Reclamă

Izabel Goulart a purtat un bikini roșu pe plaja din St. Barts. Aceasta petrece alături de logodnicul Kevin Trapp sărbătorile de iarnă

Modelului nu i-a fost niciodată frică să-și arate silueta în cele mai mici costume de baie. Izabel Goulart a purtat un bikini roșu pe plaja din St. Barts. Supermodelul arată incredibil și a fost pozată din toate unghiurile.

Publicat: 29 decembrie 2021, 7:56

Vedeta de 37 de ani și-a pus în evidență trupul perfect bronzat într-un costum de baie minuscul, din două piese. S-a relaxat pe nisipul fierbinte alături de logodnicul ei, Kevin Trapp. Izabel și-a pus în evidență abdomenul perfect lucrat în timp ce a exersat câteva poziții de yoga. Cei din jur au privit cu invidie ce poate să facă, scrie DailyMail.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Izabel Goulart a purtat un bikini roșu pe plaja din St. Barts

Goulart, care provine din São Carlos, São Paulo, Brazilia, a atras toate privirile cu cel mai mic bikini roșu din câte există. Modelul și-a lăsat părul lung desfăcut, dar a purtat mai repede pe cap o căciulă specifică Crăciunului. La capitolul accesorii nu a zis pas. A purtat câteva brățări aurii și o perehe de cercei în formă de cerc.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Izabel Goulart și iubitul Kevin Trapp, la plajă, înainte de Crăciun
Goulart, care provine din São Carlos, São Paulo, Brazilia, a atras toate privirile cu cel mai mic bikini roșu din câte există / Profimedia Images

Kevin, un fotbalist profesionist pentru Eintracht Frankfurt, și-a arătat silueta musculoasă purtând doar o pereche de pantaloni scurți Off-White.

Reclamă

Imediat ce cuplul a găsit locul perfect pe plajă, a venit timpul să-și arate mișcările aeriene de yoga. Trapp a ridicat-o pe Goulart în aer pentru câteva momente, în timp ce un prieten fotograf a imortalizat momentul, posibil pentru o fotografie perfectă de Crăciun. Un alt model care a fost fotografiată în vacanța de Crăciun este Kaia Gerber. Iată cum a fost surprinsă.

Numele ei complet este Maria Izabel Goulart Dpurado. S-a născut pe data de 23 octombrie 1984, în în São Carlos, São Paulo, Brazilia. Ea a devenit celebră după ce s-a făcut remarcată într-o piață unde făcea cumpărături alături de mama sa. Ulterior a devenit una dintre cele mai bine plătite modele din lume, iar acum lucrează și pentru Victoria’s Secret.

Cum se menține modelul în formă

Reclamă

Izabel a spus pentru Elle Australia anul trecut că atunci când nu călătorește, gătește „în fiecare zi” și se asigură că mănâncă multe „fructe, legume și proteine”.

Încerc ca alimentele pe care le mănânc să fie cât mai de bază: proteine, carbohidrați și legume. Când ies în oraș, încerc să fac cele mai sănătoase alegeri din meniu.

– Izabel Goulart

În ceea ce privește exercițiile fizice, ea încearcă să încorporeze o gamă largă de mișcări, inclusiv antrenament cu greutăți, kickboxing, Pilates și alergare.

„Le spun antrenorilor mei să mă antreneze ca și cum aș deveni profesionistă în acel sport. Dacă ai concentrare, motivație și dăruire, îți poți îndeplini obiectivele”, a mai spus ea.

Fotomodelul își ține mereu la curent fanii cu imagini sexy pe contul de Instagram, unde are mai bine de 4.6 milioane de urmăritori. Aceștia așteaptă cu nerăbdare fiecare ținută sau fotografie în haine sumare pentru a-i admira formele. Deși publică foarte multe fotografii pe rețelele de socializare, nu se știu prea multe detalii despre viața ei personală.

E de apreciat că s-a lăsat fotografiată alături de bărbatul din viața ei și că nu le-a interzis fotografilor să publice imaginile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×