Reclamă

Rebel Wilson a scăpat de problemele de sănătate în urma procesului de slăbire. Ce a declarat actrița în cel mai recent interviu

Rebel Wilson a scăpat de problemele de sănătate în urma procesului de slăbire. Vedeta internațională a vorbit deschis despre aceste aspecte din viața sa într-un interviu online pentru un show de televiziune australian. Actrița în vârstă de 41 de ani a declara că este mândră de realizările sale.  

Publicat: 31 octombrie 2021, 7:04

Rebel a declarat anul 2020 ”anul sănătății”. Aceasta a decis că este momentul  să-și schimbe stilul de viață și să ajungă la cea mai bună versiune a sa. După un proces îndelungat o dietă echilibrată și antrenamente bine stabilite, vedeta a reușit să slăbească 35 de kilograme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebel Wilson a scăpat de problemele de sănătate în urma procesului de slăbire

Rebel Wilson este mai strălucitoare ca niciodată. Vedeta în vârstă de 41 de ani a reușit să-și atingă obiectivele în procesul de slăbire. De-a lungul timpului, Rebel a declarat că nu își dorește să slăbească doar pentru o imagine mai bună. Vedeta s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate pe care și-a dorit să le rezolve.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

De când a slăbit, Rebel spune că a reușit să-și aducă pe drumul cel bun sănătatea. Conform celor mai recente declarații ale sale a scăpat de nici mai mult nici mai puțin de patru probleme care o deranjau. Rebel a reușit în primul rând să scape de inflamațiile de la nivelul corpului. Vedeta spune că și picioarele sale se simt mult mai bine acum.

Reclamă

După o zi lungă de filmări, picioarele mele se umflau și mă dureau îngrozitor. Eram nevoită să-mi pun tot timpul picioarele pe ceva înalt la sfârșitul zilei. Acum, nu mai am această problemă.

Rebel Wilson

Programul său de muncă o obliga de multe ori să călătorească dintr-o țară în alta cu avionul. Vedeta spune că experimenta deseori stări de amețeală și greață, însă pierderea în greutate a ajutat-o să scape de aceste probleme. Un lucru cu adevărat semnificativ ține de testele de sânge.

De altfel acestea au fost prioritatea sa atunci când și-a dorit să slăbească. Din cele mai recente investigații reiese că Rebel Wilson a scăpat de problemele de sănătate în urma procesului de slăbire. Analizele sale s-au îmbunătățit în mod considerabil.

Reclamă

Cum a reușit Rebel Wilson să rămână motivată în această perioadă

Rebel Wilson a reușit să scape de problemele de sănătate în urma procesului de slăbire. Vedeta a avut câteva lucruri pe care a vrut să le rezolve, iar aceasta a fost motivația sa principală. Rebel și-a dorit foarte mult să poată avea copiii, iar pentru acest lucru medicii au sfătuit-o să piară câteva kilograme.

Actrița a declarat că a trecut prin momente foarte dificile atunci când a aflat că o parte din problemele de fertilitate încă nu s-au rezolvat, însă este decisă să nu renunțe la această bătălie. Rebel și-a început anul sănătății după ce a trecut prin momente de cumpănă.

Atunci când tatăl său a decedat din cauza unui infarct, vedeta și-a refugiat sentimentele în mâncare. Însă vedeta i-a găsit mereu puterea de a merge mai departe și de a-i ajuta pe cei din jur. Actrița a postat deseori imagini din călătoria sa și a încercat să-i motiveze pe ceilalți să fie schimbarea pe care și-o doresc.

Wilson spune că a început să-și cumpere mai multe piese vestimentare. A folosit această metodă ca pe o recompensă după antrenamentele reușite pe care îl avea.  Actrița spune că pentru a rămâne motivată a fost nevoită să înlocuiască fiecare obicei alimentar nesănătos pe rând.

Am învățat că sunt lucrurile mărunte cele care fac diferențele mari în viață. Oricine poate face o plimbare și să bea mai multă apă. Sunt aceste schimbări minore care în timp îți vor transforma stilul de viață.

– Rebel Wilson

Însă motivația principală rămâne dorința actriței de a avea un copil. Rebel Wilson spune că a vrut să slăbească pentru a putea rezolva problemele de fertilitate. O altă celebritate care a avut un parcurs impresionant în ceea ce privește procesul de slăbire este cântăreața Adele. Aceasta a reușit să slăbească un număr impresionant de kilograme, iar acum este de nerecunoscut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×