Reclamă

Tatăl lui Adele a murit. Mark Evans a decedat la vârsta de 57 de ani

Tatăl lui Adele a murit. Mark Evans a decedat la vârsta de 57 de ani. Cântăreața și tatăl ei nu au avut o relație tocmai apropiată în ultimii ani. Potrivit The Sun acesta a pierdut lupta cu cancerul, o boală cu care se lupta de ceva timp.

Publicat: 11 mai 2021, 15:14

"Familia lui Mark este, desigur, foarte îndurerată de moartea sa. Au sperat întotdeauna că relația dintre el și Adele se va îmbunătății, dar a plecat supărat dintre noi. A încercat de mai multe ori să corecteze lucrurile, dar în mod clar a trecut prea mult timp."

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tatăl lui Adele a murit

Adele, în vârstă de 33 de ani, a vorbit anterior despre relația tensionată pe care a avut-o cu tatăl ei. Acesta a părăsit-o pe mama sa, Penny Adkins, când cântăreața avea trei ani. Artista a declarat însă că nu-l urăște pentru că este tatăl ei.

Mark Evans se lupta cu cancerul intestinal din anul 2013. El s-a temut că nu va ajunge să-l întâlnească pe nepotul său, fiul lui Adele, Angelo. Micuțul de numai 8 ani este copilul pe care Adele îl are din relația cu fostul soț, Simon Konecki, scrie Metro.co.uk.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Mark Evans, tatăl lui Adele, într-o imagine portret, îmbrăcat într-un costum de culoare deschisă
Mark Evans se lupta cu cancerul intestinal din anul 2013 / Profimedia Images
Reclamă

În trecut, Evans a spus că nu a fost un tată tocmai bun pentru cântăreață, într-un moment în care aceasta avea cea mai mare nevoie de el.

„Consumam zilnic doi litri de votcă și șapte sau opt halbe de bere. Am băut așa trei ani. Dumnezeu știe doar cum am supraviețuit. Mi-a fost foarte rușine de ceea ce am devenit. Am știut că cel mai bun lucru pe care l-aș putea face pentru Adele a fost să mă asigur că nu mă va vedea niciodată în această stare.”

Mark Evans a mai adăugat că cel mai mare regret al său este că nu a reușit să fie un tată bun pentru cântăreață.

Reclamă

„Am dezamăgit-o rău. Mi-aș dori să pot întoarce timpul și să fac lucrurile altfel”, a spus el pentru Daily Mail.

Adele a divorțat după 10 ani de relație

Adele și omul de afaceri Simon Konecki au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi formau un cuplu din anul 2011 și au împreună un fiu, Angelo. Divorțul dintre cei doi s-a rezolvat pe cale amiabilă, prin procedura de mediere.

Adele la gala Premiilor Grammy îmbrăcată într-o rochie verde lungă în timp ce își sărută soțul și este aplaudată de public
Adele a mărturisit la cea de-a 59 ediție a Premiilor Grammy că este o mamă și o soție împlinită / Getty Images

Cei doi au stabilit custodie comună pentru fiul lor în vârstă de 8 ani pentru care au promis că se vor strădui să-l educe cum știu ei mai bine și să-i ofere o educație exemplară. Adele nu va plăti pensie alimentară pentru Angelo. Ea și omul de afaceri au declarat că încearcă să rezolve orice fel de problemă fără litigii.

Adele și Simon s-au căsătorit în anul 2018 și au devenit părinți în anul 2012.

Potrivit celor mai recente informații apărute în presă, Adele se concentrează acum pe cariera muzicală. Cântăreața a declarat că își dorește foarte mult o colaborare cu Beyonce. În trecut, sprijinită de compozitorul și producătorul Raphael Saadiq, sora lui Beyonce, Solange, a lansat un album A Seat At The Table”. Presa internațională scrie că Raphael este cel care o poate ajuta pe Adele să aibă colaborarea mult dorită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×