Reclamă

Georgina Rodriguez a născut, dar unul dintre gemeni s-a stins din viață. Mesajul emoționant al lui Cristiano Ronaldo: „Te vom iubi mereu”

Georgina Rodriguez a născut, dar unul dintre gemeni s-a stins din viață. Partenerul acesteia a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Jucătorul de fotbal, Cristiano Ronaldo, nu și-a putut ascunde durerea din suflet.

Publicat: 18 aprilie 2022, 22:11 / Actualizat: 19 aprilie 2022, 12:38

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au adus pe lume o pereche de gemeni formată dintr-o fetiță și un băiețel. În ciuda eforturilor depuse de medici, se pare că fiul fotbalistului nu a supraviețuit. Îndurerat, acesta a declarat că doar nașterea fiicei sale este cea care îl ajută în acest moment să meargă mai departe.

Georgina Rodriguez a născut, dar unul dintre gemeni s-a stins din viață

Ceea ce trebuia să fie un moment de bucurie s-a transformat într-o durere de nedescris pentru fotbalistul Cristiano Ronaldo și partenera sa, Georgina Rodriguez. Cei doi au devenit părinții unei fetie și unui băiețel. Cu toate acestea, luni seară, jucătorul de fotbal a anunțat cu regret în suflet trecerea în neființă a fiului său.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

”Cu o tristețe profundă trebuie să anunțăm moartea fiului nostru. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fiicei noastre ne dă putere în aceste momente de a trăi cu puțină speranță și fericire.”

Reclamă

”Vrem să mulțumim echipei de medici și asistente medicale care au avut grijă de noi și ne-au susținut. Suntem cu totul devastați de această pierdere și vă cerem dreptul la intimitate în aceste clipe dificile. Băiețelul nostru, acum ești îngerul nostru. Te vom iubi întotdeauna”

Georgina Rodriguez a născut, dar unul din gemeni s-a stins din viață. Aceasta a postat la rândul său mesajul pe care l-a preluat de pe contul soțului său. Cuplul a cerut discreția în aceste clipe de nedescris.

Cum s-au cunoscut Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez

Reclamă

Cristiano Messias Ronaldo dos Santos Aveiro s-a născut în Estate Falcão, Quinta do Falcão. Acesta provine dintr-o familie de clasă medie, dar talentul și ambiția l-au ajutat să fie acum unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lumii.

Cristiano Ronaldo are acum cinci copii după ce partenera sa, Georgina Rodriguez, a născut o fată pe nume Alana Martina și acum a mai adus pe lume încă o fetiță. Fotbalistul are doi băieți și trei fete, dar din păcate și un bebeluș decedat.

Anunțul fotbalistul a fost neașteptat, mai ales pentru că Georgina a avut o mulțime de apariții pe durata sarcinii și părea că nu este nimic în neregulă cu bebelușii sau că se confruntă cu probleme care să le pună sarcina în pericol. Cei doi iubiți au anunțat anul trecut în luna octombrie că vor deveni din nou părinți.

Georgina și Cristiano s-au întâlnit în anul 2016 într-un magazin de lux, unde aceasta lucra ca asistentă de vânzări. Aceasta a declarat în trecut faptul că între ea și Ronaldo a fost dragoste la prima vedere. Frumusețea Georginei este ceva care nu are cum să treacă neobservat. Aceasta are trăsături aparte, un caracter de apreciat și faptul că are lumea la picioare nu a schimbat-o cu nimic.

Georgina a luat lecții de dans profesionist atunci când a studiat în Londra, iar trupul ei este intens lucrat, cu forme demne de admirație. Deși Cristiano mai aveam trei copiii prin mame surogat, acesta și-a dorit să ducă relația cu iubita lui la următorul nivel. Cei doi împărtășesc o frumoasă poveste de dragoste și o micuță în vârstă de trei anișori, iar acum sunt din nou părinți. Durerea pierderii băiețelului lor este imensă, dar fetița care a supraviețuit și ceilalți copii le vor da cu siguranță puterea să meargă mai departe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×