Reclamă

Ben Affleck a vorbit despre cariera sa. Ce schimbări a făcut actorul pentru rolul din filmul Armageddon

Ben Affleck a vorbit despre cariera sa. Actorul în vârstă de 49 de ani a povestit într-un interviu recent ce schimbări a trebuit să facă pentru rolul obținut în filmul Armageddon. În producția din anul 1998, Affleck l-a interpretat pe A.J Frost. Alături de el au apărut și alte staruri de la Hollywood printre care se numără Bruce Willis, Liv Tyler și Steve Buscemi.

Publicat: 13 ianuarie 2022, 7:09 / Actualizat: 13 ianuarie 2022, 8:44

Ben Affleck și-a impresionat complet admiratorii la începuturile carierei sale. Apariția din Armageddon l-a făcut pe star vizibil la nivel internațional. Succesul înregistrat atunci a contat enorm în cariera sa din viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Affleck a vorbit despre cariera sa

De data aceasta Ben Affleck s-a decis să fie mai sincer ca niciodată. Bărbatul a vorbit despre unul din filmele care l-au propulsat în cariera de actor. În vârstă de 49 de ani, actorul este tot mai des în atenția tabloidelor. De când s-a împăcat cu Jennifer Lopez, fotografii l-au urmărit la fiecare pas.

Vezi mai multe imagini cu Ben Affleck în Galeria Foto!

Ben Affleck în rolul personajului A.J Frost în prodcuția Armageddon
Affleck l-a interpretat pe A.J Frost în producția Armageddon din 1998 / Profimedia Images

Publicația People scrie că Affleck urmează să apară pe coperta revistei Entertainment Weekly din luna Februarie. Ben Affleck a vorbit cu Matt Damon despre cariera sa și despre schimbările pe care a trebuit să le facă.

Reclamă

”Eram puțin naiv în ceea ce privește opinia oamenilor despre mine. Regizorul Michael Bay mi-a cerut atunci să mă concentrez pe imaginea mea. De altfel, el ne-a sugerat să ne bronzăm puțin. M-au pus să merg la stomatolog pentru a-mi pune la punct dantura.”

”Tot atunci m-au trimis la sală să fac mai mult sport pentru a fi sexy. Să fiu sexy, cum să fac asta? Mergeam la sală și alergam zilnic. La filmări îmi puneau uleiuri pe corp și tot felul de alte lucruri. Arătam ca unul din bărbații aceia topless din calendarele cu fotografii. Un fel de bărbat într-un garaj care căra după el fiare.”

Affleck a declarat că privind înapoi i se pare că lucrurile erau de-a dreptul caraghioase. Cu toate acestea, filmul a reușit să-l propulseze în carieră.

Reclamă

Ce crede acum Ben Affleck despre rolul din filmul Armageddon

Ben Affleck a vorbit recent despre cariera sa și despre rolul din filmul Armageddon. Actorul spune că a fost ”forțat” să arate sexy pentru rolul interpretat. Pe lângă schimbările vizibile, Affleck spune că regizorul l-a convins să se lase dat cu ulei pe corp pentru a vinde mai bine imaginea publicului.

Privind înapoi, actorul se simte amuzat de situația de la începutul carierei sale. De altfel, iubitul frumoasei Jennifer Lopez spune că se amuză de fiecare dată când revede filmul alături de copii săi. Actorul care are împreună cu fosta sa soție, Jennifer Garner, trei copii obișnuiește să se uite cu aceștia la Armageddon. ”

”Este unul din filmele în care joc și pe care copiii mei l-au văzut de mai multe ori. De fiecare dată se amuză la fel de mult pe seama mea. Copiii mei mă tachinează de fiecare dată din cauza acestui rol. Cu toate acestea mă bucură faptul că se distrează.”

Producția Armageddon a devenit un real succes la scurt timp după ce a fost lansată. Filmul a înregistrat încasări de peste 553 milioane de dolari. A fost unul din cele mai bune filme realizate în anul 1998, conform criticilor primite la acea vreme.

Cariera actorului a continuată să avanseze din acel moment. În prezent acesta joacă în producția The Tender Bar. Filmul proaspăt apărut a scos la iveală mai multe amănunte din viața actorului. Affleck a  oferit mai multe interviuri în care a vorbit despre dependența sa de alcool și despre cât de greu i-a fost să joace în The Tender Bar.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×