acela a fost și momentul în care, Maria Shriver, fosta sa soție, a depus actele pentru divorț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum se înțeleg de fapt Patrick Schwarzenegger și Joseph Baena

Joseph Baena a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său, Arnold Schwarzenegger, în cadrul unui podcast găzduit de surorile Sophia și Sistine Stallone.

”A durat destul de mult pentru mine să mă apropii de tatăl meu. Însă acum mă simt confortabil în prezența sa. Ne place să glumim unul cu celălalt și să purtăm discuții despre orice subiect. Am crescut alături de mama și am fost mereu tensionat să nu-l dezamăgesc. Acum lucrurile stau minunat între noi. Sunt foarte fericit că pot fi atât de apropiat de tata. Este foarte curios cu privire la viața mea și îi place atunci când îi povestesc despre ”drama” care mă înconjoară. Vorbim deseori despre fete.”

Presa tabloidă internațională spune că probabil Joseph și Patrick sunt în relații bune, dar pur și simplu nu ne-am pozat împreună din anumite motive.

Joseph a optat la eveniment pentru o cămașă Budweiser. Articolul vestimentar a atras atenția asupra bicepșilor lui lucrați în sala de sport. El a combinat look-ul cu niște blugi închiși și niște pantofi sport.

Reclamă

În tot acest timp, Patrick Schwarzenegger a fost văzut purtând într-una dintre serile de festival un costum croșetat în nuanțe de alb și albastru, format din bluză și pantaloni scurți. Pentru a-și completa ținuta, el a purtat șosete albe, înalte și un rucsac în spate.

Patrick Schwarzenegger la Coachella 2022, într-un costum croșetat
Patrick Schwarzenegger a fost văzut purtând într-una dintre serile de festival un costum croșetat în nuanțe de alb și albastru / Profimedia Images
Reclamă

Nici Katherine nu l-a inclus în postarea de Ziua Națională a Fraților

Aparițiile separate ale celor doi frați au loc după ce sora lor Katherine l-a lăsat deoparte pe Joseph într-o postare de Ziua Națională a Fraților.

„Îi iubesc atât de mult #nationalsiblingsday”, a subtitrat ea fotografiile în care și-a etichetat frații Christina, de 27 de ani, Patrick și Christopher, de 21 de ani, lăsându-l deoparte pe Joseph.

Și nu a trecut mult până când fanii s-au grăbit să observe acest lucru.

„Este regretabil că postezi o poză care nu include toți frații tăi. Cu siguranță nu te va mai urmări acum. Am crezut că ești iubitoare și iertătoare”, a scris un admirator.

Katherine a răspuns la acel comentariu, amintindu-i persoanei respective să fie mai blândă cu vorbele pe care i le adresează.

„@rosa_hdz_fashionista a văzut în profilul tău că scrie . Am vrut doar să îți reamintesc de prezența lui Dumnezeu în viețile noastre și chiar și în a ta. Tu vii și arunci cuvinte dureroase și cu judecată. El nu te judecă pe tine sau pe niciunul dintre noi. Mă rog pentru tine și îți trimit dragoste nu pentru că ceea ce ai spus, este în regulă, ci pentru că cred că ai nevoie de dragoste pentru a elimina orice te determină să postezi comentarii ca acesta. Dumnezeu sa te binecuvanteze!”, a scris logodnica lui Chris Pratt.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×