Reclamă

Georgina Rodriguez a născut, dar unul dintre gemeni s-a stins din viață. Mesajul emoționant al lui Cristiano Ronaldo: „Te vom iubi mereu”

Georgina Rodriguez a născut, dar unul dintre gemeni s-a stins din viață. Partenerul acesteia a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Jucătorul de fotbal, Cristiano Ronaldo, nu și-a putut ascunde durerea din suflet.

Publicat: 18 aprilie 2022, 22:11 / Actualizat: 19 aprilie 2022, 12:38

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au adus pe lume o pereche de gemeni formată dintr-o fetiță și un băiețel. În ciuda eforturilor depuse de medici, se pare că fiul fotbalistului nu a supraviețuit. Îndurerat, acesta a declarat că doar nașterea fiicei sale este cea care îl ajută în acest moment să meargă mai departe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Georgina Rodriguez a născut, dar unul dintre gemeni s-a stins din viață

Ceea ce trebuia să fie un moment de bucurie s-a transformat într-o durere de nedescris pentru fotbalistul Cristiano Ronaldo și partenera sa, Georgina Rodriguez. Cei doi au devenit părinții unei fetie și unui băiețel. Cu toate acestea, luni seară, jucătorul de fotbal a anunțat cu regret în suflet trecerea în neființă a fiului său.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

”Cu o tristețe profundă trebuie să anunțăm moartea fiului nostru. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fiicei noastre ne dă putere în aceste momente de a trăi cu puțină speranță și fericire.”

Reclamă

”Vrem să mulțumim echipei de medici și asistente medicale care au avut grijă de noi și ne-au susținut. Suntem cu totul devastați de această pierdere și vă cerem dreptul la intimitate în aceste clipe dificile. Băiețelul nostru, acum ești îngerul nostru. Te vom iubi întotdeauna”

Georgina Rodriguez a născut, dar unul din gemeni s-a stins din viață. Aceasta a postat la rândul său mesajul pe care l-a preluat de pe contul soțului său. Cuplul a cerut discreția în aceste clipe de nedescris.

Cum s-au cunoscut Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez

Reclamă

Cristiano Messias Ronaldo dos Santos Aveiro s-a născut în Estate Falcão, Quinta do Falcão. Acesta provine dintr-o familie de clasă medie, dar talentul și ambiția l-au ajutat să fie acum unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lumii.

Cristiano Ronaldo are acum cinci copii după ce partenera sa, Georgina Rodriguez, a născut o fată pe nume Alana Martina și acum a mai adus pe lume încă o fetiță. Fotbalistul are doi băieți și trei fete, dar din păcate și un bebeluș decedat.

Anunțul fotbalistul a fost neașteptat, mai ales pentru că Georgina a avut o mulțime de apariții pe durata sarcinii și părea că nu este nimic în neregulă cu bebelușii sau că se confruntă cu probleme care să le pună sarcina în pericol. Cei doi iubiți au anunțat anul trecut în luna octombrie că vor deveni din nou părinți.

Georgina și Cristiano s-au întâlnit în anul 2016 într-un magazin de lux, unde aceasta lucra ca asistentă de vânzări. Aceasta a declarat în trecut faptul că între ea și Ronaldo a fost dragoste la prima vedere. Frumusețea Georginei este ceva care nu are cum să treacă neobservat. Aceasta are trăsături aparte, un caracter de apreciat și faptul că are lumea la picioare nu a schimbat-o cu nimic.

Georgina a luat lecții de dans profesionist atunci când a studiat în Londra, iar trupul ei este intens lucrat, cu forme demne de admirație. Deși Cristiano mai aveam trei copiii prin mame surogat, acesta și-a dorit să ducă relația cu iubita lui la următorul nivel. Cei doi împărtășesc o frumoasă poveste de dragoste și o micuță în vârstă de trei anișori, iar acum sunt din nou părinți. Durerea pierderii băiețelului lor este imensă, dar fetița care a supraviețuit și ceilalți copii le vor da cu siguranță puterea să meargă mai departe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×