Reclamă

Maisie Williams a povestit ce impact a avut rolul personajului Arya Stark asupra feminității sale. Ce declarații a făcut actrița celebră din Game of Thrones

Maisie Williams a povestit într-un interviu sincer pentru publicația GQ, ce impact a avut rolul personajului Arya Stark asupra feminității sale. Vedeta a devenit cunoscută la nivel internațional pentru imaginea personajului său. În cea mai mare parte a adolescenței sale, Maisie s-a aflat în rolul Aryei.

Publicat: 15 aprilie 2022, 7:07

Maisie Williams a fost distribuită în seria de succes Game of Thrones atunci când aceasta avea doar 12 ani. Vedeta a interpretat-o pe Arya timp de opt sezoane, iar oamenii au putut să să urmărească cea mai mare parte a evoluție sale în episoadele care au reușit să strângă de fiecare dată o audiență record.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maisie Williams a povestit ce impact a avut rolul personajului Arya Stark asupra feminității sale

Maisie Williams a fost încercată de mai multe sentimente pe parcursul celor opt sezoane din Game of Thrones. Penntru British GQ aceasta a explicat cum anume i-a impactat rolul viața personală și imaginea de sine. Lucrurile nu au fost întotdeauna ușoare pentru Maisie care a intrat pe platourile de filmare ale GoT la vârsta de 12 ani.

Vezi mai multe imagini cu Maisie Williams în rolul Aryei Stark în Galeria Foto!

Maisie Williams ca Arya Stark în Game of Thrones, îmbrăcată în uniformă medievală, still din serial
Maisie Williams a interpretat-o pe Arya Stark în Game of Thrones din anul 2011, de la debutul serialului fenomen / Profimedia

Corpul actriței a trecut printr-o mulțime de transformări pe parcursul adolescenței. Cu toate acestea, datorită rolului său, Maisie a fost nevoită să-și ascundă latura feminină. În cadrul serialului, aceasta era nevoită să păstreze imaginea unei tinere băiețoase, gata să lupte oricând până la moarte pentru scopurile sale.

Reclamă

”Atunci când am început să mă transform într-o femeie am început să o privesc altfel pe Arya. Din cauza ei nu puteam exprima ce deveneam. Mi-am negat multă vreme corpul pentru că nu se alinia cu bucățile din mine pe care omaenii erau bșnuiți să le vadă”. Pentru rolul pe care l-a interpretat, Maisie a fost nominalizată la două Premii Emmy. Alături de ea au mai fost nominalizați și alți actori din serie. Printre care Emilia Clarke, Sophie Turner, Lena Headey și Kit Harington.

Vedeta a mai adăugat că după filmările pentru GoT aceasta a simțit că renaște din nou. Vedeta a fost liberă să-și îmbrățișeze feminitatea și să le arate celor din jur părțile din ea pe care de-a lungul timpului le-a negat.

Acesta a fost și motivul pentru care Maisie a încercat de-a lungul timpului să facă mai multe schimbări mici de imagine.

Reclamă

Cum a evoluat cariera actriței Maisie Williams după rolul din Game of Thrones

În cel mai urmă, Maisie Williams și-a făcut curaj și a povestit ce impact a avut rolul personajului Arya Stark asupra imaginii sale de sine. Actrița internațională spune că după terminarea filmărilor pentru seria GoT a încercat să se desprindă complet de personajul său.

Maisie a început prin a face schimbări mărunte la imaginea sa. Ulterior aceasta a început să accepte roluri complet diferite de cele din Game of Thrones. Un proiect cu totul deosebit pentru actriță a fost thrillerul psihologic The Owners. Actrița a declarat că este o mare admiratoare a filmelor de groază.

Aceasta a mai apărut în The New Mutants și Two Weeks To Live. În cadrul seriei the Owners, aceasta a interpretat rolul unei iubite răzbunătoare. Maisie a spus în trecut că proiectul i-a oferit doza de adrenalină de care avea nevoie.

”Sentimentul de frică este legat de un sentiment foarte pozitiv pentru mine, de când eram copil. Am fost expusă la o mulțime de filme de groază. Senzația de a fi îngrozită de un film îmi oferă adrenalina de care sunt dependentă.”

Serialul The Owners avut un real succes la nivel internațional, iar actrița a reușit să demonstreze din nou că este o persoană cu totul deosebită și foarte talentată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×