Reclamă

Kaia Gerber a mers în vacanță cu părinții săi. Cum arată fiica modelului Cindy Crawford

Kaia Gerber a mers în vacanță cu părinții săi. Fiica în vârstă de 20 de ani a fotomodelului Cindy Crawford a atras privirile tuturor cu fizicul său de invidiat. Tânăra calcă pe urmele mamei sale și are deja o carieră de succes în lumea modelingului.

Publicat: 28 decembrie 2021, 13:30

Kaia este fiica supermodelului Cindy Crawford și a omului de afaceri Rande Gerber. Tânăra în vârstă de 20 de ani a cochetat cu lumea modei încă de la vârsta de 10 ani. Aceasta a știut cum să-și pună în evidență frumusețea naturală și s-a lăsat ghidată de mama sa pentru a urma și ea o carieră de succes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kaia Gerber a mers în vacanță cu părinții săi

Kaia Gerber și-a petrecut vacanța de sărbători împreună cu părinții săi în Mexic. Tânăra a fost fotografiată din toate unghiurile de paparazzi prezenți. Aceștia au reușit să-i surprindă perfect silueta de invidiat. La 20 de ani, Kaia impresionează cu un trup zvelt și armonios.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kaia Gerber a mers în vacanță cu părinții săi și a pozat într-un costum de baie galben
Kaia Gerber a mers cu părinții săi într-o vacanță de lux în Mexic / Profimedia Images

Aceasta a urmat exemplul mamei sale, iar în prezent are o carieră de succes în lumea modelingului. Kaia s-a prezentat pe podium încă de la vârsta de zece anișori. Sub îndrumarea atentă a mamei sale, Cindy a reușit să-și crească rapid popularitatea în industria modei.

Reclamă

De data aceasta, fotografii au surprins-o într-un resort de lux din Mexic alături de Cindy Crawford și Rande Gerber. Mama sa, Cindy, a fost tot timpul în spatele fiicei sale. La 55 de ani, vedeta continuă să impresioneze cu formele sale de invidiat.

Kaia Gerber a mers în vacanță de data aceasta doar cu părinții săi. În presa internațională s-a zvonit că aceasta ar avea o relație cu Austin Butler. Tânăra a profitat de timpul singură pentru a se relaxa la piscină într-un costum de baie minuscul. Fotografii au surprins pe corpul vedetei și un tatuaj.

Se pare că modelul nu a rezistat tentației de a-și face un desen permanent pe corp. În ciuda soarelui puternic, Kaia s-a distrat înotând și citind o carte alături de părinții săi.

Reclamă

Kaia Gerber a mers pe urmele mamei sale, Cindy Crawford

Kaia Gerber și-a început cariera de la o vârstă fragedă. Aceasta defilat de la vârsta de 10 ani pentru o celebră casă de modă care lansase o colecție de haine pentru copii. Kaia a încercat mereu să calce pe urmele mamei sale. La 16 ani apărea pe podium ca o adevărată adolescentă și un supermodel în devenire.

A apărut pe coperta mai multor case de modă celebre printre care, Prada, Chanel, Fendi, Miu Miu și multe altele. După ce a apărut la Săptămâna Modei în 2018, Kaia a fost contactată pentru a lua parte la mai multe campanii publicitare pentru casele de modă din întreaga lume.

Tot în același ana colaborat cu celebrul designer Karl Lagerfeld pentru a-și lansa propria colecție. Cindy i-a fost tot timpul alături fiicei sale și a încercat să o ajute să se acomodeze ușor într-o astfel de industrie. Kaia spune că a învățat tot ce știe de la mama sa.

Acum, la 20 de ani, Kaia Gerber a mers în vacanță alături de părinții săi cărora le mulțumește de fiecare dată pentru sprijinul oferit. Într-un interviu pentru Vogue, Kaia a dezvăluit că cel mai mult a ajutat-o faptul că a avut-o pe mama sa drept model. Tânăra are în față o carieră de succes și o așteaptă o viață plină de reușite, la fel ca pe mama sa Cindy Crawford.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×