Reclamă

John Travolta i-a adus un omagiu fiului lui, Jett. Acesta ar fi împlinit 30 de ani

John Travolta i-a adus un omagiu fiului lui, Jett. Într-o postare emoționantă pe Instagram, actorul și-a venerat fiul care ar fi trebuit să împlinească 30 de ani.

Publicat: 15 aprilie 2022, 11:00

"Dragul meu Jetty, mi-e dor de tine mai mult decât pot spune cuvintele. Mă gândesc la tine în fiecare zi. La mulți ani. Te iubește tatăl tău", a scris actorul, în vârstă de 68 de ani, cu o fotografie alb-negru în care apare alături de Jett.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

John Travolta i-a adus un omagiu fiului lui

Jett este fiul lui John Travolta și al lui Kelly Preston, care a murit de cancer la sân în iulie 2020. Mai mulți membri ai familiei, prieteni și fani ai vedetei au inundat secțiunea de comentarii cu mesaje de sprijin și respect, scrie PageSix.com.

„La mulți ani Jetty, te iubim atât de mult❤️”, a scris Ella, fiica lui Travolta, în vârstă de 22 de ani.

„Ai îndurat atât de multă durere. Mă doare inima pentru că îți dorim bucurie, iubire și protecție. Multă dragoste pentru inima ta”, a comentat un fan. „La mulți ani cerești băiatului tău frumos. ❤️❤️❤️”, a scris un alt utilizator. „Nimic mai rău decât pierderea unui copil. Îți simt durerea. Îmi pare rău”, a comentat un alt internaut.

Reclamă

Jett a murit tragic la vârsta de 16 ani, în ianuarie 2009, după ce a suferit o criză în timpul unei călătorii cu familia în Bahamas. Travolta a fost atât de devastat din cauza pierderii copilului său cel mai mare încât aproape că a renunțat la cariera sa de actor.

Vedeta „Saturday Night Fever” a suferit apoi o altă pierdere majoră când soția sa, Preston, a pierdut lupta cu cancerul la vârsta de 57 de ani.

„Ea a dus o luptă curajoasă cu dragostea și sprijinul atâtor oameni din jur. Dragostea și viața lui Kelly vor fi mereu amintite”, a spus el într-o declarație la acea vreme. Travolta și Preston, care s-au căsătorit în septembrie 1991, au avut trei copii: Jett, Ella și fiul de 11 ani, Benjamin.

Reclamă

Un moment memorabil cu John Travolta care va rămâne în istoria umanității este dansul cu Prințesa Diana. În cel mai recent documentar, In Their Own Words: Princess of Wales mai multe persoane din viața Prințesei au oferit informații despre momentele trăite alături de aceasta. 

Ce s-a întâmplat cu Jett Travolta

Născut în 1992, Jett a avut un istoric de convulsii încă de la vârsta de doi ani. La vârsta de 15 luni acesta a fost internat cu boala Kawasaki și simptome din spectrul autismului.
Ella Bleu și Benjamin s-au născut după moartea fratelui lor mai mare.

În ianuarie 2009, Jett a murit în timpul unei vacanțe în Bahamas. Acesta era alături de părinți și sora lui mai mică. Acesta a suferit o criză după ce s-a lovit cu capul de o cadă.
Travolta și Kelly sărbătoriseră Anul Nou la luxosul hotel Old Bahama Bay de pe insula Grand Bahama.

La vremea respectivă s-a scris că Jett a fost găsit inconștient de o servitoare. Femeia i-a anunțat pe actor și pe soția sa. Tatăl John a fost suspectat atunci de fapte greșite în tratamentul fiului său. Actorul a susținut că a fost șantajat de Tarino Lightbourne, șoferul de ambulanță care a fost chemat să-i acorde ajutor fiul său și de avocatul său Pleasant Bridgewater.

Ulterior, a fost deschis un dosar de șantaj de 25 de milioane de dolari. Lightbourne și Tarino au fost acuzați că au cerut bani de la John Travolta. Se spunea că aceștia au amenințat că vor face publice dovezi despre presupusele fapte greșite ale lui Travolta.

Cu toate acestea, procesul s-a încheiat cu anularea procesului după o gafă a unui politician din Barbados, care a sugerat rezultatul procesului înainte ca acesta să ajungă la final.

În 2009 a fost înființată Fundația Jett Travolta. E o organizație de caritate care, parțial, finanțează asistență și sprijin pentru copiii cu nevoi speciale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×