Reclamă

Heidi și Leni Klum au pozat împreună la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Mama și fiica au purtat ținute îndrăznețe pe covorul roșu

Heidi și Leni Klum au pozat împreună la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Mama și fiica au purtat ținute îndrăznețe pe covorul roșu. Cele două radiază de fericire ori de câte ori au ocazia să apară împreună la un eveniment public.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 25 mai 2024, 6:23

Heidi Klum și fiica ei au avut o apariție plină de farmec pe covorul roșu de la Gala amfAR, în cadrul celei de-a 77-a ediții de la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Evenimentul caritabil a reunit multe vedete importate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Heidi și Leni Klum au pozat împreună la Festivalul de Film de la Cannes 2024

Evenimentul este unul dintre cele mai important emomente din programul Festivalului de Film de la Cannes, iar supermodelul Heidi Klum s-a asigurat că a avut parte de o apariție memorabilă alături de fiica ei. Vedeta a pozat într-o rochie de tul roz.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Heidi și Leni Klum în timp ce pozează pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Heidi și Leni Klum au avut parte de o apariție memorabilă pe covorul roșu / Profimedia Images

Fiica ei, în vârstă de 18 ani, a ales o ținută neagră din dantelă. Tânăra a atras toate privirile asupra ei, dar și asupra siluetei perfecte pe care a înfățișat-o.

Reclamă

La evenimentul mult așteptat au participat unele dintre cele mai cunoscute vedete din lume. Cher a fost și ea prezentă. La brațul artistei s-a aflat iubitul acesteia, Alexander Edwards. Diferența de vârstă dintre cei doi nu și-a spus cuvântul.

Robin Thicke a fost și el prezent alături de logodnica sa, April Love Geary. Noaptea mult așteptată a început cu vedetele care au defilat pe covorul roșu.

Oaspeții au fost așteptați cu șampanie și au fost invitați în grădinile uimitoare ale Hotelului du Cap-Eden-Roc, scrie publicația DailyMail.

Reclamă

Multe dintre operele de artă și sculpturile de la licitație au fost expuse în seara cea mare. Petrecerea de după licitație a continuat lângă piscina hotelului.

AmfAR, Fundația pentru Cercetarea SIDA este dedicată sprijinirii cercetării SIDA, prevenirii HIV, educației privind tratamentul și strânge aproape 900 de milioane de dolari cu sprijinul programelor sale pe care le desfășoară din 1985.

Heidi Klum a fost vedeta serii pe covorul roșu

Heidi Klum este recunoscută pentru ținutele sale de la Festivalul de Film de la Cannes. Diva a apărut recent într-o rochie albă care i-a lăsat bustul generos la vedere.

Heidi a pozat în rochia superbă roz alături de fiica ei. Fusta voluminoasă și trena asortată au atras privirile tuturor. Vedeta a fost aplaudată în timp ce părea pe covorul roșu alături de fiica ei. Leni a purtat o ținută în contrast cu mama ei. Rochia neagră i-a definit talia subțire, scrie PageSix.

Heidi și Leni au petrecut câteva clipe de neuitat în timpul Festivalului. Mama și fiica s-au retras la un moment dat și au ieșit pe plajă.

Leni este fiica modelului Heidi și a fostului ei partener, Flavio Briatore, în vârstă de 73 de ani. El este stabilit în Londra la acest moment și nu ține legătura cu supermodelul internațional.

Flavio și Leni nu au ținut legătura nici ei.  Tatăl și fiica s-au reconectat în anul 2018, iar Leni a continuat să-l viziteze pe tatăl său din când în când.

Nu doar Heidi a impresionant alături de fiica ei. Demi Moore și-a pus și ea silueta în evidență într-o rochie albă. Festivalul de Film de la Cannes a reușit să reunească și anul acesta unele dintre cele mai cunoscute vedete.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×