Reclamă

Ashley Graham e însărcinată cu gemeni. Modelul plus-size e mai fericită ca niciodată

Ashley Graham e însărcinată cu gemeni. Modelul plus-size este mai fericită ca oricând alături de soțul ei, Justin Ervin. Vedeta îți ține mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei.

Publicat: 24 septembrie 2021, 7:52

În filmare, Graham poartă un sutien negru și lenjerie cu talie înaltă, în timp ce se filmează singură dansând în oglindă. La un moment dat, camera se apropie de burtică de gravidă și se poate observa cum micuții se mișcă pe ritmul melodiei pe care mama lor dansează, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ashley Graham e însărcinată cu gemeni

Modelul le-a spus fanilor că apelează la mișcări de dans pentru că doar așa îi poate adormi pe gemeni și poate avea și ea câteva momente de liniște.

Graham și-a anunțat prima dată sarcina în iulie. Atunci a publicat o fotografie din maternitate făcută de Ervin, în vârstă de 32 de ani, alături de descrierea: „Anul trecut a fost plin de mici surprize, dureri mari, începuturi și povești noi. Abia încep să procesez ce înseamnă acest capitol pentru noi.”

Ervin a confirmat ulterior știrile despre bebeluș pe propriul său cont Instagram, spunând la acea vreme: „M-am simțit atât de bine. Sunt mândru de mama uimitoare @ashleygraham. Este ceva nou pentru noi.”

Ashley și Ervin mai au împreună un copil, pe Isaac Menelik Giovanni, în vârstă de 20 de luni. Recent, vedeta a dezvăluit că este însărcinată cu gemeni.

Reclamă

Potrivit unui material publicat de modelul plus-size pe rețelele sociale, cei doi părinți au aflat în timpul unei ecografii de rutină că vor mai avea nu unul, ci doi copii.

„Vorbești serios? Vom avea trei băieți?” a spus râzând Graham în materialul video, în timp ce Ervin adăuga neîncrezător: „Cred că glumești!”.

Vezi mai multe imagini cu modelul plus-size în GALERIA FOTO!

Reclamă

Ce spune Ashley Graham despre familia sa

Ashley Graham a vorbit recent într-un interviu pentru revista People. Ea a declarat că Isaac a preluat deja rolul de frate.

„Știe că există un bebeluș în burtă. Pentru că eu spun Unde este copilul? Și apoi arată și apoi vrea să-l sărute”, a spus modelul pentru gazda podcast-ului Pretty Big Deal. Modelul a mai vorbit și despre schimbările prin care trece corpul ei în timpul sarcinii. Aceasta a spus că nimic nu poate fi ținut sub control în timpul unei sarcini și că lucruri trebuie tratate așa cum vin.

„Și am învățat într-un mod mai puțin plăcut când am încercat să controlez totul în sarcina cu Isaac. Mi-am spus că voi face pași înapoi pentru că alăptam. Toată lumea mi-a spus Oh, dacă alăptezi îți vei pierde toată greutatea. Și am avut câteva femei care mi-au spus că nu vei mai simți niciodată acel sentiment, așa că am decis să alăptez”.

Deși a fost mereu criticată pentru faptul că este prea deschisă cu privire la felul în care își expune formele voluptoase, Ashley Graham a spus mereu că cel mai bun lucru pentru un om este acceptarea de sine: „Cuvintele au puterea. Dacă spui despre tine: sunt gras, așa o să te simți. Mă trezesc uneori și mă simt cea mai grasă persoană din lume. Nu voi lăsa acest lucru să-mi afecteze restul zilei. Trebuie să spui lucruri frumoase despre tine. Sunt îndrăzneață, sunt frumoasă și sunt genială. Pentru mine asta are rezonanță la interior și la exterior.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×