Reclamă

Adele a recunoscut că a devenit dependentă de exercițiile fizice. Cât de mult a slăbit artista și cum arată acum corpul ei

Adele a recunoscut că a devenit dependentă de exercițiile fizice. Artista a trecut printr-o transformare fizică în ultimii ani, mai ales după divorțul de tatăl copilului ei. Află cât de mult a slăbit artista și cum arată acum corpul ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 3 iunie 2024, 7:14

Cântăreața a publicat câteva imagini de la rezidența ei din Las Vegas cu cei 56,5 milioane de urmăritori pe Instagram pe 19 mai. Imaginile au fost imediat apreciate, mai ales că Adele a slăbit foarte mult, iar trupul ei este complet transformat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adele a recunoscut că a devenit dependentă de exercițiile fizice

În imaginile care au fost făcute la rezidența ei Weekends with Adele, cântăreața în vârstă de 36 de ani a putut fi văzută cântând pe scenă în timp ce purta o rochie neagră elegantă. Rezultatele pierderii ei în greutate au fost mai mult decât evidente.

Potrivit presei internaționale artista a slăbit mai mult de 40 de kilograme și acum se simte foarte bine în pielea ei.

Adele și-a arătat rezultatele transformării și într-o postare pe Instagram din 2020. Atunci a publicat o poză în care apărea într-o rochie mini neagră și pantofi cu toc, iar silueta ei era impecabilă.

Reclamă

„Bravo ție! Sunt foarte mândru de munca ta! Ne dai nouă speranță celorlalți!” a exclamat un fan în secțiunea de comentarii. „Felicitări, este o călătorie și cea mai bună cale este cea sănătoasă”, a scris un altul, în timp ce un al treilea a adăugat: „Arăți absolut uimitor”.

Ce a spus Adele despre pierderea în greutate

Cântăreața nu și-a ținut fanii la curent cu etapele slăbirii ei, dar a fost deschisă cu fanii ei după aceea. Artista le-a dezvăluit câțiva dintre pașii pe care i-a făcut pentru a-și atinge noua formă fizică de invidiat.

Reclamă

Adele a fost dornică să le spună fanilor că schimbarea nu a avut loc peste noapte și a fost ceva ce a făcut de-a lungul a doi ani doar pentru ea. „Cred că unul dintre motivele pentru care oamenii au pierdut această transformare a fost pentru că, de fapt, a fost pe o perioadă de doi ani”, a spus ea pentru British Vogue în 2021, adăugând: „Oamenii sunt șocați pentru că nu mi-am împărtășit „călătoria”. „

„Sunt obișnuiți ca vedetele să documenteze totul pe Instagram, iar majoritatea oamenilor din poziția mea ar avea o afacere mare cu un brand de diete”, a continuat ea. „ Eu am făcut-o pentru mine și nu pentru altcineva. Așa că de ce aș împărtăși asta vreodată? Nu mi se pare fascinant. Este corpul meu.”

Cum a slăbit Adele peste 40 de kilograme

Adele a spus pentru Vogue că nu a urmat de fapt o dietă la modă și că a slăbit treptat pe o perioadă de doi ani ridicând greutăți, făcând drumeții și făcând cardio noaptea. Ea a mărturisit că a început să se antreneze „din cauza anxietății”, adăugând: „În exercițiu, mă simțeam mai bine”.

„Mi-am dat seama că atunci când mă antrenam, nu aveam nicio anxietate”, a continuat ea. „Niciodată nu a fost vorba de a pierde în greutate. Mi-am spus că dacă îmi pot face corpul puternic fizic și pot să simt asta și să văd asta, atunci poate într-o zi îmi voi face emoțiile și mintea puternică fizic.”

„Am devenit destul de dependentă de exerciții”, a mărturisit ea.

Adele a mai spus că antrenamentele ei de dimineață constau în exerciții cu greutăți. Apoi face drumeții sau face box după-amiaza, iar seara are antrenamente cardio.

De asemenea, ea a spus anterior că exercițiile fizice au ajutat-o ​​cu problemele de spate, de care suferă de „jumătate” din viață. „M-am confruntat cu durerea de spate aproape jumătate din viața mea, într-adevăr. Ea se intensifică în mod normal din cauza stresului sau dintr-o postură stupidă”, a explicat ea pentru The Face în 2021.

Vorbind despre Dieta Sirt și postul intermitent, Adele a spus pentru Vogue: „Nu am făcut asta. Fără post intermitent. Nimic. În orice caz, mănânc mai mult decât obișnuiam pentru că mă antrenez atât de mult”.

Deși cântăreața „Hello” a susținut că nu a urmat nicio dietă, aceasta s-a orientat spre o alimentație sănătoasă. Artista a recunoscut însă că măcar o dată pe săptămână consumă junkfood.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
3
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
4
Un cuplu de îndrăgostiți care ține în brașe un balon cu cuvântul iubire
Horoscop
4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede. Nativii care se află în căutarea sufletului pereche
Cele 4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede se fac imediat remarcate. Acești nativi se află în căutarea sufletului pereche și nu se opresc până nu găsesc persoana potrivită. Descoperă mai jos dacă...
5
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
PARTENERI
×