Reclamă

Paula Suarez a fost pozată la plajă. Tânără a atras toate privirile într-un costum de baie întreg

Paula Suarez a fost pozată la plajă recent. Acum fotografii au înțeles exact de ce aceasta a fost în anul 2016 în compania fotbalistului Cristiano Ronaldo. Aceasta a fost fotografiată atunci pe un iaht de lux ce plutea pe Marea Mediterană. S-a aflat la vremea respectivă că este mare fan Real Madrid.

Publicat: 18 decembrie 2021, 6:53

Potrivit presei internaționale, Paula Suarez și Ronaldo au petrecut mai multe zile împreună, după ce s-au întâlnit într-un club de noapte din Ibiza. Frumoasa actriță sud-americană are acum aproape un milion de urmăritori pe contul de Instagram. Formele ei atrag toate privirile, iar fanii abia așteaptă o nouă postare din partea tinerei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paula Suarez a fost pozată la plajă

În prezent tânăra are 27 de ani, dar face furori în continuare cu formele ei. Aceasta a fost fotografiată pe o plajă în Miami. Deși a optat pentru un costum de baie întreg, formele ei au atras toate privirile. Cu accesorii discrete, pielea bronzată și părul lung lăsat liber pe spate, Paula Suarez nu avea cum să treacă neobservată. Aceasta are un posterior la care multe tinere râvnesc și de care este tare mândră. Când a văzut că fotografii sunt pe urmele ei, tânăra a pozat mai ceva ca într-o ședință foto. Nu a părut deloc deranjată de camerele de fotografiat.

Deși în 2016 s-a speculat mult că ea este noua iubită a lui Cristiano Ronaldo, iar fanii i-au trimis multe mesaje pe rețelele sociale, aceasta nu a răspuns. Mai apoi, surse ale tabloidelor au declarat că a fost doar o aventură de o noapte între cei doi.

Vezi imagini cu Paula Suarez la plajă în GALERIA FOTO!

Reclamă

Frumusețea născută în Bogota se definea pe contul de Twitter drept „model de la vârsta de 15 ani, o activistă pentru demnitatea și respectul femeilor în lumea modellingului și o militantă pentru bunăstarea animalelor”.

Nu este prima dată când o frumusețe columbiană atragea atenția celebrului fotbalist. El a fost anterior într-o relație cu Nataly Rincon, după despărțirea sa de supermodelul rus Irina Shayk.

Cristiano Ronaldo, din nou tată

Reclamă

Cristiano Ronaldo are acum patru copii după ce partenera sa, Georgina Rodriguez, a născut o fată pe nume Alana Martina. Fotbalistul are doi băieți și două fete, dar va deveni din nou tătic. Georgina Rodriguez, frumoasa iubită a fotbalistului Cristiano Ronaldo, este însărcintă cu gemeni.

Marea vestea a fost anunțată de iubita fotbalistului pe contul de Instagram. Aceasta a publicat o fotografie din cabinetul medicului, unde se vede cum era supusă unei ecografii pentru a verifica starea bebelușilor. Aceasta a fost însoțită atunci la medic de celebrul fotbalist și de cei patru copii.

Georgina Rodriguez are propriul serial pe Netflix în care vorbește despre viața ei, despre evenimentele la care a participat, dar și despre relația cu Cristiano Ronaldo.

La doar 23 de ani, Cristiano Ronaldo a câștigat primul său Balon de Aur. Mulți alți jucători sunt descurajați după ce obțin un succes atât de mare la vârste fragede. Ani mai târziu, el a continuat însă să se antreneze la un nivel inuman, obținând încă patru astfel de premii. Ronaldo este unul dintre cei mai mari fotbaliști ai lumii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×