Reclamă

Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size

Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.

Publicat: 30 iulie 2021, 7:33 / Actualizat: 30 iulie 2021, 10:23

Ashley Graham și soțul său Justin Ervin așteaptă împreună cel de-al doilea copil al familiei. Modelul plus-size și soțul său sunt deja părinții unui băiețel. Micuțul Issac s-a născut în ianuarie 2020, iar acum modelul este pregătit să-i aducă pe lume băiețelului său un partener de joacă. Viitoarea mămică nu se ferește de camerele de fotografiat și postează încrezătoare imagini care să inspire femeile din întreaga lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vurt să transmită modelul plus-size

Una din principalele preocupări ale modelului plus-size a fost să promoveze întotdeauna o imagine pozitivă asupra corpului pe care îl avem. De-a lungul timpului Ashley a postat imagini sincere care să-i pună în evidență imperfecțiunile.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

@theashleygraham

and today’s affirmation is…

♬ you look good – a hot girl

Modelul se mândrește cu silueta sa și le încurajeze pe femei să se iubească așa cum sunt. Perioada sarcinii este dificilă pentru orice femeie. Corpul trece prin multe transformări pe care fiecare femeie trebuie să le înțeleagă, să le accepte și să le iubească. Rețelele de socializare promovează de multe ori o imagine falsă a femeilor care sunt însărcinate.

Reclamă

Acesta este și motivul pentru care Ashley a dansat în lenjerie intimă. Modelul a vrut să demonstreze cât de important este să ne iubim așa cum suntem, chiar și în cea mai frumoasă etapă pe care o viitoare mămică o traversează. Nu este prima dată când modelul plus-size postează un selfie dezinhibat. Chiar și anunțul sarcinii a venit cu o imagine superbă în care modelul se mângâia pe burtica gravidă.

De când a devenit mamă pentru prima dată, Ashley a adus de mai multe ori în discuție aspectele maternității. Modelul a discutat în repetate rânduri despre alăptare, dar și despre presiunea de a reveni în formă la scurt timp după naștere. Acum că se află la a doua sarcină, Ashley pare pregătită să intervină și să promoveze în continuare o imagine pozitivă asupra corpului nostru. Astfel, Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă și le-a reamintit femeilor cât sunt de unice și frumoase.  

Cum are grijă Aashley Graham de corpul său

Reclamă

Ashley Graham pledează pentru stima de sine crescută și nu se teme să posteze imagini care să reflecte realitatea trupului său. Modelul plus-size își dorește foarte mult să le facă pe femei să se accepte așa cum sunt.

Iubirea de sine este foarte importantă în orice moment al vieții noastre. Din acest motiv, Ashley Graham postat un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă în timp ce își mângâia burtica de gravidă.

După ce a devenit mamă, mesajele de pe contul personal de Instagram au început să curgă. Ashley a declarat în trecut că există o presiune reală care se pune asupra proaspetelor mămici pentru a reveni în formă. Ashley Graham încearcă să promoveze iubirea de sine și din acest motiv a decis să vorbească deschis despre felul în care își îngrijește corpul.

Cuvintele au puterea. Dacă spui despre tine: sunt gras, așa o să te simți. Mă trezesc uneori și mă simt cea mai grasă persoană din lume, dar nu voi lăsa acest lucru să-mi afecteze restul zilei. Trebuie să spui lucruri frumoase despre tine. Sunt îndrăzneață, sunt frumoasă și sunt genială. Pentru mine asta are rezonanță la interior și la exterior.

– Ashley Graham

Cum este mai tot timpul ocupată cu îngrijirea băiețelului său Ashley reușește rareori să facă exerciții fizice. Cu toate acestea, modelul plus-size a declarat că are un antrenor personal. Acesta îi aranjează antrenamentele în funcție de necesități. Printre exercițiile pe care le face cel mai des se numără cele cu benzi de rezistență.

Ashley Graham nu pune presiune asupra sa, ci se bucură de toate transformările prin care corpul său trece pe tot parcursul sarcinii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×