Cindy Crawford transmite un mesaj special soțului, cu ocazia aniversării căsătoriei

Cindy Crawford și soțul său Rande Gerber au sărbătorit recent peste două decenii de căsătorie. Cu această ocazie, Cindy Crawford transmite un mesaj special soțului, pe platforma de socializare Instagram.

Publicat: 2 iunie 2021, 12:13 / Actualizat: 4 iunie 2021, 10:46

Supermodelul, în vârstă de 55 de ani, a postat un emoționant mesaj către soțul său, în vârstă de 59 de ani. Alături de emoționantele cuvinte, aceasta a adăugat o fotografie de la nunta cuplului, ce a avut loc în 1998, în Bahamas. În imagine, cei doi se îmbrățișează, în timp ce se privesc cu multă dragoste; probabil la finalul recepției nunții lor, după ce invitații au părăsit locația.

Cindy Crawford transmite un mesaj special soțului

„În urmă cu 23 de ani, această noapte a fost magică … și tu ești în continuare (omul potrivit pentru mine, not. red.)! Aniversare fericită! Te iubesc”, a scris Cindy Crawford.

Postarea modelului a fost apreciată de o mulțime de fani, iar aceștia au primit felicitări din partea prietenilor lor, celebrități, informează PageSix.

Kaia Gerber, fiica de 19 ani a celor doi, și-a felicitat, de asemenea, părinții prin intermediul unui mesaj pe social media.

Sunt atât de norocoasă să am acest exemplu al dragostei adevărate în viața mea drept amintire constantă. 23 de ani (de căsătorie, not. red.) în care am fost avut norocul să fiu martoră la o bună parte (din fericirea voastră, not. red.).

– Kaia Gerbe

În cadrul ceremoniei de nuntă, care a avut loc la un club celebru din Bahamas, apreciat de vedetele hollywoodiene, Cindy Crawford a purtat o rochie mini de dantelă, creată de designerul John Galliano.

O căsătorie de 23 de ani

Omul de afaceri Rande Gerber și-a întâlnit soția pe vremea când aceasta era încă căsătorită cu Richard Gere. Cei doi s-au cunoscut la nunta agentului lui Cindy Crawford și au rămas buni prieteni. Pe vremea aceea, Cindy avea 25 de ani.

Gere și Crawford au fost căsătoriți din 1991 și până în 1995. Ei s-au căsătorit într-o ceremonie fugitivă, în orașul Las Vegas. Între cei doi era o diferență de vârstă de 17 ani. Căsătoria dintre cei doi nu a fost cea mai reușită, însă Crawford și-a luat mai apoi revanșa. Atât Gerber, cât și Crawford, au transmis că longevitatea căsniciei lor se datorează prieteniei și respectului.

Ne ascultăm cu adevărat unul pe celălalt. Aș dori să am această prietenie în viața mea, indiferent de ce se întâmplă. La început am fost doar prieteni și am rămas prieteni și după aceea. Trebuie să menții prietenia și distracția în cadrul relației

– Cindy Crawford

Cei doi au un fiu, Presley Walker, născut în 1999, și o fiică, Kaia Jordan, în 2001. La doar 19 ani, Kaya este deja un model faimos, ca și mama ei. Aceasta îi calcă pe urme fostului model, încă de la o vârstă fragedă. Pe când avea doar 10 ani, Kaia a participat la o prezentare a casei de modă Versace. De atunci, ea a lucrat cu cele mai mari case de modă din lume.

Cuplul a traversat și perioade dificile. În 2004 și 2009, Gerber a fost nevoit să nege o serie de acuzații de infidelitate. Chit că zvonurile au fost reale sau nu, cuplul pare să fi depășit cumpăna.

„Ne dăm întâlnire. Sună siropos, dar avem nevoie de timp pentru noi doi”, mărturisește modelul, citat de presa internațională.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Nepoata Prințesei Diana, Amelia Spencer într-o bluză cu dantelă albă la expoziția de vară de la Royal Academy în 2019
Divertisment
Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie. Unde va îmbrăca rochia de mireasă Amelia Spencer
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett și-au anunțat logodna în iulie 2020. Cei doi și-au început povestea de iubire în campusul Universității din Cape Town. Cu toate acesta, nepoata Prințesei Diana a anunțat că...
2
Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo, la un eveniment, pe covorul roșu, îmbrăcați elegant, în 2012
Divertisment
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai...
3
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
4
Ducii de Sussex, îmbrăcați casual, la Jocurile Invictus de la Toronto, în anul 2017
Divertisment
Ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în linia succesiunii la tron
Decesul Ducelui de Edinburh nu a afectat linia succesiunii la tron. În schimb, nașterile din Familia Regală Britanică au schimbat ordinea. Acum toată lumea se întreabă ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în...
5
Prințul Haary alături de soția sa Meghan Markle în timp ce stau apropiați unul de celălalt pe scaune și privesc spre camere în Australia în timpul unei vizite la liceul de fete Macarthur
Divertisment
Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță
Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle....
PARTENERI
×