Reclamă

Rebel Wilson a scăpat de problemele de sănătate în urma procesului de slăbire. Ce a declarat actrița în cel mai recent interviu

Rebel Wilson a scăpat de problemele de sănătate în urma procesului de slăbire. Vedeta internațională a vorbit deschis despre aceste aspecte din viața sa într-un interviu online pentru un show de televiziune australian. Actrița în vârstă de 41 de ani a declara că este mândră de realizările sale.  

Publicat: 31 octombrie 2021, 7:04

Rebel a declarat anul 2020 ”anul sănătății”. Aceasta a decis că este momentul  să-și schimbe stilul de viață și să ajungă la cea mai bună versiune a sa. După un proces îndelungat o dietă echilibrată și antrenamente bine stabilite, vedeta a reușit să slăbească 35 de kilograme.

Rebel Wilson a scăpat de problemele de sănătate în urma procesului de slăbire

Rebel Wilson este mai strălucitoare ca niciodată. Vedeta în vârstă de 41 de ani a reușit să-și atingă obiectivele în procesul de slăbire. De-a lungul timpului, Rebel a declarat că nu își dorește să slăbească doar pentru o imagine mai bună. Vedeta s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate pe care și-a dorit să le rezolve.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

De când a slăbit, Rebel spune că a reușit să-și aducă pe drumul cel bun sănătatea. Conform celor mai recente declarații ale sale a scăpat de nici mai mult nici mai puțin de patru probleme care o deranjau. Rebel a reușit în primul rând să scape de inflamațiile de la nivelul corpului. Vedeta spune că și picioarele sale se simt mult mai bine acum.

Reclamă
Reclamă

După o zi lungă de filmări, picioarele mele se umflau și mă dureau îngrozitor. Eram nevoită să-mi pun tot timpul picioarele pe ceva înalt la sfârșitul zilei. Acum, nu mai am această problemă.

Rebel Wilson

Programul său de muncă o obliga de multe ori să călătorească dintr-o țară în alta cu avionul. Vedeta spune că experimenta deseori stări de amețeală și greață, însă pierderea în greutate a ajutat-o să scape de aceste probleme. Un lucru cu adevărat semnificativ ține de testele de sânge.

De altfel acestea au fost prioritatea sa atunci când și-a dorit să slăbească. Din cele mai recente investigații reiese că Rebel Wilson a scăpat de problemele de sănătate în urma procesului de slăbire. Analizele sale s-au îmbunătățit în mod considerabil.

Cum a reușit Rebel Wilson să rămână motivată în această perioadă

Rebel Wilson a reușit să scape de problemele de sănătate în urma procesului de slăbire. Vedeta a avut câteva lucruri pe care a vrut să le rezolve, iar aceasta a fost motivația sa principală. Rebel și-a dorit foarte mult să poată avea copiii, iar pentru acest lucru medicii au sfătuit-o să piară câteva kilograme.

Actrița a declarat că a trecut prin momente foarte dificile atunci când a aflat că o parte din problemele de fertilitate încă nu s-au rezolvat, însă este decisă să nu renunțe la această bătălie. Rebel și-a început anul sănătății după ce a trecut prin momente de cumpănă.

Atunci când tatăl său a decedat din cauza unui infarct, vedeta și-a refugiat sentimentele în mâncare. Însă vedeta i-a găsit mereu puterea de a merge mai departe și de a-i ajuta pe cei din jur. Actrița a postat deseori imagini din călătoria sa și a încercat să-i motiveze pe ceilalți să fie schimbarea pe care și-o doresc.

Wilson spune că a început să-și cumpere mai multe piese vestimentare. A folosit această metodă ca pe o recompensă după antrenamentele reușite pe care îl avea.  Actrița spune că pentru a rămâne motivată a fost nevoită să înlocuiască fiecare obicei alimentar nesănătos pe rând.

Am învățat că sunt lucrurile mărunte cele care fac diferențele mari în viață. Oricine poate face o plimbare și să bea mai multă apă. Sunt aceste schimbări minore care în timp îți vor transforma stilul de viață.

– Rebel Wilson

Însă motivația principală rămâne dorința actriței de a avea un copil. Rebel Wilson spune că a vrut să slăbească pentru a putea rezolva problemele de fertilitate. O altă celebritate care a avut un parcurs impresionant în ceea ce privește procesul de slăbire este cântăreața Adele. Aceasta a reușit să slăbească un număr impresionant de kilograme, iar acum este de nerecunoscut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Amanda Seyfried pe covorul roșu la Vanity Fair Oscar din 2019
Divertisment
Amanda Seyfried este de nerecunoscut. Cum arată actrița la 36 de ani
Amanda Seyfried a împlinit recent 36 de ani și este de nerecunoscut. Actrița s-a transformat într-o femeie superbă, care are în spate o carieră de succes. Vedeta a distribuit pe rețelele sociale o imagine...
2
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
3
Nicole Murphy, la un eveniment monden, într-o rochie albă, cu decolteu abisal
Divertisment
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Cum a fost fotografiată pe stradă
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Acest lucru a fost din nou demonstrat de cele mai recente imagini cu ea, pe stradă. Fosta soție a actorului Eddie Murphy pare că...
4
icon
Furnica, într-o bluză neagră, la interviul CaTine.ro
CaTine
Furnica, demonstrație de talent și determinare în fiecare clipă: „A fi tu e cel mai bine”
Dana Luca sau Furnica, așa cum o cunoaște toată lumea, este una dintre cele mai bune și mai talentate coregrafe din România. Aceasta este alături de vedetele care participă la show-ul Te cunosc de...
5
Adele cu jumătate de față machiată și jumătate de față nemachiată
Divertisment
Adele s-a pozat fără machiaj. Cum arată chipul artistei cu adevărat
Adele s-a pozat fără machiaj. Cântăreața în vârstă de 33 de ani a fost invitată de către make-up artista Nikkie de Jager pentru a lua parte la o transformare incredibilă. Vedeta s-a lăsat machiată...
PARTENERI
×