Reclamă

Cât încasau actorii din Game Of Thrones pentru un episod din serial. Ce salarii aveau Kit Harington, Emilia Clarke sau Lena Headey

Printre actorii din Game of Thrones care au încasat cele mai mari sume în urma episoadelor în care au jucat se numără Maisie Williams, Kit Harington, Emilia Clarke și Lena Headey. Interpretările de excepție, dar și rolurile solicitante le-au crescut acestor actori în mod semnificativ conturile.

Publicat: 18 ianuarie 2022, 12:04 / Actualizat: 18 ianuarie 2022, 13:35

Pe lângă faima pe care au câștigat-o în urma difuzării serialului de succes, pe parcursul a opt sezoane, actorii principali au reușit să aibă parte de câștiguri substanțiale. Seria de succes Game of Thrones a reunit aproximativ 566 de personaje, iar creatorii serialului au cheltuit în jur de 1.460.600.000 de dolari pentru a aduce la viață viziune autorului George R.R. Martin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cât încasau actorii din Game Of Thrones pentru un episod din serial

Seria de Succes Game of Thrones a reușit să aducă încasări extraordinare producătorilor. Doar pentru primul sezon s-a înregistrat un câștig de 171.541.501 de dolari. Încasările au început să crească pe măsură ce au apărut noi sezoane. Sezonul șase a încasat cea mai mare sumă, câștigând 533.300.395 de dolari. Cu toate acestea, trebuie luat în considerare și bugetul imens care s-a pus la dispoziție pentru realizarea acestui serial. Iată ce sume au primit actorii principali în urma rolurilor pe care le-au jucat de-a lungul celor opt sezoane.

Maisie Williams 

Maisie Williams a interpretat rolul Prințesei Arya Stark și s-a aflat pe lista cu actorii principali din Game of Thrones care au încasat sume considerabile pentru prestațiile avute în fiecare episod. Arya era cea de-a doua fiică a Lordului Eddard Stark și a soției sale, Lady Catelyn Stark.

După ce reușește să scape cu greu din persecuțiile care au avut loc asupra Casei Stark de către Casa Lannister, Arya se va antrena pentru a-și răzbuna familia. Pe parcursul celor opt sezoane, personajul actriței Maisie evoluează într-un mod remarcabil și reușește impresioneze prin maturitatea și forța de care dă dovadă. Pentru fiecare episod din cele opt sezoane, Maisie Williams a primit suma de 175.000 de dolari.

Reclamă

Isaac Hempstead Wright

Actorul Isaac Hempstead Wright l-a interpretat pe Bran Stark și a fost unul din actorii principali din Game of Thrones. Brandon Stark trece printr-o serie de transformări.

De altfel, după ce este împins de la fereastra unui turn de către Jamie, fratele geamăn al Reginei Cersei. În urma acestui accident, Bran rămâne paralizat, iar de aici va începe adevărata transformare și călătorie a personajului său. Pentru fiecare episod filmat, Bran a primit suma de 175.000 de dolari.

Reclamă

Sophie Turner 

Sophie Turner a devenit cu adevărat cunoscută în urma rolului obținut în seria de succes Game of Thrones. Actrița a interpretat-o pe Prințesa Sansa Stark și a reușit ă obțină pentru fiecare episod în care a jucat suma de 175.000 de dolari.

După ce ajunge ostatică în Casa Lannister, Sansa devine mult mai implicată în problemele politice care aveau loc în jurul său. Chiar și după ce scapă și reușește să se întoarcă în Winterfell, îndură multe suferințe provocate de Casa Bolton. Sansa reușește cu greu să-l regăsească cu Jn Show la Castelul Negru. În cele din urmă, Sansa va reuși să devină Lady de Winterfell, în timp ce Jon va fi numit Regele Nordului.

Peter Dinklage

Peter Dinklage a interpretat rolul lui Tyrion Lannister, unul dintre cele mai controversate personaje din întreaga serie. În prezent, actorul poate fi urmărit în producția Cyrano care se află pe lista cu filmele lunii ianuarie 2022. Lord Tyrion Lannister a fost fratele Reginei Cersei și a lui Jamie Lannister.

Cu o statură de pitic, acesta s-a folosit de inteligența sa pentru a compensa lipsa de forță. Pe parcursul celor opt sezoane, situațiile dificile vor fi depășite doar cu ajutorul intuiției sale de neegalat. De altfel, Tyrion va deveni unul din sfetnicii principali ai Prințesei Daenerys. Pentru fiecare episod în care a apărut, Peter a încasat suma de 500.000 de dolari.

Lena Headey

Lena Headey a avut de interpretat unul din cele mai dificile personaje ale serialului. Aceasta a jucat-o pe Regina Cersei Lannister și a fost pusă în multe ipostaze provocatoare din punct de vedere profesional. Personajul său evoluează remarcabil pe parcursul celor opt sezoane, iar sfârșitul său tragic a impresionat până în ultimul moment publicul de acasă.

În ciuda multor probleme pe care le provoacă și a acțiunilor sale greu de descris, Cersei este condusă de sentimente de răzbunare după ce rămâne pentru totdeauna marcată de moartea fiului său. Pentru fiecare episod în care a jucat, actrița a primit suma de 500.000 de dolari.

Emilia Clarke

Emilia Clarke a interpretat-o pe Daenerys Targaryen și a devenit rapid unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale seriei. Cunoscută generic drept ”Mama Dragonilor”,  Regina Daenerys are un parcurs impresionant și remarcabil.

Cu ajutorul sfetnicilor săi de încredere, aceasta reușește să-și protejeze cei trei dragoni și se antrenează într-o adevărată luptă pentru aflarea adevărului, dar și pentru a stabili pacea peste regatul său. Emilia Clarke s-a aflat pe lista cu actorii principali din Game of Thrones care au încasat cele mai mari sume, înregistrând 500.000 pentru fiecare episod.

Kit Harington

Kit Harington a interpretat rolul lui Jon Show și a încasat pentru fiecare episod suma de 500.000 de dolari, scrie publicația Just Jared.

Regele Nordului trece printr-o serie de aventuri până ce reușește să-și primească titlul meritat. Jon ajunge la Rondul de Noapte acolo unde descoperă mai multe despre amenințările venite din partea Umblătorilor Albi. Actorul Kit Harington a apărut într-un total de 63 de episoade.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
3
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
O femeie care stă la plajă sub umbrelă
Sănătate
Care sunt orele de plajă indicate. Sfaturi și recomandări pentru un bronz frumos și sănătos
Când vine vara, mulți oameni adoră să-și petreacă zilele bucurându-se de soare la plajă. Cu toate acestea, este important să știi că expunerea excesivă la soare poate fi dăunătoare. Află care sunt orele de...
PARTENERI
×