Reclamă

Lizzo a făcut spectacol pe scenă. Cum s-a pozat cântăreața după concertul din Miami

Lizzo a făcut spectacol pe scenă. Cântăreața în vârstă de 33 de ani a susținut un concert în Maimai unde a reușit să strângă sute de fani. Aceasta a surprins publicul cu un cover personal al piesei Tyrone interpretată de Erykah Badu.

Publicat: 12 decembrie 2021, 7:00

Artista internațională a atras privirile tuturor atunci când a urcat pe scena din Miami. Lizzo a ales să poarte o costumație din două piese. Imediat după susținerea concertului, cântăreața a fugit pe plaja din Miami unde a fost surprinsă în timp ce s-a aruncat în valurile oceanului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lizzo a făcut spectacol pe scenă

Lizzo știe cum să-și impresioneze admiratorii cu spectacole de neuitat. Vedeta internațională a susținut un concert în Miami unde a interpretat atât melodii din repertoriul propriu, cât și piese care au devenit consacrate de-a lungul timpului ale artiștilor mari.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Lizzo în apa oceanului după concertul din Mimai
Lizzo vorbește tot timpul despre naturalețea și frumusețea imperfecțiunilor / Profimedia Images

În cadrul concertului, Lizzo a dansat, a cântat și a făcut atmosferă pentru fanii prezenți. Vedeta a optat pentru un costum de scenă din două piese care să-i permită să se miște în voie. Lizzo a ales să poarte o pereche de pantaloni scurți la care a asortat o bluză pe care s-a aflat imprimat mesajul ”The Body, Lizzo”.

Reclamă

Plină de încredere, aceasta a susținut un concert de zile mari. Lizzo s-a oprit de mai multe ori în timpul concertului pentru a socializa cu fanii prezenți. Lizzo a făcut spectacol pe scenă, însă vedeta nu și-a dorit să se oprească aici.

După terminarea concertului, cântăreața a mers pe plaja din Miami unde a renunțat complet la inhibiții. Lizzo s-a aruncat în valurile oceanului și s-a lăsat filmată și fotografiata de cei prezenți. Imaginile cu vedeta au ajuns virale pe internet. Alături de aceasta s-au aflat o bună parte din admiratorii săi. Un videoclip cu Lizzo făcând spectacol pe plajă a fost postat chiar pe contul personal de Instagram al vedetei internaționale.

Lizzo promovează o imagine pozitivă asupra corpului femeilor

Reclamă

Lizzo a făcut un adevărat spectacol pe scenă în Miami. De-a lungul timpului, vedeta a fost criticată pentru aspectul său fizic, însă cântăreața nu s-a arătat niciodată afectată de acest lucru.

La fel ca multe alte artiste internaționale, Lizzo încearcă să promoveze o imagine pozitivă asupra corpului femeilor. Vedeta spune că vrea să aducă mai mult în atenția celor din jur ideea de incluziune socială.

”Vreau să normalizez felul în care corpul meu arată. Acest trend de body positivity își pierde deja din înțeles. Vezi tot felul de fete care arată fără cusur și pun acest hashtag în descriere. Cred că mesajul ar trebui să fie despre incluziune, mai exact.”

De-a lungul timpului, vedeta a încercat să normalizeze imaginea corpului său. Lizzo vorbește tot timpul despre naturalețea și frumusețea imperfecțiunilor. Aceasta se mândrește cu vergeturile pe care le are și nu se teme să se afișeze în public exact așa cum este.

Lizzo își încurajează următoarele să se accepte exact așa cum sunt și să nu pună presiune asupra modului în care arată. Vedeta încearcă să tragă un semnal de alarmă asupra stimei scăzute de sine. În mod cert, Lizzo este foarte încrezătoare în modul în care arată. Artista nu se sfiește să trăiască exact așa cum își dorește, fără a ține cont de părerile celor din jur.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×