Reclamă

Ashley Graham nu se sfiește să-și arate imperfecțiunile de pe trup. Vedeta este însărcinată cu gemeni

Așa cum și-a obișnuit fanii, Ashley Graham nu se sfiește să-și arate imperfecțiunile și transformările prin care trece corpul ei în sarcină. Este unul dintre cele mai apreciate modele plus-size. Vedeta e din nou însărcinată, de data aceasta cu gemeni și e foarte fericită alături de soțul ei, Ervin.

Publicat: 8 octombrie 2021, 8:34

Recent, Ashley a publicat pe contul de Instagram o mulțime de imagini cu burtica de gravidă. Detaliul care le-a atras atenția fanilor a fost faptul că a pozat nud, cu părțile intime la vedere. Vedeta a ținut doar o mâna în zona bustului. Se poate vedea clar cum i s-a modificat trupul în sarcină și că pe abdomen are câteva vergeturi, lucru destul de des întâlnit la femeile gravide, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ashley Graham nu se sfiește să-și arate imperfecțiunile

Deși nu a pornit în sarcina cu gemeni cu kilograme puține, vedeta arată foarte bine. Cel mai important lucru este că e foarte asumată. Oamenii care o urmăresc pe conturile de pe rețelele sociale o felicită mereu pentru faptul că își iubește trupul. Ashley știe cum să se facă plăcută deși nu se încadrează în standardele de frumusețe impuse de societate.

În seria de imagini publicate acum pe Instagram, Ashley le arată celor care o urmăresc că are grijă de ea în timpul sarcinii și că manichiura este importantă pentru ea. Un alt detaliu care le-a atras atenția tuturor este descrierea postării: „O parte din lucrurile pe care le-am făcut. O parte din locurile pe care le-am vizitat. O parte din oamenii pe care îi iubesc cu adevărat”.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Deși are o sarcină avansată, Ashley Graham nu a pus stop proiectelor în care este implicată. E mereu cu treabă. Cu toate acestea, nu uită să-și țină fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața sa, chiar dacă are o mulțime de sarcini de dus la bun sfârșit în fiecare zi.

Pe lângă faptul că este gravidă cu gemeni, Ashley trebuie să se ocupe și de educația și creșterea băiețelului ei. Ashley și soțul ei, Ervin, mai au împreună un copil, pe Isaac Menelik Giovanni, în vârstă de aproape 2 ani. Așa cum se poate vedea în poze, modelul îl duce constant la activități și petrece timp de calitate cu el.

Ashley Graham, despre rolul de mamă

Reclamă

Ashley Graham a vorbit recent într-un interviu pentru revista People. Ea a declarat că Isaac a preluat deja rolul de frate și că este o mamă împlinită.

„Știe că există un bebeluș în burtă. Pentru că eu spun unde este copilul? Și apoi arată și vrea să-l sărute”, a spus modelul pentru gazda podcast-ului Pretty Big Deal. Modelul plus-size a mai vorbit și despre schimbările prin care trece corpul ei în timpul sarcinii. Aceasta a spus că nimic nu poate fi ținut sub control în timpul unei sarcini. Lucruri trebuie tratate așa cum vin.

Și am învățat într-un mod mai puțin plăcut când am încercat să controlez totul în sarcina cu Isaac. Mi-am spus că voi face pași înapoi pentru că alăptam. Toată lumea mi-a spus Oh, dacă alăptezi îți vei pierde toată greutatea. Și am avut câteva femei care mi-au spus că nu vei mai simți niciodată acel sentiment, așa că am decis să alăptez.

– Ashley Graham

Modelul a fost mereu o femeie asumată. Și-a iubit formele corpului și le-a îndemnat și pe femeile din jur să facă același lucru în fiecare zi. Ea spune că doar cu încredere și optimism poți trece mai ușor prin provocările vieții.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×