Reclamă

Rebel Wilson s-a pozat într-un costum de baie întreg. Imagini cu silueta actriței după ce a slăbit

Rebel Wilson s-a pozat într-un costum de baie întreg. Actrița în vârstă de 41 de ani și-a expus silueta pe care a obținut-o în urma procesului de slăbire. Vedeta a reușit să scape de 35 de kilograme pe care le avea în plus. Aceasta a vorbit deseori despre călătoria pe care a început-o și despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a avea un stil de viață sănătos.

Publicat: 6 decembrie 2021, 11:28 / Actualizat: 3 ianuarie 2022, 11:32

Vedeta internațională a participat la o campanie de promovare a călătoriilor. În prezent aceasta se află în vacanță. Actrița s-a distrat la plajă în Fiji, unde a ales să poarte un costum de baie colorat care a atras atenția tuturor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebel Wilson s-a pozat într-un costum de baie întreg

Rebel Wilson nu se mai ferește de camerele de fotografiat. Actrița în vârstă de 41 de ani este foarte mândră de silueta sa după ce a reușit să piardă în greutate aproximativ 35 de kilograme. De-a lungul timpului, Rebel a vorbit deschis despre dieta pe care a ținut-o, dar și despre programul strict de exerciții fizice pe care l-a adoptat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Motivația artistei a fost una cât se poate de personală. Rebel și-a dorit să aibă un stil de viață sănătos și să piardă în greutate pentru a putea rămâne însărcinată. De data aceasta, Wilson a atras privirile tuturor la plajă în Fiji. Vedeta s-a distrat în cadrul unui shooting foto de promovare al turismului .

Reclamă

”Mi-am făcut cele mai frumoase amintiri în cadrul acestui shooting. Nimic nu se compară cu apa clară și nisipul fin din Fiji. Peisajul este absolut superb. Pe lângă acesta, iubesc oamenii din Fiji. Toți cei de aici te întâmpină cu zâmbetul pe buze. Fiji este o invitație la fericire.”

Rebel Wilson s-a pozat apoi într-un costum de baie întreg. Actrița a ales o nuanță de portocaliu care să-i pună în evidență noua siluetă. În urma procesului de slăbire, Rebel a reușit să-și impresioneze admiratorii cu noua sa imagine. 

Ce spune Rebel Wilson despre noua sa siluetă

Reclamă

Rebel Wilson  a decis că este nevoie de o schimbare în viața sa. Vedeta internațională și-a dorit să piardă câteva kilograme în plus. În urma unui control medical, specialiștii i-au recomandat acest lucru pentru a putea rămâne mai ușor însărcinată.

Actrița își dorește să-și vindece problemele de fertilitate și să devină mamă. De-a lungul timpului, aceasta a discutat și a documentat călătoria sa pe rețelele sociale. Rebel și-a ținut mereu la curent fanii cu transformările prin care a trecut. De când a pierdut cele 35 de kilograme în plus, artista este tot mai îndrăzneață în ținutele pe care le alege.

De data aceasta, Rebel Wilson s-a pozat într-un costum de baie întreg și a reușit să impresioneze cu fizicul său. Deși arată impecabil, Rebel susține că nu a pierdut în greutate pentru imaginea pe care o are în prezent, ci pentru a fi mai sănătoasă.

”Nu e vorba despre a avea o anume formă sau un anume număr pe cântar. Este vorba despre a te iubi și despre a aprecia această călătorie de transformare în care te afli. Pentru mine, femeile care sunt cu adevărat frumoase, sunt cele care au încredere în propria lor putere.”

Rebel Wilson și-a încurajat întotdeauna fanii să înceapă cu schimbări mărunte și să nu se abată de la drumul lor. La cel mai recent control medical pe care l-a avut, Rebel a mărturisit că analizele sale arată tot mai bine și că se simte mai bine ca niciodată în propriul corp.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×