Reclamă

Angelina Jolie și cei trei soți ai săi. Cine este Johnny Lee Miller, primul bărbat care a cerut-o în căsătorie

Angelina Jolie trece prin momente dificile în acest moment. Actrița se luptă de ani buni în instanță pentru custodia copiilor săi cu fostul soț, Brad Pitt. Deși nu a mai avut parte de dragoste în ultima vreme, Angelina Jolie și cei trei soți ai săi au ținut de-a lungul timpului primele pagini ale tabloidelor.

Publicat: 2 octombrie 2021, 8:08 / Actualizat: 2 octombrie 2021, 9:26

Înainte de a se căsători cu Brad Pitt, actrița a mai avut relații cu personaje cunoscute de la Hollywood. Ea a mai fost căsătorită de două ori înainte să-și unească destinul cu Brad Pitt în anul 2014.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelina Jolie și cei trei soți ai săi

Deși în ultimul timp s-a concentrat mai mult pe creșterea celor șase copii și pe carieră, fanii încă sunt dornici să afle cele mai picante detalii despre viața sa personală. Deși este singură în acest moment, ea încă nu a finalizat divorțul cu Brad Pitt. Cei doi au împreună 6 copii: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, precum și gemenii Knox și Vivienne.

Cine sunt cei trei foști soți ai Angelinei Jolie

Angelina Jolie este una dintre cele mai urmărite și mai apreciate actrițe de la Hollywood. Pe lângă talentul pe care îl posedă, actrița a fost mereu în atenția presei cu frumusețea sa. Și relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului au prezentat mereu interes, scrie InTouch Weekly.

Iată care au fost foșii soți ai frumoasei actrițe și cum au decurs căsătoriile ei.

Reclamă

Johnny Lee Miller

Angelina Jolie și-a întâlnit primul soț pe platoul de filmare al producției Hackers din 1995. Deși inițial și-au păstrat relația departe de ochii presei și deschisă, mai târziucei doi au decis să se căsătorească. Evenimentul a avut loc în martie 1996.

La vremea respectivă, actrița a atras atenția cu ținuta aleasă pentru ziua nunții pentru că nu a optat pentru rochia de mireasă tradițională.

Reclamă

Pentru ziua căsătoriei cu Johhny Lee Miller, actrița s-a îmbrăcat în pantaloni negri de piele și o cămașă albă cu numele noului ei soț scris cu sânge. Deși s-au despărțit în 1997 și și-au finalizat divorțul în 1999, cei doi au rămas prieteni.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Angelina Jolie și primul ei soț, Johnny Lee Miller, în Hackers, din 1995
Angelina Jolie și-a întâlnit primul soț pe platoul de filmare al producției Hackers din 1995 / Profimedia Images

Billy Bob Thorton

Pe platoul de filmare al filmului Pushing Tin din 1999, Angie și-a întâlnit al doilea soț. Deși Billy Bob Thorton era logodit cu Laura Dern în acel moment, bărbatul și-a anulat nunta. Dragostea lor a fost puternică și a luat pe toată lumea prin surprindere.

În anul 2000, Billy Bob Thorton și Angelina Jolie s-au căsătorit. Cei doi au purtat la gât în ziua nunții coliere cu sângele lor. Timpul a dovedit însă că relația lor nu a fost menită să dureze prea mult. Din fericire, actrița a reușit să rămână în relații bune și cu cel de-al doilea soț al său.

„Suntem prieteni de ani de zile. Ținem pasul unul cu celălalt. Nu este prea mult în oraș, așa că nu ne vedem prea mult, dar vorbim”, a spus actorul pentru publicația We Weekly în anul 2019.

Angelina Jolie și Billy Bob Thorton, împreună la un eveniment în 2002
În anul 2000, Billy Bob Thorton și Angelina Jolie s-au căsătorit / Profimedia Images

Brad Pitt

„Fata cea rea”, așa cum a fost numită de presă de-a lungul timpului l-a cucerit pe Brad Pitt și a reușit să-l facă să se despartă de soția sa de atunci, Jennifer Aniston. Brad și Angelina s-a cunoscut pe platourile de filmare de la producția Domnul și doamna Smith în anul 2004. Lucrurile au mers atât de repede între ei, încât până în octombrie 2005, actorul adoptase cei doi copii adoptați ai actriței Maddox și Zahara.

De-a lungul anilor, familia lor s-a mărit. Cei doi l-au adoptat și pe Pax, iar din dragostea lor s-a născut Shiloh și mai apoi actrița i-a adus pe lume pe gemenii Knox și Vivienne. Cei doi s-au căsătorit în anul 2014, într-o ceremonie discretă, doar în prezența copiilor lor. În anul 2016 au decis să pornească pe drumuri separate, iar ce a urmat este un șir lung de procese în fața instanței pentru divorț, custodie și avere.

Angelina Jolie și cei trei soți ai săi au fost mereu în atenția presei. Actrița a rămas în relații bune cu primii doi parteneri, excepție făcând Brad Pitt.

Brad Pitt și Angelina Jolie la Berlin International Film Festival în anul 2012
Angelina și Brad Pitt au format de-a lungul timpului unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din întreaga lume / Getty Images

Ce alte relații a mai avut Angelina Jolie

Înainte ca Angelina Jolie și Jonny Lee Miller să ajungă în fața altarului, ea se întâlnea și cu Jenny, colegul ei din Foxfire. Într-un interviu acordat revistei Girlfriends, ea a mărturisit în trecut: „Probabil m-aș fi căsătorit cu Jenny Shimizu dacă nu m-aș fi căsătorit cu soțul meu. M-am îndrăgostit de el în prima secundă când l-am văzut”. Relația lor s-a încheiat brusc când actrița l-a cunoscut pe Jonny.

Actrița a avut o relație și cu Timothy Hutton. Cei doi au jucat împreună în Playing God din anul 1997, iar zvonurile spun că au avut o poveste romantică. Nu și-au confirmat niciodată relația.

Angelina Jolie și Nicolas Cage au lucrat împreună la filmul din 2000 Gone in 60 Seconds și s-a zvonit că ar fi avut o relație câțiva ani mai târziu, deși nu s-au întâlnit niciodată serios.

După divorțul de Billy Bob Thorton, s-a scris că Angelina și Colin Farrell au legat o poveste de iubire pe platourile de filmare de la filmul Alexander, în 2004. Unele publicații au scris chiar că cei doi s-au mai întâlnit și după divorțul de Brad Pitt, dar nimic nu a fost confirmat de niciunul dintre ei.

Angelina Jolie are șase copii

Angelina Jolie a fost întotdeauna discretă cu viața sa personală. Actrița a fost mereu grijulie ca copiii ei să fie cât mai puțini afectați de celebritatea ta și să crească frumos și fără presiune mediatică. Aparițiile sale alături de familie sunt mereu extrem de discrete. Actrița are șase copii care sunt liberi să facă ceea ce le place și ce îi împlinește.

Angelia Jolie și cei 6 copii ai săi a premiera The Boy Who Harnessed The Wind, în 2019. Angelina și Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne și Knox s-au îmbrăcat în nuanțe de negru
Angelina Jolie și Brad Pitt au împreună 6 copii: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne și Knox. Actrița și copii săi au fost surprinși la premiera filmului The Boy Who Harnessed The Wind, în anul 2019 / Getty Images

Angelina Jolie are trei copii adoptați. Maddox a fost adoptat la vârsta de 7 luni din Cambodgia și este primul copil al actriței. Acum, tânărul este un producător și un actor în devenire în industria cinematografică. Maddox este cel mai mare copil al Angelinei Jolie. În prezent aparițiile sale sunt extrem de discutate din cauza divorțului dintre părinții săi.

Zahara Jolie Pitt s-a născut în anul 2005 în Etiopia. Avea numai 6 luni atunci când a fost adoptată de actriță și de Brad Pitt.

Pax a fost adoptat în anul 2007 de către frumoasa actriță. Pax Thien a fost adoptat din Vietnam, iar actrița l-a salvat după ce mama sa adoptivă l-a abandonat. Pax este tot mai interesat de lumea filmului și pare să-și dorească să lucreze în acest domeniu.

În 2006, Angelina a dat naștere primului său copil biologic, în Namibia, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt. Nașterea sa a fost făcută în mare secret. Contractele pentru apariția primelor fotografii ale micuței fetițe au atins fabuloasa sumă de 5,3 milioane de lire sterline. Knox și Vivienne au venit pe lume în anul 2008. Au apărut chiar pe copera revistei Hello Magazine, ca și sora lor, Shiloh. Angelina Jolie a donat cele 10 milioane de dolari, primite pentru această apariție, fundației Jolie-Pitt, care protejează zonele rurale sărace din Cambodgia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×