Reclamă

Adele a fost surprinsă cu un alt bărbat. Cine este Rich Paul și unde au mers împreună

Adele a fost surprinsă cu un alt bărbat. Altul decât artistul Skepta, despre care s-a scris recent că este noul său iubit. Adele și Rich Paul au mers împreună. Au fost văzuți foarte prietenoși la finala NBA, care s-a ținut în Phoenix, Arizona.

Publicat: 20 iulie 2021, 7:30

Adele a avut în weekend o apariție rară, la un meci de baschet dintre Phoenix Suns și Milwaukee Bucks, un meci urmărit la nivel național în America. Artista de 33 de ani a fost fotografiată râzând și fiind extrem de afectuoasă cu bărbatul de 39 de ani, scrie MailOnline.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adele a fost surprinsă cu un alt bărbat

Crainicul ESPN, Brian Windhorst a spus într-un podcast realizat după meci că cei doi sunt foarte bine împreună: „Rich Paul își aduce iubita la joc pentru a sta lângă LeBron. Iubita lui este Adele. Rich Paul este la joc cu Adele. Este pentru prima dată când au ieșit împreună în public!”

MalilOnline i-a abordat pe reprezentanții celor doi pentru a obține comentarii.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Adele și nou ei iubit, agentul Rich Paul, la un meci de baschet, în 2021
Cele mai recente postări de pe rețelele de socializare arată că Adele este o împătimită a sportului / Profimedia Images
Reclamă

Adele nu a atras atenția tuturor decât cu iubitul ei. Frumoasa cântăreață a fost admirată pentru cum s-a îmbrăcat și pentru felul în care arată. Recent, ea a scăpat de mai multe kilograme. Rich Paul este un cunoscut agent sportiv care este bun prieten de ani de zile cu cunoscutul bachetbalist LeBron James. Acum Rich Paul se poate mândri și cu iubita sa frumosă, nu numai cu cariera fără cusur în lumea sportului.

Cine este Rich Paul

Rich Paul este unul dintre cei mai buni agenți sportivi ai NBA. El reprezintă vedete de baschet precum LeBron James, Anthony Davis, Ben Simmons și John Wall. Bărbatul în vârstă de 39 de ani valorează aproximativ 46 de milioane de dolari (33,4 milioane de lire sterline). A negociat peste 1 miliard de dolari în tranzacții active pentru clienții săi în timpul carierei sale.

Reclamă

În 2020, el a fost pe lista Forbes cu cei mai puternici 10 agenți sportivi din lume, fiind pe locul 9. A fost clasat pe locul 2 la baschet la nivel global. El a fost, de asemenea, inclus pe lista Ebony Power 100 din 2020. El este fondatorul Klutch Sports, parte a Agenției United Talent Agency (UTA). A ajuns pe locul pe lista celor mai valoroase agenții sportive din lume într-o perioadă de cinci ani, după implicarea lui Paul. Paul conduce acum divizia sportivă a UTA.

Rich Paul a fost crescut în Cleveland într-un apartament cu un dormitor deasupra magazinului tatălui său, R & J Confectionery și a mers la un liceu romano-catolic. Prima sa incursiune în afaceri a fost cumpărând tricouri sport de epocă de la Atlanta. Mai apoi le vindea din mașina sa din Cleveland, câștigând adesea 10.000 de dolari pe săptămână. El l-a cunoscut pe LeBron James la Aeroportul Akron – Canton în 2002, după ce i-a vândut un tricou.

Adele și vedetele din jurul ei

Și alte vedete au participat la eveniment și au fost împrăștiate de-a lungul zonei de relaxare de lângă teren. Vanessa Hudgens a susținut un spectacol. Ea a cântat The Star-Spangled Banner înainte de începerea jocului. Personaje precum Lil Wayne și LeBron James au stat alături de Adele în public.

Cele mai recente postări de pe rețelele de socializare arată că Adele este o împătimită a sportului. Ea a susținut recent și echipa Angliei în timpului Euro 2020.

Apariția lui Adele în public vine după ce s-a scris că artista a mai cumpărat o casă, a treia pe care o deține, lângă celelalte două proprietăți pe care le are în Hidden Valley, din Beverly Hills. Noua casă se află lângă locuința actuală pe care a cumpărat-o de la fostul ei soț, Simon Konecki, în 2019. Adele a cumpărat noua reședința de la Nicole Richie și soțul ei muzician, Joel Madden.

Conacul cu patru dormitoare și patru băi, care vine echipat cu o piscină și teren de baschet. A fost vândut cu 9.950.000 de dolari pe 26 mai.

Trio-ul de proprietăți al lui Adele pare să aibă potențialul de a crea un complex uriaș în care își poate invita vecinii foarte renumiți precum Penelope Cruz și Javier Bardem, Zoe Saldana, Jennifer Lawrence și Mila Kunis și Ashton Kutcher, scrie DailyMail.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×