Reclamă

Lucruri mai puțin știute despre Maddox Jolie-Pitt. Cum arată fiul Angelinei Jolie la 20 de ani

Maddox Jolie-Pitt a intrat tot mai mult în atenția presei după ce Angelina Jolie a anunțat divorțul de soțul său, Brad Pitt. Actrița a declarat atunci că fostul său soț a devenit violent cu Maddox în timpul unei călătorii private. De atunci investigațiile au început să apară, iar oamenii au devenit tot mai curioși cu privire la viața celui mai mare fiu al vedetei din Maleficent.

Publicat: 5 ianuarie 2022, 12:07

Jolie și-a deschis sufletul în fața publicului său într-un interviu din trecut pentru revista Vogue. Atunci, actrița a declarat că a luat decizia corectă de a se separa de Brad Pitt. Ruptura dintre cei doi actori de la Hollywood a avut loc în anul 2016, iar procesul de custodie al copiilor continuă chiar și astăzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucruri mai puțin știute despre Maddox Jolie-Pitt

Angelina Jolie și Brad Pitt au trăit o frumoasă poveste de iubire. Cei doi au împreună șase copiii, iar în prezent se luptă pentru custodia acestora. A momentul la care au decis să divorțeze, Maddox Jolie-Pitt era încă minor. Timpul a trecut, iar în prezent adolescentul are alte drepturi în raport cu părinții săi.

Vezi mai multe imagini cu Maddox Jolie-Pitt în Galeria Foto!

Maddox Jolie Pitt îmbrăcat în costum negru alături de Angelina Jolie în rochie neagră și Pax Jolie Pitt la costum albastru, pe covorul roșu la premiera filmului First They Killed My Father
Maddox este cel mai mare copil al Angelinei Jolie / Profimedia Images

Jolie s-a concentrat tot timpul pe creșterea copiilor săi. De când figura paternă a dispărut din viața acestora, actrița s-a îngrijit întotdeauna ca adolescenții săi să-i fie întotdeauna alături. Vedeta a învățat să-l ierte pe Pitt pentru comportamentul avut față de fiul său.

Reclamă

De atunci, Maddox a intrat constant în atenția celor din jur. Maddox Jolie-Pitt este cel mai în vârstă copil al Angelinei Jolie și a fostului său soț, Brad Pitt. Acesta s-a născut pe data de 5 august 2000 într-un sat sărac din Cambodgia. Conform sursei Us Weekly, atunci când s-a născut, acesta a avut numele de Rath Vibol.

În momentul în care a fost adoptat, băiețelul a primit numele de Maddox Chivan Jolie. La momentul adopției, Angelina încă era căsătorită cu Billy Bob Thornton. Maddox a luat numele actorului Brad Pitt abia în anul 2006 când acesta l-a adoptat în mod oficial și legal.

Cum a ajuns Maddox în familia Angelinei Jolie

Reclamă

La scurt timp după ce a fost născut, Maddox a ajuns într-un orfelinat. Acolo a fost găsit de actriță în anul 2002. Vedeta se afla la acel moment într-o vizită fiind complet îndrăgostită de Cambodgia, scrie publicația The US Sun. Dragostea pentru Cambodgia a determinat-o pe vedetă să adopte unul din copiii născuți acolo. Sursele apropiate ale vedetei spun că Angelina l-a ales pe Maddox deoarece acesta ”i-a atins sufletul” de la prima întâlnire.

La acel moment, adolescentul era doar un copilaș. În prezent este un adult responsabil care are grijă de frații săi și investește în viitorul său. Procesul de adopție nu a fost deloc ușor. Jolie nu avea aceleași drepturi ca un cetățean din Cambodgia, prin urmare procedurile au fost destul de diferite. Sursele spun că vedeta a primit ajutor de la un localnic pe nume Sarath Mounh.

Se pare că acesta l-a adoptat pe Maddox mai întâi pentru a trece peste o parte din problemele legislative. Mai apoi Sarath a semnat pentru oferirea custodiei lui Maddox în favoarea Angelinei.

Maddox Jolie-Pitt a călcat pe urmele părinților săi

Viața micuțului Maddox s-a schimbat complet după ce a fost adoptat de Angelina Jolie. Acesta a crescut alături de noii săi părinți și a ales să calce pe urmele lor. Maddox a apărut într-unul din filmele tatălui său, World War Z din 2013, în care a jucat rolul unui zombie.

După apariția pe marile ecrane, Maddox a ales să se rezume la cariera din spatele camerelor. Filmul By the Sea din 2015 a fost produs în colaborare cu Maddox. Următorul film în care s-a implicat în echipa de producție a fos First They Killed My Father din 2017. Brad Pitt și Angelina Jolie și-au încurajat copiii să-și urmeze propriul drum.

Pitt susține că adolescenții sunt capabili să-și găsească drumul singuri. Angelina a declarat într-un interviu din 2019 pentru publicația People că niciunul din copiii săi nu vor să devină actori. Totuși, Maddox a urmat exemplul mamei sale și s-a implicat de-a lungul timpului în mai multe campanii umanitare

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×