Reclamă

Cindy Crawford a fost fotografiată fără machiaj. Cum arată chipul actriței la 55 de ani

Cindy Crawford este una dintre cele mai frumoase femei ale lumii. La 55 de ani, fostul modelul continuă să impresioneze cu un fizic și un ten de invidiat. De-a lungul timpului oamenii au spus că vedeta ar putea trece cu ușurință ca fiind sora mai mare a fiicei sale de 20 ani, Kaia Gerber. De data aceasta, Cindy Crawford a fost fotografiată fără machiaj, iar imaginile au făcut rapid înconjurul internetului.

Publicat: 25 octombrie 2021, 7:41

Vedeta internațională a fost surprinsă în timp ce părăsea un spa din Santa Monica alături de una din prietenele sale. Paparazzi au profitat de ocazie și au surprins-o pe Cindy din toate unghiurile. La 55 de ani, chipul și fizicul fotomodelului continuă să impresioneze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cindy Crawford a fost fotografiată fără machiaj

Cindy Crawford este o figură emblematică pentru lumea modei, în special pentru modelingul din anii ’90. Vedeta în vârstă de 55 ani a mers să se relaxeze la un spa din Santa Monica alături de una din prietenele sale. Fotomodelul a optat pentru o ținută lejeră care să-i avantajeze fizicul zvelt.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cindy Crawford într-o pereche de pantaloni albi și o bluză gri a fost fotografiată fără machiaj în Santa Monica
Modelul în vârstă de 55 de ani a atras atenția fotografilor când a părăsit un spa din Santa Monica / Profimedia Images

Cindy a purtat o pereche de pantaloni albi la care a asortat o curea de brand din piele și o pereche de botine cu toc înalt din piele întoarsă. În partea de sus, Cindy a ales o bluză gri cu un decolteu în V. La 55 de ani, Cindy are un fizic de invidiat, iar oamenii ar putea crede cu ușurință că este sora mai mare a fiicei sale de 20 ani, Kaia.

Reclamă

Conform surselor, după ce a ieșit de la spa, Cindy a mers să se întâlnească cu soțul său, Rande Gerber. Cindy și Rande sunt căsătoriți încă din anul 1998 și au împreună două fete care au urmat cariera mamei sale, Kaia și Presley. Se pare că timpul și-a lăsat amprenta asupra chipului modelului.

Deși are o frumusețe aparte, Cindy Crawford a fost fotografiată fără machiaj, iar imaginile au ajuns rapid să atragă comentariile celor din jur.

De-a lungul timpului, Cindy a vorbit deseori în public despre rutina sa de îngrijire a tenului. Vedeta are mare grijă cu produsele pe care le folosește și le aplică pe chip. De altfel, modelul este atât de pasionată de self-care încât și-a fondat și dezvoltat propria linie de îngrijire a pielii în anul 2005.

Reclamă

Ce crede Cindy Crawford despre îngrijirea tenului

Cindy Crawford a fost fotografiată recent fără machiaj. Modelul în vârstă de 55 de ani a atras atenția fotografilor când a părăsit un spa din Santa Monica. Deși timpul și-a spus cuvântul, Cindy continuă să impresioneze cu tenul său.

Vedeta este extrem de pasionată de produsele de îngrijire a pielii. Cindy și-a- dezvoltat propria linie de produse și și-a încurajat fanii să îmbrățișeze o rutină de îngrijire potrivită tipului de ten pe care îl au.

Să arăți bine înseamnă și să mănânci ceea ce trebuie, să dormi suficient și să bei apă. Trebuie să te antrenezi și să ai grijă la produsele pe care le folosești.

– Cindy Crawford

Cindy Crawford a vorbit de-a lungul timpului despre cât de important este un stil de viață sănătos. Vedeta spune că face mult sport pentru a se menține în formă. Cindy este de părere că pielea trebuie protejată cu atenție pe timpul zilei, iar pe timpul nopții aceasta trebuie să intre într-un proces de regenerare.

Conform publicațiilor externe, la fel ca multe alte vedete, Cindy a declarat că folosește zi de zi crema cu factor de protecție solară. Pentru Cindy este foarte important să aibă o rutină de îngrijire corectă.

Având experiență în lumea modelingului, Cindy spune că nu pune presiune pe ea pentru a atinge anumite standarde de frumusețe. Vedeta se bucură în continuare de recunoașterea pe care o merită. Cele două fiice ale sale par să-i calce deja pe urme cu succes. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×