Reclamă

Adele a avut o apariție rară pe coperta revistei Vogue. Ce a declarat artista despre schimbările din viața sa

Adele a avut o apariție rară pe coperta revistei Vogue. Cântăreața a pozat atât pentru British Vogue, cât și pentru US Vogue. Imaginile cu artista în vârstă de 33 de ani au făcut rapid înconjurul internetului. Pentru revista celebră, Adele a oferit un interviu în exclusivitate despre schimbările din viața sa din ultima vreme.

Publicat: 9 octombrie 2021, 6:43 / Actualizat: 10 octombrie 2021, 8:29

Cântăreața adele și-a deschis sufletul în fața publicului și a vorbit pentru prima dată despre transformarea incredibilă prin care a trecut. Vedeta a vorbit despre obsesia pe care a făcut-o pentru exercițiile fizice, dar și despre divorțul de fostul soț, Simon Konecki și actuala relație cu Rich Paul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adele a avut o apariție rară pe corta revistei Vogue

Adele știe cum să atragă privirile în jurul său. Cântăreața în vârstă de 33 de ani a arătat incredibil la ședința foto pentru publicația celebră Vogue. Adele a renunțat la inhibiții și s-a lăsat pozată din toate unghiurile. Alături de imaginile de colecție cu vedeta vor apărea și interviurile sale în exclusivitate.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Artista a decis să rupă tăcerea și să vorbească deschis despre schimbările care au avut loc în viața sa în ultima vreme. Nu mai este nicio surpriză faptul că Adele arată impecabil. Vedeta a reușit să slăbească un număr impresionant de kilograme, iar acum uimește cu silueta sa de invidiat.

Reclamă

De data aceasta, Adele a avut o apariție rară în care a decis să povestească mai multe despre alegerea sa de a pierde în greutate. Dieta lui Adele a fost intens discutată de-a lungul timpului, însă cântăreața le-a oferit fanilor câteva informații din interior.

Sigur, alimentația a contat foarte mult, însă Adele a recunoscut că are o adevărată obsesie pentru sport. Vedeta încearcă să-și combată stările de anxietate cu ajutorul exercițiilor fizice. Astfel, Adele a menționat că a ajuns să facă sport chiar și de trei ori pe zi.

Pe lângă exercițiile de cardio, vedeta se concentrează foarte mult asupra exercițiilor cu greutăți. Schimbarea vedetei a început la scurt timp după divorțul de fostul soț, Simon Konecki.

Reclamă

Deși gurile rele au spus că vedeta a decis să slăbească din cauza suferinței prin care trecea, Adele a declarat că a făcut această schimbare mai mult pentru ea și pentru fiul său. Vedeta și-a dorit un stil de viață sănătos pentru a-i putea fi alături cât mai mult fiului său, Angelo.

Declarațiile artistei Adele despre pierderea în greutate

Adele a avut o apariție rară pe coperta revistei Vogue. Vedeta a purtat ținute elegante care i-au pus în valoare silueta de invidiat. Călătoria artistei pentru a-și transforma corpul a început acum aproape doi ani. Adele a recunoscut că suferă de stări de anxietate pe care a decis să le înlocuiască cu sport și alimentație sănătoasă.

De altfel, vedeta nu și-a dorit niciodată să slăbească doar pentru a arăta mai bine. Cântăreața și-a dorit un refugiu pentru a diminua din stările de tristețe care puneau stăpânire pe ea.

Nu a fost niciodată despre a pierde în greutate. Mi-am dorit doar să devin mai puternică și să-mi ofer mai mult timp fără a sta în preajma telefonului. Am dezvoltat o obsesie. Fac sport chiar și de trei ori pe zi.

– Adele

Sportul a venit ca un pansament în viața vedetei care a trecut printr-un divorț dificil și dureros. După ce și-a vindecat mintea și corpul, Adele s-a simțit pregătită să iasă din nou la întâlniri.

Dragostea nu s-a lăsat foarte mult timp așteptată, iar în prezent cântăreața trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Rich Paul.

Cum și-a refăcut viața Adele după divorțul de Simon Konecki

Adele a oferit un interviu în exclusivitate pentru revista celebră pentru care a pozat. Artista Adele a avut o apariție rară, fiind și prima dată în cinci ani când oferă un interviu.

Adele a discutat deschis despre divorțul din 2019 de fostul soț, Simon Konecki. Situația nu a fost deloc una ușoară pentru vedetă, însă a ales să-și pună fericirea pe primul loc și să nu mai privească înapoi.

Când aveam 30 de ani simțeam că întreaga mea viață se destramă, însă nu știam exact care este motivul. Pur și simplu simțeam că ceva nu este cum trebuie pentru mine. N-am vrut să sfârșesc la fel ca mulți dintre cei pe care îi cunosc. M-am simțit mizerabil, așa că am decis să mă pun pe mine pe primul loc.

– Adele

Atunci când Adele a avut o apariție rară la interviul oferit pentru Vogue, vedeta a declarat că s-a simțit rușinată după divorț. A existat foarte multă presiune din jur, iar cântăreața și-a dorit să facă lucrurile să meargă.

În ciuda dificultăților care au apărut, Adele a încercat să rămână puternică pentru fiul său. Angelo, fiul cântăreței a suferit foarte mult atunci când părinții săi s-au despărțit.

Acesta i-a pus deseori întrebări cântăreței cu privire la relația pe care Adela a avut-o cu Simon. Vedeta a mărturisit că s-a simțit de multe ori pusă în dificultate de întrebările primite de la băiețelul său.

Ce spune Adele despre relația cu Rich Paul

Deși povestea de dragoste dintre Adele și fostul său soț s-a încheiat. Vedeta a știu să privească înainte și sp meargă mai departe. Adele a mărturisit că a avut mai multe întâlniri de-a lungul timpului. Cu toate acestea, puțini bărbați au reușit să rămână alături de cântăreață.

M-am întâlnit cu mai mulți bărbați înainte de Rich, dar am urât fiecare aspect al acelor întâlniri. Bărbații se simțeau stresați să fie împreună cu mine sau să fie văzuți alături de mine.

– Adele

Artista a oferit mai multe informații și despre relația sa din prezent. De altfel, Adele a avut o apariție rară atunci când a fost surprinsă prima dată alături de Rich Paul. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar cântăreața pare mai fericită ca niciodată.

Rich nu este ca ceilalți bărbați. El nu se sperie, iar mie nu-mi pasă oricum despre cine știe despre relația noastră. Este un bărbat minunat, este foarte amuzant și extrem de deștept.

– Adele

Rich Paul și Adele trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar apropiații spun că cei doi par foarte îndrăgostiți unul de celălalt. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×