Reclamă

Sabrina Kvist Jensen a renunțat la carieră pentru Christian Eriksen. I-a fost mereu alături după problemele la inimă

Christian Eriksen a revenit în Premier League, după ce a semnat un nou contract cu West Londoners Brentford. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani nu a mai evoluat pe teren după ce a suferit un stop cardiac la Euro 2020, în iunie. Persoana care i-a mereu alături în toate aceste luni a fost partenera sa. Sabrina Kvist Jensen a renunțat la carieră pentru Christian Eriksen.

Publicat: 4 februarie 2022, 12:33

În momentul în care Eriksen s-a prăbușit pe terenul de fotbal, Sabrina a sărit gardurile. A alergat la el pentru că a crezut că marea ei dragoste a murit. Peter Schmeichel, portar, a spus că Sabrina credea că partenerul ei "murise" în timpul incidentului șocant de la Euro 2020. Fiul portarului, Kasper Schmeichel, a fost cel care a liniștit-o pe Sabrina. El i-a spus că mijlocașul danez încă respira după ce s-a prăbușit pe teren, scrie thesun.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sabrina Kvist Jensen a renunțat la carieră pentru Christian Eriksen

Sabrina are numai 27 de ani, dar îi este alături fotbalistului de mai bine de 10 ani. Aceasta i-a fost mereu alături în carieră. Tot ea a fost alături de el atunci când s-a trezit din spital. Sabrina a renunțat la propria viață din Danemarca pentru a se muta la Londra. Aceasta a renunțat la cariera sa de hairstylist atunci când Christian a semnat cu Tottenham în 2013.

După ce și-au construit o viață la Londra, inclusiv o prietenie strânsă cu soția lui Harry Kane, Katie Woodland, ea a plecat din nou după el pentru a-l urma în Italia când a semnat cu Inter Milano. Cei doi s-au cunoscut când Sabrina avea 18 ani, și-au trăit frumos povestea de dragoste departe de ochii lumii. În ciuda salariului uriaș al lui Christian de 6,5 milioane de lire sterline pe an, au evitat să-și facă apariția la petreceri în favoarea cinelor liniștite cu prietenii și a concertelor muzicale.

De-a lungul timpului au mers în vacanțe romantice în Dubai, Tanzania și Malaezia. În timp ce alte soții de fotbaliști își petrec timpul în saloanele de înfrumusețare sau la sală, Sabrina își trăiește viața discret. Aceasta are grijă de micuțul de trei ani pe care îl are alături de Christian, dar și de micuțul pe care l-a născut la sfârșitul anului 2020.

O altă iubită de fotbalist care s-a dedicat în totalitate partenerului este Georgina Rodriguez. Află mai multe despre viața lui Cristiano Ronaldo.

Reclamă

Povestea de viață a Sabrinei Kvist Jensen

Sabrina s-a născut în Tommerup, Danemarca. Avea numai 18 ani atunci când a început să se întâlnească cu Christian în anul 2012. În 2013, când fotbalistul a semnat cu Tottenham, dar Sabrina a rămas în Danemarca pentru a-și termina cursurile de înfrumusețare. Ulterior s-a mutat și ea la Londra, unde a lucrat o perioadă pentru o marcă de haine. Christian a recunoscut că a fost dificil pentru amândoi să se adapteze la viața de jucător de Premier League la Londra.

„Trebuie să înveți cum să faci față fizic și mental. Pot face față presiunii și solicitărilor pentru că trăiesc șapte zile pe săptămână pentru jobul meu”, a spus Christian Eriksen.

Reclamă

I s-a dedicat în totalitate partenerului său

„Este foarte greu pentru iubita mea. Desigur, mi-ar plăcea să ies în oraș cu ea și prietenii. Pur și simplu nu se potrivește cu jocul în Anglia”.

În 2016, Christian a semnat un nou contract pe termen lung cu Spurs. Acesta a cumpărat un conac într-o zonă bogată din nordul Londrei, unde o casă cu cinci camere costă între 7 și 28 de milioane de lire sterline. Chiar și înainte de a deveni părinți, cuplul a evitat petrecerile pentru mese intime cu cei mai apropiați prieteni ai lor, Harry Kane și Katie Woodland.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Atacantul de la Tottenham, Harry, l-a luat pe jucătorul danez sub aripa sa imediat ce s-a alăturat clubului. Sabrina și Katie, soția lui Kane, s-au împrietenit foarte repede. Relația dintre cele două femei s-a legat și mai mult pentru că Katie a născut o fetiță la numai patru luni de la nașterea lui Alfie. Ambele au născut pentru a doua oară în 2020.

Celor două cupluri le place să călătorească și au demonstrat că le place aventura. În 2017, înainte ca Sabrina să rămână însărcinată, au mers într-o vacanță lungă în Tanzania, costând aproximativ 5000 de lire sterline pe noapte. Alte vacanțe au fost făcute în Dubai, Malaezia, dar și scurte călătorii în orașe ca Roma sau Amsterdam.

Sabrina și Eriksen au avut și probleme în cuplu. În anul 2019 au existat zvonuri despre faptul că Sabrina l-a înșelat pe fotbalist cu un coleg de echipă de atunci, Jan Vertonghen. Christian a fost cel care a infirmat zvonurile și a spus că totul este o poveste falsă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×